θα γραψω και εγω την εμπειρια μου και ασ με κραξετε, δεν με νοιαζει γιατι πολλοι διαβαζουν και πρεπει να ακουγονται ολες οι γνωμες.ναι θα προλαβω πολλους που θα πουν οτι εχω καινουριο προφιλ και να προλαβω και την νικολ που θα πει οτι δεν μου εχει στειλει τ τηλ της σε αυτο το προφιλ.εχω χασει προσβαση στ προφιλ που μου εστειλε το τηλ της.τεσπα. ευκολο σχετικο κλεισιμο ραντεβου με την νικολ λιγες μερεσ πριν φυγει και οι προσδοκιες ηταν πολυ υψηλες μετα απο τα σχολια εδω και των φωτο.τι περιμενα? μια κοπελα με σωματαρα , με βυζαρες , πολυ ομορφη καπου στα 30 και με απιστευτες υπηρεσιες..πρωτη εντυπωση μολις της εστειλα μηνυμα να μου ανοιξει και κατεβηκε να μου ανοιξει .ειδα μια κυρια πανω απο 35.εισοδος στ χωρος της με τηγανια εξω , νομιζα οτι ημουν στα κοκκινα σπιτακια.καναπες και κρεβατι λες και δεν ξερω και εγω που ημουν.προσωπο πολυ μετριο , σωμα επισης χαλια το σωζουν λιγο τα βυζια της τα οποια σου βαζει απειρο φρενο καθως στο ενα εχει πιρσινγκ( σεβαστο). γενικα ολη η φαση πολυ ντεγκαβλε. με την νικολ δεν εχω κανενα θεμα ισα ισα λεει αυτα θελω αυτα προσφερω αυτα ειναι τα φρενα μου θες να κατσεις? ισα ισα ξαναλεω κανει αυτο που κανει βγαζει χρηματα και κανει διακοπες που πολλοι δεν θα κανουν ποτε. το προβλημα μου ειναι με τουσ συναδελφους ολους που κατι παρα πολυ μετριο το βγαζουν τελειο.δεν γινεται να γραφετε για κοιλιες απο κοπελες του κλαμπ και να μην υπηρξε καποιος να γραψει για την κοιλαρα της νικολ. δεν γινεται να γραφετε για το ποσο ομορφη ειναι η νικολ και τι σωματαρα εχει .νικολ συνεχισε να κανεισ αυτο που κανεις , οσο για τους υπολοιπους βαλτε γυαλια.ισως εχω εγω προβλημα που το βλεπω ετσι .καλη συνεχεια.