Νέα

Έξοδοι σε κλαμπ, νυχτερινά μαγαζιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ftoxos ergatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Οπως λεει και ο τυπος απο πανω μαλλον κόμπλαρε και μετα οταν έφυγες μπορει να την έκραξε η φιλη της οτι αφου γούσταρες γιατι τον γείωσες και για αυτο ζηταγε το τηλέφωνο απο τον φιλο σου.
Το σκέφτηκα αυτό όμως η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι η κοπέλα απλά έχει θέμα.Βεβαια δεν έμαθα ποτε το τι και πως γιατί για να σου πω και την αλήθεια ένιωσα λίγο μαλακας να το πω λίγο έξω από τα νερά μου,κιόλας σκέφτηκα κάτσε ρε φίλε θα με παίζει τώρα αυτή δε το δέχομαι αυτό δε γίνεται τώρα απλά να το παίξω κουλ κ να αρχίσω κουβεντούλες εφόσον την έκανα.Κυριως είπα ένα άντε γαμησου κ δεν ασχολήθηκα.Πακετα έχω φάει αρκετά αλλά τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναπαθει.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.724
Πόντοι
456
Το σκέφτηκα αυτό όμως η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι η κοπέλα απλά έχει θέμα.Βεβαια δεν έμαθα ποτε το τι και πως γιατί για να σου πω και την αλήθεια ένιωσα λίγο μαλακας να το πω λίγο έξω από τα νερά μου,κιόλας σκέφτηκα κάτσε ρε φίλε θα με παίζει τώρα αυτή δε το δέχομαι αυτό δε γίνεται τώρα απλά να το παίξω κουλ κ να αρχίσω κουβεντούλες εφόσον την έκανα.Κυριως είπα ένα άντε γαμησου κ δεν ασχολήθηκα.Πακετα έχω φάει αρκετά αλλά τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναπαθει.

Τυπε τα πραγματα ειναι πολυ απλα: Αν εκεινη την ωρα επαιζε αυτο, διπλα υπηρχε πιστα και περισσοτερο σκοταδι, η εξελιξη θα ηταν ιδια;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.914
Πόντοι
6.056
στην απέναντι γωνία του μπαρ καθόντουσαν δυο τυπισες,πέφτει το βλέμμα μου στη μια γιατί είχε πολύ ωραία χείλη κ μ αρέσει αρκετά αυτο,διασταυρώνονται τα βλέμματα μετά από λίγο είχαμε χαμόγελα,όποτε λέω στο φίλο κέρασε ότι πίνουν
Και κάπου εκεί έχασες. Είναι κάτι που το έχουν βιώσει εκατοντάδες/χιλιάδες φορές γυναίκες που δεν είναι μπάζα.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΝΕ. Πως το μεταφράζουν αυτό στη γυναικεία γλώσσα ;

ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΘΛΟ , Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΘΕΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ.
Με πόσους από τους εκατοντάδες/χιλιάδες μαλάκες θα γαμηθούν ;
ΣΥΝΗΘΩΣ ... ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Και κατά λάθος να γίνει κάτι , είναι σε ολέθρια βάση. Ξυνό και λίγο και σκάρτο.
Καλύτερα να μη γινόταν καθόλου.
Ψάχνουν τον ξεχωριστό .Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ .... ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΕΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ....
που έχουν τη δυνατότητα να μην του πουν .... ΟΥΤΕ ΟΥΣΤ.

Ο δάσκαλος Ross Jeffries, πριν 3 δεκαετίες, έθεσε το ζήτημα σε θεωρητική βάση !!!!!
Εδώ

με το ερώτημα
Και στη συνέχεια ανέλυε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.914
Πόντοι
6.056
Ο θανατος των ντισκο εκανε τις γκομενες αμηχανες και ανεπαφες με το παιχνιδι και τη λαγνεια. Με λιγα λογια κομπλαρε χωρις να ηξερε και η ιδια γιατι
Για πιο μικρές ηλικίες ... όταν ήμασταν εμείς γυμνάσιο , πρώτες τάξεις λυκείου .... καφετέριες ... με καφέ πίτσες μπιλιάρδα ουφάδικα ....
κάναν τρελά κονέ και χαμό .... γύρω γύρω πλατείες .... σουβλάκια χάμπουργκερ πίτσες ..... σινεμά ....

Κυκλοφορούσαν όλοι πιο χύμα από πιο μικροί και μέχρι πολύ πιο αργά ..........

Να πούμε .... για ρόλλερς ;;; ή ΤΑ ρόλλερς ;;;

ΘΑ γίνουμε γραφικοί στο τέλος .......

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Και κάπου εκεί έχασες. Είναι κάτι που το έχουν βιώσει εκατοντάδες/χιλιάδες φορές γυναίκες που δεν είναι μπάζα.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΝΕ. Πως το μεταφράζουν αυτό στη γυναικεία γλώσσα ;

ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΘΛΟ , Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΘΕΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ.
Με πόσους από τους εκατοντάδες/χιλιάδες μαλάκες θα γαμηθούν ;
ΣΥΝΗΘΩΣ ... ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Και κατά λάθος να γίνει κάτι , είναι σε ολέθρια βάση. Ξυνό και λίγο και σκάρτο.
Καλύτερα να μη γινόταν καθόλου.
Ψάχνουν τον ξεχωριστό .Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ .... ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΕΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ....
που έχουν τη δυνατότητα να μην του πουν .... ΟΥΤΕ ΟΥΣΤ.

Ο δάσκαλος Ross Jeffries, πριν 3 δεκαετίες, έθεσε το ζήτημα σε θεωρητική βάση !!!!!
Εδώ

με το ερώτημα
Και στη συνέχεια ανέλυε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Ρε σύ ναι πολύ ωραία όλα αυτά αλλά απ ότι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.Ωραιες οι θεωρίες ωραία τα βιβλία δεν αντιλέγω,όμως παρά πολλές φορές έχω αρχίσει γνωριμίες κ έχει προχωρήσει άριστα κερνώντας ένα ποτό η και αρκετές φορές όχι ,δε τον θεωρώ απαραίτητο δηλαδη το κέρασμα ούτε μ αρέσει να σ πω την αλήθεια κ τόσο αυτή η προσέγγιση. Προσωπικά αυτή τη θεωρια οτι θα με απορρίψει κάποια επειδή τη κέρασα ποτό τη θεωρώ αστεία,εάν θέλει δε θα εστιάσει στο ποτό αλλά σε εσένα επίσης εάν δε θέλει απλά σα μαλακας θα πετάξεις λεφτά κ θα σ απορρίψει.Τελος πάντων έτσι βγήκε τότε αφού υπήρχε η επαφή,τα βλέμματα τα χαμόγελα,όπως είπα πήγαμε συστήθηκα υπήρχε χαμόγελο είπαμε ένα δυο πράγματα τύπου π δε μπορείς να πεις βλακεία ακόμη κ αουγκανο να είσαι κ μετεπειτα κόλλησε.Τελος ρε φίλε μετά αφού ήθελε ν ζήταγε να με βρει γιατί να με απορρίψει εξ αρχης με το ποτό π αναφέρεις,εγώ στέκομαι σ όλη τη φάση.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.914
Πόντοι
6.056
Ρε σύ ναι πολύ ωραία όλα αυτά αλλά απ ότι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.Ωραιες οι θεωρίες ωραία τα βιβλία δεν αντιλέγω,όμως παρά πολλές φορές έχω αρχίσει γνωριμίες κ έχει προχωρήσει άριστα κερνώντας ένα ποτό η και αρκετές φορές όχι ,δε τον θεωρώ απαραίτητο δηλαδη το κέρασμα ούτε μ αρέσει να σ πω την αλήθεια κ τόσο αυτή η προσέγγιση. Προσωπικά αυτή τη θεωρια οτι θα με απορρίψει κάποια επειδή τη κέρασα ποτό τη θεωρώ αστεία,εάν θέλει δε θα εστιάσει στο ποτό αλλά σε εσένα επίσης εάν δε θέλει απλά σα μαλακας θα πετάξεις λεφτά κ θα σ απορρίψει.Τελος πάντων έτσι βγήκε τότε αφού υπήρχε η επαφή,τα βλέμματα τα χαμόγελα,όπως είπα πήγαμε συστήθηκα υπήρχε χαμόγελο είπαμε ένα δυο πράγματα τύπου π δε μπορείς να πεις βλακεία ακόμη κ αουγκανο να είσαι κ μετεπειτα κόλλησε.Τελος ρε φίλε μετά αφού ήθελε ν ζήταγε να με βρει γιατί να με απορρίψει εξ αρχης με το ποτό π αναφέρεις,εγώ στέκομαι σ όλη τη φάση.

Το αποτέλεσμα ; Αποτυχία. Μέθοδος αποτυχίας ; Κέρασμα.
Η μέθοδος αυτή μέχρι τώρα και να είχε κάποιες επιτυχίες , σου επέτρεψε να γαμάς όσες ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΘΕΛΕΣ ; ΟΧΙ.
Αν συνεβαινε κάτι τέτοιο , δεν θα κάναμε την κουβέντα.
Δεν είναι λοιπόν τεχνική θριάμβων. ΣΥΝΕΠΩΣ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ.

Μόνος σου οδηγείσαι εκεί . Εγώ παρατηρήσεις κάνω.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Το αποτέλεσμα ; Αποτυχία. Μέθοδος αποτυχίας ; Κέρασμα.
Η μέθοδος αυτή μέχρι τώρα και να είχε κάποιες επιτυχίες , σου επέτρεψε να γαμάς όσες ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΘΕΛΕΣ ; ΟΧΙ.
Αν συνεβαινε κάτι τέτοιο , δεν θα κάναμε την κουβέντα.
Δεν είναι λοιπόν τεχνική θριάμβων. ΣΥΝΕΠΩΣ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ.

Μόνος σου οδηγείσαι εκεί . Εγώ παρατηρήσεις κάνω.
Δεν αντιλέγω ,απλά πιστεύω στη συγκεκριμένη φάση δεν ήταν αυτό το θέμα,κατά δεύτερον συμφωνώ στα υπόλοιπα ότι δε σημαίνει επειδή κάποιος κερνάει ότι φαίνεσαι ωραίο η ότι θα ανοίξουν όλες τα πόδια.Εκτος κ εάν είσαι τυπάς π ανοίγει Κρισταλ κ λούζεις αιθέριες υπάρξεις.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.198
Πόντοι
2.846
Βγάλτε να συμπεράσματα σας

Έλεγες μαλακίες στη γκόμενα και την ξενέρωσες γι' αυτό και άλλαξε η στάση της μόλις άνοιξες το στόμα σου.

Ο φίλος θέλησε να σε μπουστάρει ψυχολογικά και σου είπε ένα ψέμα ότι δήθεν η γκόμενα ζήτησε το τηλέφωνο σου αφού έφυγες.

Και να του έλεγες να το δώσει δε θα σε έπαιρνε ποτέ καμία γκόμενα. Κέρνα το φίλο σου ένα ποτό την άλλη φορά, είναι ωραίος τύπος.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Έλεγες μαλακίες στη γκόμενα, την ξενέρωσες και άλλαξε η στάση της.

Ο φίλος θέλησε να σε μπουστάρει ψυχολογικά και σου είπε ένα ψέμα ότι δήθεν η γκόμενα ζήτησε το τηλέφωνο σου αφού έφυγες.

Και να του έλεγες να το δώσει δε θα σε έπαιρνε ποτέ καμία γκόμενα. Κέρνα το φίλο σου ένα ποτό την άλλη φορά, είναι ωραίος τύπος.
Αρχισες πάλι τις εξυπνάδες ρε τύπε,κατάλαβα ότι θα έχεις γράψει μπαγλαμαδια πριν μπω στο σχόλιο.Δε τις έλεγα μαλακιες κ το ξέρω καλά μια δυο κουβεντεσ είπαμε το πολύ,δεύτερον ο τύπος είναι αδερφός δε θα το έκανε αυτό κ το ξέρω πολύ καλά,πιο εύκολα θα έκραζε η θα με νευριαζε.Επισης δεν έχω ανάγκη να με κάνει κανεις να νιώσω καλύτερα μια χαρά τα καταφέρνω δεν έχω παράπονο,αυτά είναι για τίποτα τυπακια σαν κ σενα.
Γιαυτο εάν έχεις ν πεις πάλι τα δικά σου τραβα καλύτερα εκεί σε κανένα Poundland να φας καμία σοκολάτα η τραβα να φας κανένα fish and chips κ ξεκουβαλα μας.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.936
Πόντοι
456
Η απαντηση ειναι παντα η ιδια:
Ο θανατος των ντισκο εκανε τις γκομενες αμηχανες και ανεπαφες με το παιχνιδι και τη λαγνεια. Με λιγα λογια κομπλαρε χωρις να ηξερε και η ιδια γιατι

Χωρίς πλάκα, τις περισσότερες φορές που έχω γνωρίσει γυναίκες σε μαγαζί, είναι σε disco, την ώρα που χορεύουμε στην πίστα, και μικρές, και μεγάλες ηλικιακά (ειδικά με κάτι μέτριες 50αρες μπορείς να κάνεις σχετικά εύκολα παιχνίδι). Για εμένα, τα μόνα μαγαζία που αξίζουν να πηγαίνεις μια στο τόσο εαν θες να βγεις για κανα ποτο, είναι οι disco...Βινύλιο, 33 στροφες, roxy κλπ

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.198
Πόντοι
2.846
Αρχισες πάλι τις εξυπνάδες ρε τύπε,κατάλαβα ότι θα έχεις γράψει μπαγλαμαδια πριν μπω στο σχόλιο.Δε τις έλεγα μαλακιες κ το ξέρω καλά,δεύτερον ο τύπος είναι αδερφός δε θα το έκανε αυτό κ το ξέρω πολύ καλά,πιο εύκολα θα έκραζε η θα με νευριαζε.Επισης δεν έχω ανάγκη να με κάνει κανεις να νιώσω καλύτερα μια χαρά τα καταφέρνω δεν έχω παράπονο,αυτά είναι για τίποτα τυπακια σαν κ σενα.
Γιαυτο εάν έχεις ν πεις πάλι τα δικά σου τραβα καλύτερα εκεί σε κανένα Poundland να φας καμία σοκολάτα η τραβα να φας κανένα fish and chips κ ξεκουβαλα μας.

Ρε μάστορα, ζήτησες δημόσια τα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας, το δικό μου είναι ότι απλά ο φίλος σου είπε μια μαλακία για να σου δώσει ψυχολογικό support γιατί είσαι άχρηστος με τις γκόμενες. Το αν τα καταφέρνεις καλά ή όχι το βλέπω από αυτό που έγραψες.

Αν δε σ' αρέσει το συμπέρασμα μου στα παπάρια μου, όταν καταθέτεις μια άποψη δημόσια θα ακούσεις και πράγματα που δε σου αρέσουν, this is how it goes.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Ρε μάστορα, ζήτησες δημόσια τα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας, το δικό μου είναι ότι απλά ο φίλος σου είπε μια μαλακία για να σου δώσει ψυχολογικό support γιατί είσαι άχρηστος με τις γκόμενες. Το αν τα καταφέρνεις καλά ή όχι το βλέπω από αυτό που έγραψες.

Αν δε σ' αρέσει το συμπέρασμα μου στα παπάρια μου, όταν καταθέτεις μια άποψη δημόσια θα ακούσεις και πράγματα που δε σου αρέσουν, this is how it goes.
Όχι ρε τρελέ μου εγώ απλά ανέφερα ένα σκηνικό π μ είχε
κάτσει,γραμμένη την έχω την άποψη ειδικά τη δικιά σου. που σε θεωρώ κ οτι σ θεωρώ.Το τι είμαι εγώ το ξέρω πολύ καλά κ το τι είναι ο φίλος μου.Εσυ από την μεριά σου απλά είσαι προσβλητικός κ θες να μειώσεις ενώ εγώ δε σε προσέβαλα.Δε σε ξέρω δε με ξέρεις,μπορεί ν είσαι και γαμω τα παλικάρια αλλά είσαι προσβλητικός χωρίς λόγο.Τελος πάντων πάμε παρακάτω.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.947
Πόντοι
6.056
Κέρασμα μονο στο πρώτο ραντεβού και ΜΟΝΟ αν έχουν πέσει χουφτώματα και γλωσσόφιλα.Άγνωστες που ούτε καν τις έχουμε μιλήσει,δεν κερνάμε ποτέ και για κανένα λόγο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.914
Πόντοι
6.056
Κέρασμα μονο στο πρώτο ραντεβού και ΜΟΝΟ αν έχουν πέσει χουφτώματα και γλωσσόφιλα.Άγνωστες που ούτε καν τις έχουμε μιλήσει,δεν κερνάμε ποτέ και για κανένα λόγο
Σαντ .... πρέπει πάντως να αναγνωρίσουμε ... ότι προσφάτως .... βρέθηκε άσμα/διάδοχος άξιος του πότε βούδας πότε κούδας ... του καπετανάκη ... του ντάρι ντάρι .... του ικαριώτικου ....

Το ωχ αμαν αμαν αμανι το μεράκι μου με πιανει ....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.318
Πόντοι
6.256
Πότε θα γίνετε επιτέλους άνθρωποι ρε γαμώ την κοινωνία :coffee:

όταν προσκαλείς έναν άνθρωπο έξω ποιος θα κεράσει αυτός???? δεν κερνάτε επειδή είστε μάγκες ή μαλάκες...κερνάτε επειδή χωθήκατε και προσκαλέσατε τη γκόμενα να βγει έξω μαζί σας.

Έναν υποψήφιο πελάτη θα τον καλούσατε έξω για επαγγελματικό ραντεβού και θα του λέγατε μετά μισά μισά?

για το θεό :confused::confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.914
Πόντοι
6.056
Ξεφύτρωσε ο ηλίθιος να πει τη μαλακία του ;

Αυτός που κερνάει μία άγνωστη που βλέπει να κάθεται σε μπαρ .... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ....

Τι ζώα έχει αυτή η χώρα ρε τελικά ....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.318
Πόντοι
6.256
Ξεφύτρωσε ο ηλίθιος να πει τη μαλακία του ;

Αυτός που κερνάει μία άγνωστη που βλέπει να κάθεται σε μπαρ .... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ....

Τι ζώα έχει αυτή η χώρα ρε τελικά ....
για το πρώτο ραντεβού είπα

αλλά ρε ταμτάκο

πας και βλέπεις κάποια και θες να της μιλήσεις...δεν σε κάλεσε...εσύ πας...δε θα κεράσεις???

ακόμα και στο σπίτι σου στέλνουν δωρεάν δείγμα για να πας να αγοράσεις μετά...εσύ θα γλιτώσεις τα 15 ευρώ που κάνει ένα ποτό

δεν είπα να της ανοίξεις μοε για να κάνεις τον κάγκουρα....δεν θα ντραπείς να πας να μιλήσεις να πάρεις για σένα μπύρα και αυτή να μη την ρωτήσεις? Τόση δυστυχία πια :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.635
Πόντοι
12.756
για το πρώτο ραντεβού είπα

αλλά ρε ταμτάκο

πας και βλέπεις κάποια και θες να της μιλήσεις...δεν σε κάλεσε...εσύ πας...δε θα κεράσεις???

ακόμα και στο σπίτι σου στέλνουν δωρεάν δείγμα για να πας να αγοράσεις μετά...εσύ θα γλιτώσεις τα 15 ευρώ που κάνει ένα ποτό

δεν είπα να της ανοίξεις μοε για να κάνεις τον κάγκουρα....δεν θα ντραπείς να πας να μιλήσεις να πάρεις για σένα μπύρα και αυτή να μη την ρωτήσεις? Τόση δυστυχία πια :confused:
για πες και αλλα να μαθαινουν οι καγκουρες απολιτιστοι:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.318
Πόντοι
6.256
για πες και αλλα να μαθαινουν οι καγκουρες απολιτιστοι:coffee:
τι είμαι κανένα κορόιδο να κερνάω τις γκόμενες?

τους δείχνω από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό...στο αμάξι πριν μπουν ζητάω τα μισά λεφτά από την βενζίνη προκαταβολή αλλιώς θα παίξει autostop

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.318
Πόντοι
6.256
και στα μαγαζιά όμως γλιτώνω άπειρο χρήμα παίρνω για μένα μπύρα παγωμένη με τη ζέστη και αυτή είναι έτοιμη να σκάσει από τη ζέστη έχει ανεβάσει 40 πυρετό και το μπιτς μπαρ έχει μόνο νερό εμφιαλωμένο

αλλά εγώ βράχος....

ενώ παθαίνει αφυδάτωση την βεβαιώνω ότι μόλις με αφήσει να της πιάσω τα βυζιά θα την κεράσω ένα μπουκαλάκι νερό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom