Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.456
Πόντοι
4.766
Φίλε, μαζί σου μέχρι τέρμα. Τουλάχιστον απ' ότι βλέπω εσύ κάπως καταλαβαίνεις την κατάσταση. Δυστυχώς κάποιοι άλλοι ορισμένοι που πληρώνουν όσα έχουν και κάνουν λες και δεν έχουν γαμισει ποτέ στην ζωή τους, δεν καταλαβαίνουν και ούτε πρόκειται...
Κάτσε για να μην νομίζεις ότι είμαι μόνο αγαθιαρης από την μία όμως λες ότι είσαι ομορφούλης και νεαρουλης και από την άλλη λες ότι δεν μπορείς να έχεις γκόμενα και τρως άκυρα...σε αυτό περιμένουμε μια απάντηση να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για να τελειώνει η συζήτηση

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Κάτσε για να μην νομίζεις ότι είμαι μόνο αγαθιαρης από την μία όμως λες ότι είσαι ομορφούλης και νεαρουλης και από την άλλη λες ότι δεν μπορείς να έχεις γκόμενα και τρως άκυρα...σε αυτό περιμένουμε μια απάντηση να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για να τελειώνει η συζήτηση
Φίλε κοίτα. Οκ, άμα σου πω ότι στις φορές που κάτι πήγε να γίνει αλλά δεν έγινε ποτέ, θα με πιστέψεις; Δικιά μου άποψη είναι ότι παίζουν πολλά πράγματα ρόλο δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Βλέπω πολλα νέα αγόρια χωρίς κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση και έχουν πολύ μα πάρα πολύ αξιόλογες κοπέλες. Αντίστοιχα βλέπω και πολύ όμορφα και εμφανίσιμα αγόρια που έχουν δίπλα τους μπάζα. Άρα η εμφάνιση δεν είναι το παν.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Μπορεί να μη του κάνει κούκου δεν έμεινε κάτι άλλο

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.060
Πόντοι
3.506
Φίλε σε καταλαβαίνω. Απ' ότι βλέπω κι εσύ φαντάζεσαι πως γαμας, αλλά στην πραγματικότητα θέατρο σου πουλάνε και εσένα. Θεωρείς γαμισι τώρα στα αυτοκίνητα, στα χωράφια, στους σταθμούς, στα σκουπίδια και στα παλιοσίδερα; Μάλλον εχεις πρόβλημα μεγάλο.
Φίλε είσαι καθυστερημένος;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.456
Πόντοι
4.766
Φίλε κοίτα. Οκ, άμα σου πω ότι στις φορές που κάτι πήγε να γίνει αλλά δεν έγινε ποτέ, θα με πιστέψεις; Δικιά μου άποψη είναι ότι παίζουν πολλά πράγματα ρόλο δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Βλέπω πολλα νέα αγόρια χωρίς κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση και έχουν πολύ μα πάρα πολύ αξιόλογες κοπέλες. Αντίστοιχα βλέπω και πολύ όμορφα και εμφανίσιμα αγόρια που έχουν δίπλα τους μπάζα. Άρα η εμφάνιση δεν είναι το παν.
Πάλι δεν απαντάς συγκεκριμένα γενικά μιλάς..για σένα μπορείς να πεις ακριβώς τι παίζει και με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος.. βλέπεις οι άλλοι κάνουν πλακα ,θα μπορούσα και εγώ να το πάρω για αστείο αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις σε θέμα για σεξ πάντα

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Φίλε είσαι καθυστερημένος;

Μπορεί να μη του κάνει κούκου δεν έμεινε κάτι άλλο
Απ' όλα αυτά που έγραψα αυτό έβγαλες ως συμπέρασμα. Κρίμα σε αυτούς που έκατσαν και προσπάθησαν να μάθουν πράγματα σε ένα τούβλο.

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Πάλι δεν απαντάς συγκεκριμένα γενικά μιλάς..για σένα μπορείς να πεις ακριβώς τι παίζει και με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος.. βλέπεις οι άλλοι κάνουν πλακα ,θα μπορούσα και εγώ να το πάρω για αστείο αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις σε θέμα για σεξ πάντα
Οι άλλοι φίλε μου δεν κάνουν πλάκα, αλλά μάλιστα τα πιστεύουν τα όσα λένε. Τώρα συγκεκριμένα για εμένα, εγώ δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Βσκ, εξήγησα νομίζω πολύ ξεκάθαρα γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος και αυτό αφορά το σημερινό ΜΟΝΟ. Καταταλλα εφόσον είπα ότι στην Αθήνα πας και με 10 φαντάζομαι ότι θα καταλαβαινες πως έχω πάει και μάλιστα έχω περάσει και πολύ καλά.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Απ' όλα αυτά που έγραψα αυτό έβγαλες ως συμπέρασμα. Κρίμα σε αυτούς που έκατσαν και προσπάθησαν να μάθουν πράγματα σε ένα τούβλο.
Πλάκα πλάκα έπεσες στην πιο ξεπετά της πιάτσας
Εφαγες πάπα από την εμφάνιση αν είχε κ το κωλαρακι απ έξω

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Πέρα από τις μαλακιες που διαβάζω και την επίθεση από έναν που έχει ένα 24ωρο που άρχισε να γράφει
Κατά της 10 Έλενα συμπεθέρα με τις φίλες της στην Αγ Παρασκευής με Μοναστηριου
30 ακατεβατα και οι τρεις. Το ωραίο καυλάκι δυστηχος έχει και υφακι το πουταναριο. Κλασσικά γεννημένα τσούλακια, αλητακια, πουτανακια. Δεν πέφτω με τπτα στον πειρασμό πάντως δεν αξιζει. Ολες φορτω πάντως.... Ακόμα και η χοντρη

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.465
Πόντοι
16.746
Πέρα από τις μαλακιες που διαβάζω και την επίθεση από έναν που έχει ένα 24ωρο που άρχισε να γράφει
Κατά της 10 Έλενα συμπεθέρα με τις φίλες της στην Αγ Παρασκευής με Μοναστηριου
30 ακατεβατα και οι τρεις. Το ωραίο καυλάκι δυστηχος έχει και υφακι το πουταναριο. Κλασσικά γεννημένα τσούλακια, αλητακια, πουτανακια. Δεν πέφτω με τπτα στον πειρασμό πάντως δεν αξιζει. Ολες φορτω πάντως.... Ακόμα και η χοντρη
Η χοντρή έχω αμφιβολία αν είναι γυναίκα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Για εσένα αγαπητέ μου ανόητε λεφτά και μνοδουλε τα 20 δεν είναι τίποτα. Για τους ανθρώπους όμως που έχουν ένα μάτσο μυαλό πίστεψέ με είναι και είναι πολλά!
Ε αφού έχεις ένα μάτσο μυαλό όπως λες, άσε τις πουτανες ήσυχες κράτα και το 20αρικο σου και παίξτον μόνος σου σπίτι...

Εσύ που έχεις ένα μάτσο μυαλό και σου φταίνε τώρα οι άλλοι όπως γράφεις ότι σε παρέσυραν ...δε διάβασες ότι για τη συγκεκριμένη γράφονται τα χειρότερα? Ποιος σε παρέσυρε λοιπόν?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.456
Πόντοι
4.766
Οι άλλοι φίλε μου δεν κάνουν πλάκα, αλλά μάλιστα τα πιστεύουν τα όσα λένε. Τώρα συγκεκριμένα για εμένα, εγώ δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Βσκ, εξήγησα νομίζω πολύ ξεκάθαρα γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος και αυτό αφορά το σημερινό ΜΟΝΟ. Καταταλλα εφόσον είπα ότι στην Αθήνα πας και με 10 φαντάζομαι ότι θα καταλαβαινες πως έχω πάει και μάλιστα έχω περάσει και πολύ καλά.
Καλά μας δουλεύεις μάλλον τώρα... αντί να θέσεις για παράδειγμα τα στούντιο της Αθήνας που ξεκινάνε με 50 ευρο και έχει μέσα μουναρες δύο δύο και μπορείς να διαλέξεις οποία θες.. θέτεις αντιπαράδειγμα το Μεταξουργείο που με 10 ευρο πηγαίνει ο καθε τελειωμένος και ο κάθε Πακιστανός και ότι πιο παρακμιακο υπάρχει στην πόλη...συν την βρωμιά που υπάρχει εκεί πέρα που είναι μεγάλη συζήτηση

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καλά μας δουλεύεις μάλλον τώρα... αντί να θέσεις για παράδειγμα τα στούντιο της Αθήνας που ξεκινάνε με 50 ευρο και έχει μέσα μουναρες δύο δύο και μπορείς να διαλέξεις οποία θες.. θέτεις αντιπαράδειγμα το Μεταξουργείο που με 10 ευρο πηγαίνει ο καθε τελειωμένος και ο κάθε Πακιστανός και ότι πιο παρακμιακο υπάρχει στην πόλη...συν την βρωμιά που υπάρχει εκεί πέρα που είναι μεγάλη συζήτηση
Γιατί εδώ νομίζεις με 30 στα στούντιο δεν πάνε Πακιστανοί και τελειωμένοι. Παντού φίλε πάνε, πίστεψέ με.

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Ε αφού έχεις ένα μάτσο μυαλό όπως λες, άσε τις πουτανες ήσυχες κράτα και το 20αρικο σου και παίξτον μόνος σου σπίτι...

Εσύ που έχεις ένα μάτσο μυαλό και σου φταίνε τώρα οι άλλοι όπως γράφεις ότι σε παρέσυραν ...δε διάβασες ότι για τη συγκεκριμένη γράφονται τα χειρότερα? Ποιος σε παρέσυρε λοιπόν.
Πίστεψέ με ούτε κι εγώ δεν περίμενα πολλά άλλα όχι κι έτσι ρε φίλε!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.456
Πόντοι
4.766
Γιατί εδώ νομίζεις με 30 στα στούντιο δεν πάνε Πακιστανοί και τελειωμένοι. Παντού φίλε πάνε, πίστεψέ με.
Αν ήσουν μάγκας δεν θα συγκρίνες της εδώ πόλης τα στούντιο με το Μεταξουργείο αλλά με τα στούντιο της πόλης των Αθηνών που όντως είναι πολύ καλής ποιότητας και με μουναρες μέσα..δεν έχω αλλά να γραψω γιατί θα πεις τα δικά σου

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Ελεαννα η αδυνατη μελαχρινή, και η συμπεθέρα το κανονικό της είναι Κατερίνα. Τα γράφω αυτά μπας και αλλάξουμε θέμα....
Για την χοντρη πληροφορίες δεν εχω

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Ελεαννα η αδυνατη μελαχρινή, και η συμπεθέρα το κανονικό της είναι Κατερίνα. Τα γράφω αυτά μπας και αλλάξουμε θέμα....
Για την χοντρη πληροφορίες δεν εχω
Δήμητρα η χοντρή έχει κ ένα Hyundai σπορ από τον καιρό του Νώε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom