Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Αν ήσουν μάγκας δεν θα συγκρίνες της εδώ πόλης τα στούντιο με το Μεταξουργείο αλλά με τα στούντιο της πόλης των Αθηνών που όντως είναι πολύ καλής ποιότητας και με μουναρες μέσα..δεν έχω αλλά να γραψω γιατί θα πεις τα δικά σου
Ρε φίλε τι συγκρίνεις το Μεταξουργείο με 10, με τις ξεπετες στην Γιαννιτσών που ζητάνε τιμές στούντιο...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε φίλε τι συγκρίνεις το Μεταξουργείο με 10, με τις ξεπετες στην Γιαννιτσών που ζητάνε τιμές στούντιο...?
Και που πάει ο κάθε χαπατος και τις γαμαει στον δρόμο?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.448
Πόντοι
4.766
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και που πάει ο κάθε χαπατος και τις γαμαει στον δρόμο?
Δηλαδή όλοι εμείς που γ@μαμε στις πιάτσες τόσα χρόνια χαπατα είμαστε ή καυλιαρηδες??

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Δηλαδή όλοι εμείς που γ@μαμε στις πιάτσες τόσα χρόνια χαπατα είμαστε ή καυλιαρηδες??
καθεσαι και εσυ και του δινεις σημασια...η πιωμενος ειναι η καθυστερημενος....

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Ο νεοφώτιστος έπαθε εμπλοκή. Συμβαίνει και αυτό. Αλλά η Άλβα είναι παλιά καραβάνα.
Εάν ήθελες να την σκίσεις και εφόσον δεν είσαι φτωχαδάκι οργάνωσε γεγονός στο REX.
Να ξεκαυλώσεις. Οταν πηγαίνεις πτιάτσα και βλέπεις να σε πέρνουν μάτι η ψυχολογία σου
είναι "Με καμαρώνουν". Σέταρε το "mentality" πριν πας στην πιάτσα.
Γαμάμε στην πιάτσα γιατί
1)Δεν θέλουμε να χώνουμε λεφτά στα ρδέλα
2)Μας αρέσει να μας καμαρώνουνε.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.456
Πόντοι
7.095
Λοιπόν τιμοκατάλογος

Πιάτσα 5€ Μαξ
Μπουρδέλο 12,5€
Κωλομπαρο 3€ το ποτό το δικό σου 4,25€ της κοπέλας.
Μασάζ 20€+7,74€+13,26€+19 λέβα
(Απλό/μαλαπερδα/πίπα/σεξ)
Εσκορτ 0,00034 btc

Αυτά για τους ομορφουληδες.

Οι άσχημοι πολλαπλασιάζετε επί 3
Οι χοντροί επί 5
Οι καραφλοι επί 7

Αν είστε όλα τα παραπάνω, τοτε μόνο η Γιαννούλα είναι για εσάς με ένα πεντοχιλιαρο.

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
272
Πόντοι
21
Αν και σχετικά νέος εδώ προσθαθώ να χαρτογραφίσω την περιοχή που μπορεί να λειτουργήσει και σαν οδηγός. Σίγουρα δεν είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός χάρτης και οποιαδήποτε διόρθωση και προσθήκες είναι παραπάνω απο καλοδεχούμενες.
Επίσης οι ενδεικτικές ανώτατες τιμές :
  • 20€ max (γενικός και απαράβατος κανόνας)
  • μαυρούλες 15 max 10 για κλαρίνο
  • ζάκια 15 max
Τις πρώτες φορές που έκανα βόλτα όλες σχεδόν ζητούσαν 30-40 γιατί σε βλέπουν νέο και ανήξερο και έτσι κατέληγα studio. Μετά από κάποιες φορές όλες σιγά σιγά έπεσαν στα λογικά επιτρεπτά όρια της πιάτσας.

Η αγορά είναι ελεύθερη και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, εσύ όμως θέλεις να πληρώσεις 30-40 όταν εγώ και όλοι οι υπόλοιποι πληρώσαμε 20? Επίσης μη ξεχνάς την επιλογή των studio. Απλά λίγο κράτη, ορθολογισμός και κριτική σκέψη...μη είσαι μαλάκας.

1749372898368.png
Σαν να διαβάζω τον Ντιου με άλλο όνομα!
Χωρίς παρεξήγηση Ντιου!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
272
Πόντοι
21
Λοιπόν τιμοκατάλογος

Πιάτσα 5€ Μαξ
Μπουρδέλο 12,5€
Εσκορτ 0,00034 btc

Οι χοντροί επί 5
Οι καραφλοι επί 7

Αν είστε όλα τα παραπάνω, τοτε μόνο η Γιαννούλα είναι για εσάς με ένα πεντοχιλιαρο.
Να υποθέσω ότι είναι συστημένο,δεν θα αναφέρω για που!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Καλησπέρα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Λοιπόν σήμερα 22:00 το βράδυ βόλτα στην Γιαννιτσών. Πρώτη φορά που βλέπω τόσο όμορφα μωρά εκεί... ( Συνήθως κάτι γριές μαύρες και κάτι 50+ για τον πτσο εντελώς...). Πετυχαίνω λίγο πιο μοναχη μια μελαχρινή ψηλη (απ' ότι κατάλαβα αυτή ήταν η αλβα) και την πιάνω για να ρωτήσω τιμή, μου λέει 30. Α όχι της λέω. Πόσα έχεις μου λέει; 20 της απαντάω. Τεσπα δέχτηκε πάμε στο πάρκινγκ μου λέει. Πάμε εκεί της δίνω τα λεφτά στο χέρι, περνάει Καποτα κανονικά και αρχίζει με το χέρι. Εντωμεταξυ θα μου έκανε κανονική πίπα και σεξ απλά επειδή υπηραν λίγο πιο πέρα κρυμμένες κάτι νεαρά κορίτσια που προσπαθούσαν να κρυοκοιταξουν και συνέχιζε και το χέρι για να έχει τον έλεγχο να βλέπει αν ερχόταν κάνεις. Δεν μπόρεσα να τελειώσω με τίποτα, ήταν ότι πιο άβολο έχω κάνει στην ζωή μου. Η άλλη απλά μου τον έπαιζε και οι άλλες κρυφοκοιταοσαν όπως σας είπα. Επαναλαμβάνω ήταν νεαρά κορίτσια...για όνομα...! Τους βάζει μια τσιριδα η αλβα και έτρεξαν. Εμένα όμως από την αμηχανία μου και όλο το σκηνικό δεν μου ερχόταν να τελειώσω με τίποτα. Τεσπα της λέω άστο μετά από κάνα 10 λεπτο, δεν παίζει να τελειώσω και φύγαμε. Συμπέρασμα. Ρε κορόιδα, τι πάτε κι τις καλό μαθαίνετε με 20-30-40!??? Πάτε καλά? Και πάλι καλά που μου το κατέβασε στα 20 επειδή με είδε νέο και κάπως ομορφουλη( χωρις να θέλω να παινευτω) διότι απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχουν αρκετοί από εσάς που είστε για τον π**Τσο και άρα σου λέει από το να πάω με κάποιον που δεν μου αρέσει, καλύτερα με έναν πιο εμφανίσιμο και νεαρό. Παρόλα αυτά και πάλι ξαναλέω και τα 20 είναι πολλά! Στην Αθήνα στο μετάξι με 10 και γαμας κανονικά πολύ αξιόλογες κοπέλες και μέσα σε "σπιτακια" και όχι στους δρόμους, στα πάρκινγκ και όπου να ναι. Σοβαρευτείτε όλοι σας! Η πιάτσα Μαξ 5 € έπρεπε να ήταν. Θα μου πεις, 'τι μας κράζεις όλους μας ενώ πηγές και το έκανες από μόνος σου και ζητάς τα ρέστα από μας'. Εγώ το έκανα μια φορά και δεν παίζει να το ξανακάνω. Το έκανα επειδή απ' ότι διάβαζα εδώ στα σχόλια που γράφετε οι περισσότεροι " έξυπνοι", θα ήταν κάτι που θα είχε κάπως φάση ρε παιδί μου. Αυτό ούτε φάση δεν είχε ούτε τίποτα. Οι μόνοι κερδισμένοι μέχρι σε έναν βαθμό, μικρο όχι παραπάνω, είστε εσείς που έχετε αυτοκίνητο. Αλλά και αυτοκίνητο να έχεις, να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη που και πάλι μπορεί να σε δει ο οποιοσδήποτε, δεν αξίζει. Μερικοί από εσας πάλι μπορεί να μου πείτε "ρε φτωχαδακι, πάνε στο μπουρδέλο, τι κάθεσαι και κλεγεσαι σε εμάς". Πρώτον, δεν είμαι φτωχαδακι. Όπως είπα πιο πριν το έκανα μόνο και μόνο για την φάση επειδή όπως έγραψα παραπάνω, διαβάζοντας σχόλια λέω, 'εδω είμαστε'. Δυστυχώς έπεσα έξω και δεν παίζει να το ξανακάνω. Επίσης ξαναλέω! Στην Αθήνα μετάξι βρίσκεις και γαμας πολύ καλύτερες με 10 και μέσα σε έναν χώρο και όχι στα χωράφια... Σας τα λέω όλα αυτά ελπίζοντας να σας ξυπνήσω και ο καθένας με τον δικό του τρόπο από την στιγμή που θα διαβάσει όλο το μήνυμά μου, να βάλει μυαλό και αν γίνεται να μην ξανάπαει μέχρι αυτές οι κάμπιες εκεί πέρα να κατεβασουν τις τιμές, όχι απλά στο 10ρικο, στο 5€!. Το τονίζω αυτό! Μην σας παρασέρνει ο πειρασμός για ένα γαμιση. Σίγουρα έχετε λεφτουδακια να πάτε σε μπουρδέλο, εφόσον μαθαίνω ότι πάτε και δίνεται 30 και 40 για γαμισι μέσα στα χωράφια, στα σκουπίδια και στα συντρίμμια...
Ελπίζω αυτό σε αρκετούς να γίνει μάθημα όπως έγινε και σε εμένα σήμερα μόλις!
Λοιπόν άκου να δεις πως πάει το παιχνίδι, εσύ είσαι πιτσιρίκος και πας για 1η φορά να γαμησεις πιάτσα,και πας που στην αλβα, που έχουν γραφτεί τόσα και τόσα,εμείς τόσα χρόνια στην πιάτσα έχουμε δει τα πάντα και έρχεσαι εσύ με επιθετικοτητα και ειρωνεία να μας πει τι???ότι έδωσες 20 για να στον παίξει χωρίς να χυσεις??ε τι να σε πω έξυπνο??δεν είσαι κάτσε σπίτι βάρα μια μαλάκια ωραία μόνος σου και κράτα το 20αρικο,αλλιώς βάλε αλλά 10 και τραβά στούντιο, η πιάτσα είναι άλλη φάση,είναι βόλτα καυλαντα κασκαντέρ θελει,το κατάλαβες??συμφωνώ με 10 γαμας Μεταξουργείο,με 10 η 15 γαμας σε χοτελ μισή ώρα πουτανα του δρόμου αλλά μην μας μπαίνεις με ειρωνεία και χαμοζαρες, αντε ομορφαντρα μου..

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
Λοιπόν τιμοκατάλογος

Πιάτσα 5€ Μαξ
Μπουρδέλο 12,5€
Εσκορτ 0,00034 btc

Οι χοντροί επί 5
Οι καραφλοι επί 7

Δεν συμφέρει ρε φίλε...
Εγώ και χοντρός και άσχημος, που να τα βρω τόσα λεφτά; Αν ήμουν χοντρός, άσχημος και πλούσιος θα ήμουν ο Μαρινάκης (του γαύρου)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.456
Πόντοι
7.095
Δεν συμφέρει ρε φίλε...
Εγώ και χοντρός και άσχημος, που να τα βρω τόσα λεφτά; Αν ήμουν χοντρός, άσχημος και πλούσιος θα ήμουν ο Μαρινάκης (του γαύρου)
Τι ώρα να σε τσιμεντωσουμε?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Τι έγινε ρε παιδιά 2 μέρες δεν κατέβηκε κανένας για ενημέρωση??τελικά την Ιταλίδα στα τρενα την πηρε κανένας να μας πει τι κάνει με 40??

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.260
Πόντοι
3.556
Τι έγινε ρε παιδιά 2 μέρες δεν κατέβηκε κανένας για ενημέρωση??τελικά την Ιταλίδα στα τρενα την πηρε κανένας να μας πει τι κάνει με 40??
Μπα δύσκολα αν το πάει 20 τότε βλέπουμε
πάντως 30 το έριξε Αλλά κ πάλι έφυγα

agapes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα και από μένα, το βράδυ θα γινει αυτοψία στο χώρο και θα ενημερώσω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Διαβάζω ... διαβάζω 4 σελίδες αλλά δεν σχολιάζω .
Άμα ξεφύγει η κατάσταση θα καθαρίσω.
Εγκράτεια πλέον πανω από όλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom