Διαγραμμένο μέλος 174303
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα κάποιο καλό duo που να κάνουν και λεσβιακο έχετε να προτείνετε;
Φτηνό και καλό duo με λεσβιακό και συμμετοχή με strapon η μία στην άλλη είναι το δίδυμο Μαρίνας 60 Ανεξάρτητης και Αντιγόνης με 120€ για μία ώρα. Αλλά για να πετύχεις την Μαρίνα και να συνεννοηθείς πρέπει να έχεις Ιωβειο Υπομονή !!! Επίσης δεν ξέρω αν η Μαρίνα όταν δεν σε γνωρίζει κανονίσει το duo με την Αντιγόνη. Πιστεύω να βοήθησα το τηλέφωνο της Μαρίνας στην καρτέλα της στο bourdela.Καλησπέρα κάποιο καλό duo που να κάνουν και λεσβιακο έχετε να προτείνετε;
...μαγκα μου καλημερα! Duo με φουλ λεσβιακο κανει η @Nikol 1 που ειναι bisexual, κανε μια ερωτηση μηπως εχει καποια δικη της κοπελα που συνεργαζεται. Εγω την εχω δοκιμασει με την @Amelie παρεα κ ηταν απιστευτες.Καλησπέρα κάποιο καλό duo που να κάνουν και λεσβιακο έχετε να προτείνετε;
Μίλα και με την Anna_Pipinaki κάνει duo μαζι με μια φίλη της την larisaΚαλησπέρα κάποιο καλό duo που να κάνουν και λεσβιακο έχετε να προτείνετε;
Δοκίμασε @Nikol 1 με @Paolauk έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό δίδυμο. Εγώ που τις είχα πάρει ξεχωριστά πέρασα σούπερ. Διαφορετικά κάνε μία αλχημεία παίρνοντας κορίτσια που ψήνονται για duo μεταξύ τους εφόσον τους το προτείνει και ας μην έχουν ξαναδουλέψει μαζί. Που ξέρεις μπορεί και να βγει τέλειο το τρίο...Καλησπέρα κάποιο καλό duo που να κάνουν και λεσβιακο έχετε να προτείνετε;
Δοκίμασε @Nikol 1 με @Paolauk έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό δίδυμο. Εγώ που τις είχα πάρει ξεχωριστά πέρασα σούπερ. Διαφορετικά κάνε μία αλχημεία παίρνοντας κορίτσια που ψήνονται για duo μεταξύ τους εφόσον τους το προτείνει και ας μην έχουν ξαναδουλέψει μαζί. Που ξέρεις μπορεί και να βγει τέλειο το τρίο...![]()
Καλημέρα όχι δεν ισχύει δεν την ξέρω καν ποια είναι το κορίτσι, Λάθος Πληροφορία κύριε μουΗ Νικόλ έκανε και με.σαντρα νομίζω; Σταμάτησαν;
Καλημέρα όχι δεν ισχύει δεν την ξέρω καν ποια είναι το κορίτσι, Λάθος Πληροφορία κύριε μου![]()
Α οκ συγνώμη κυρία μου
Εγώ ζω με ένα όνειρο!!!!!Καλημέρα όχι δεν ισχύει δεν την ξέρω καν ποια είναι το κορίτσι, Λάθος Πληροφορία κύριε μου![]()
Δεν το ξέρω αυτόΗ Νικόλ έκανε και με.σαντρα νομίζω; Σταμάτησαν;
Εσύ πρέπει να είσαι από τους αστείους
Μπαγασα όλα τα ξέρειςΕσύ πρέπει να είσαι από τους αστείους
Η @Amelie με ποία κάνει ντουέτο;;;...μαγκα μου καλημερα! Duo με φουλ λεσβιακο κανει η @Nikol 1 που ειναι bisexual, κανε μια ερωτηση μηπως εχει καποια δικη της κοπελα που συνεργαζεται. Εγω την εχω δοκιμασει με την @Amelie παρεα κ ηταν απιστευτες.
Επισης δοκιμασε για τις @Ariana! & @Sandra~ που κανανε duo μαζι (δν ξερω αν κανουν ακομη).
![]()
....Και πώς ήταν η όλη φάση;;;