Πρόσφατες φωτογραφίες
Βάλτε προφατες φωτογραφικό υλικό.
Πρόσφατες φωτογραφίες
καλοκαίρι κ τι καλύτερο απο παγωμένη γρανίτα ,σε δροσίζει κ ειναι κρανς
υπάρχει το λαιβ άσε τις φώτο...Πρόσφατες φωτογραφίες
καλοκαίρι κ τι καλύτερο απο παγωμένη γρανίτα ,σε δροσίζει κ ειναι κρανς
τι καλύτερο απο αυτό
κάλο καλοκαίρι σε ολα τα κοριτσια
αγάπες ειναι αυτές δεν κρύβονται
ντισιπιτερ..........Ναί! Μόνο ποὺ κάποιες ἀπ' αὐτές, π.χ @ΔανάηMagic @Sofia_Magic ἀνεβάζουν τὴ θερμοκρασία ὑπερβολικά καί δέ μᾶς φτάνει μετά οὔτε τό πολικό ψύχος γιά νά δροστιστοῦμε!
Από το λαιβ ορμώμενος το λέω. Μετά από πάρα πολλές συναντήσεις.υπάρχει το λαιβ άσε τις φώτο...
Εγώ?Ναί! Μόνο ποὺ κάποιες ἀπ' αὐτές, π.χ @ΔανάηMagic @Sofia_Magic ἀνεβάζουν τὴ θερμοκρασία ὑπερβολικά καί δέ μᾶς φτάνει μετά οὔτε τό πολικό ψύχος γιά νά δροστιστοῦμε!
Εσείς ανεβάζετε τη θερμοκρασία μου και μπαίνω και κάνω παγωμένα ντουζ να σβήσω και βγαίνω χωρίς εσώρουχο στους δρόμους να σβησει λιγο
Εσείς ανεβάζετε τη θερμοκρασία μου και μπαίνω και κάνω παγωμένα ντουζ να σβήσω και βγαίνω χωρίς εσώρουχο στους δρόμους να σβησει λιγο
καθαρματακιααααα
εσύ μανάρι μου με μια παγωμένη γρανίτα δεν θα δροσιζόσουν?
για πάρτι σου όλη την γρανιτα που έφτιαξα σημερα...χειροποίητη εστιΕσείς ανεβάζετε τη θερμοκρασία μου και μπαίνω και κάνω παγωμένα ντουζ να σβήσω και βγαίνω χωρίς εσώρουχο στους δρόμους να σβησει λιγο
καθαρματακιααααα
εσύ μανάρι μου με μια παγωμένη γρανίτα δεν θα δροσιζόσουν?
καθαρματακιααααα
για πάρτι σου όλη την γρανιτα που έφτιαξα σημερα...χειροποίητη εστι
Και τις αγαπώ τις γρανίτες.....για πάρτι σου όλη την γρανιτα που έφτιαξα σημερα...χειροποίητη εστι
Καλώς τη καύλα
Ααααα πρπει να φάω πολλέςεσύ μανάρι μου με μια παγωμένη γρανίτα δεν θα δροσιζόσουν?
Και τις αγαπώ τις γρανίτες.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλώς τη καύλα
Ααααα πρπει να φάω πολλές
Πρόστυχε.....Μήπως ἐπειδή οἱ γρανίτες σοῦ θυμίζουν ποῦτσες;
Πρόστυχε.....
θα χαρω πολυ να σε τραταρω μια γρανιτα κ 2,3 οσο αντεχειςΚαι τις αγαπώ τις γρανίτες.....
Καλώς τη καύλα
Ααααα πρπει να φάω πολλές