Νέα

Big black cock

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pistolxxl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 624K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που πέφτει το βλέμμα σας?

• Στην μεγάλη μαύρη πουτσα

Ψήφοι: 124 44,1%
  • Στην γκόμενα

Ψήφοι: 157 55,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    281

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
100
Πόντοι
0
Κάτι άσχετο τώρα. Για αυτούς που δεν το ξέρουν το περιστατικό και είναι μερακλήδες.
Αυτή εδώ είναι η oxana okladnikova, Ρωσίδα νεοναζί που παράλληλα γυρνούσε τσόντες με αυτόν τον μαυρουλικο εδώ. Όταν μαθεύτηκε φυσικά την έδιωξαν αλλά το μυστικό είχε διαρρεύσει
Τελικά και οι ρατσιστριες γουστάρουν μαύρες ψωλες

Συνημμένα

• 1673381923_krasavica-info-p-oksana-okladnikova-aktrisa-vkontakte-1.png
    1673381923_krasavica-info-p-oksana-okladnikova-aktrisa-vkontakte-1.png
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 67

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
177
Πόντοι
0
Κάτι άσχετο τώρα. Για αυτούς που δεν το ξέρουν το περιστατικό και είναι μερακλήδες.
Αυτή εδώ είναι η oxana okladnikova, Ρωσίδα νεοναζί που παράλληλα γυρνούσε τσόντες με αυτόν τον μαυρουλικο εδώ. Όταν μαθεύτηκε φυσικά την έδιωξαν αλλά το μυστικό είχε διαρρεύσει
Ω ναι!

Αυτο ξαναπεστο! Αλλη καυλα να βλεπεις μια ρατσιστρια να σκιζεται απο μαυρουλη....η απολυτη υποταγη...
Το εχω δει συγκεκριμενα με αμερικανιδα γνωστη μου (λιγο μεγαλη σε ηλικια αλλα μιλφαρα) που ηταν φουλ Trump φαση αλλα ... ο μαυρουλης μαυρουλης...την εσκιζε στα δυο και τα ποδια της στον αερα διαπλατα και ας εγραφε στα social της ενα σωρο Trump support

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
100
Πόντοι
0
Ω ναι!

Αυτο ξαναπεστο! Αλλη καυλα να βλεπεις μια ρατσιστρια να σκιζεται απο μαυρουλη....η απολυτη υποταγη...
Το εχω δει συγκεκριμενα με αμερικανιδα γνωστη μου (λιγο μεγαλη σε ηλικια αλλα μιλφαρα) που ηταν φουλ Trump φαση αλλα ... ο μαυρουλης μαυρουλης...την εσκιζε στα δυο και τα ποδια της στον αερα διαπλατα και ας εγραφε στα social της ενα σωρο Trump support
Θα ήθελα να το δω αυτό. Έχεις και άλλες φίλες ρατσιστριες? Αν είναι να τις γνωρίσουμε να τις διαφθείρουμε. Και εμένα με καυλώνει απίστευτα να είναι ρατσιστρια η άλλη και να ξεσκίζεται από μαύρους

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
177
Πόντοι
0
Θα ήθελα να το δω αυτό. Έχεις και άλλες φίλες ρατσιστριες? Αν είναι να τις γνωρίσουμε να τις διαφθείρουμε. Και εμένα με καυλώνει απίστευτα να είναι ρατσιστρια η άλλη και να ξεσκίζεται από μαύρους
Χαχα δυστυχως μονο μια...αυτη η αμερικανα

Θα ηταν ωραια να γνωριζαμε ο ενας στον αλλο τετοιες φιλες και να αναλαμβαναμε καθηκοντα να τους βρουμε τους καταλληλους μαυρους!

Και εμενα με καυλωνει απιστευτα να ειναι η αλλη ρατσιστρια και να ξεσκιζεται με μαυρους...ειναι σαν να εξευτελιζει περισσοτερο την λευκη φυλη και να αλωνεται εκ των εσω η η φυλη μας!

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
100
Πόντοι
0
Χαχα δυστυχως μονο μια...αυτη η αμερικανα

Θα ηταν ωραια να γνωριζαμε ο ενας στον αλλο τετοιες φιλες και να αναλαμβαναμε καθηκοντα να τους βρουμε τους καταλληλους μαυρους!

Και εμενα με καυλωνει απιστευτα να ειναι η αλλη ρατσιστρια και να ξεσκιζεται με μαυρους...ειναι σαν να εξευτελιζει περισσοτερο την λευκη φυλη και να αλωνεται εκ των εσω η η φυλη μας!
Άλλη. Kitty blair το ίδιο σκηνικό αλλά στην Γερμανία. Αυτά τα βρίσκω από άρθρα

Συνημμένα

• 1_ggg26530-1_web.jpg
    1_ggg26530-1_web.jpg
    51,1 KB · Εμφανίσεις: 45
  • kitty-blair-010.jpg
    kitty-blair-010.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 8726554965.preview.jpg
    8726554965.preview.jpg
    89,1 KB · Εμφανίσεις: 39

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
107
Πόντοι
0
ωχ τη ξερω αυτην και τον αλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom