Νέα

Big black cock

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pistolxxl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 991K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που πέφτει το βλέμμα σας?

• Στην μεγάλη μαύρη πουτσα

Ψήφοι: 156 43,0%
  • Στην γκόμενα

Ψήφοι: 207 57,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.367
Πόντοι
736

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.367
Πόντοι
736

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
284
Πόντοι
20
Ava Parker BBC εναντίον κατεστραμμένου λευκού πούτσου
Στα δεξιά μου θυμίζει πολύ την κοπέλα μου όταν προσπαθεί να κάνει τον πουτσο να σηκωθεί αλλά δε μετά απλά γυρνάει και μου τρίβει το μουνι της στην μούρη μου μέχρι να χύσει..
Δύσκολο να σηκωθεί αν δεν έχεις στο στόμα σου ένα bbc ε;

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.367
Πόντοι
736

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
183
Πόντοι
0
Ava Parker BBC εναντίον κατεστραμμένου λευκού πούτσου
Στα δεξιά μου θυμίζει πολύ την κοπέλα μου όταν προσπαθεί να κάνει τον πουτσο να σηκωθεί αλλά δε μετά απλά γυρνάει και μου τρίβει το μουνι της στην μούρη μου μέχρι να χύσει..
!!!
Ποσες φορες μου συμβαινει και εμενα αυτο με την κοπελα μου!Ευτυχως που της αρεσει τουλαχιστον να χυνει στο προσωπο μου ή με δαχτυλα!

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
284
Πόντοι
20

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81
IMG_0984.jpeg

Γιατί τι ακριβώς σε καυ

Κάτσε ρε φίλε ο τύπος έχει αρχιδαρες καταρχάς. Μετά έχει και ωραία ψωλή. Τι θεωρίες καλύτερο?
Αυτό. :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
284
Πόντοι
20
χαχα δεν σε αδικω...το κατασπρο δερματακι εχει δωσει ευκαιριες στο παρελθον
Αυτό ακριβώς. Άσε που έχουν καταστραφεί και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.
Μην δω ξανθιά γαλανοματα κλπ, αμέσως την κάνω εικόνα με μαύρη πούτσα

Συνημμένα

• blacked-model-9.jpg
    blacked-model-9.jpg
    233,9 KB · Εμφανίσεις: 69

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
183
Πόντοι
0
Αυτό ακριβώς. Άσε που έχουν καταστραφεί και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα
μα ολη η ομορφια ειναι σε αυτη την αντιθεση χρωματων...
Το ομορφο βελουδινο κατασπρο σαν γαλα δερματακι τους οταν τριβεται πανω στο μαυρο καλοσχηματισμενο σωμα ενος μαυρου...
Συμβολικα ειναι οτι πιο ερωτικο επισης καθως αν το καλοσκεφτεις δεκαετιες πριν (μην παμε και σε αιωνες) θα ηταν αδιανοητο μια κατασπρη γυναικα να χυνει στην αγκαλια ενος μαυρου και τωρα μπροστα στα μουτρα μας χαμουρευονται και βλεπουμε τις γυναικες μας να σφιγγουν με τα ποδια τους την μεση ενος μαυρου οσο την σκιζει

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
284
Πόντοι
20
μα ολη η ομορφια ειναι σε αυτη την αντιθεση χρωματων...
Το ομορφο βελουδινο κατασπρο σαν γαλα δερματακι τους οταν τριβεται πανω στο μαυρο καλοσχηματισμενο σωμα ενος μαυρου...
Συμβολικα ειναι οτι πιο ερωτικο επισης καθως αν το καλοσκεφτεις δεκαετιες πριν (μην παμε και σε αιωνες) θα ηταν αδιανοητο μια κατασπρη γυναικα να χυνει στην αγκαλια ενος μαυρου και τωρα μπροστα στα μουτρα μας χαμουρευονται και βλεπουμε τις γυναικες μας να σφιγγουν με τα ποδια τους την μεση ενος μαυρου οσο την σκιζει
Εσένα έχει κάνει κάτι η κοπέλα σου? Είσαι cuck? Η είχε κάνει στο παρελθόν?

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
183
Πόντοι
0
Εσένα έχει κάνει κάτι η κοπέλα σου? Είσαι cuck? Η είχε κάνει στο παρελθόν?
Ναι εχει κανει...

Και στο παρελθον με φιλη/φλερτ σε dating ας το πουμε , ειχε συμβει κατι και με ειχε καυλωσει απιστευτα...εχω αποδεχτει πλεον την cuck φυση μου και το απολαμβανω στο επακρο

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
284
Πόντοι
20
Ναι εχει κανει...

Και στο παρελθον με φιλη/φλερτ σε dating ας το πουμε , ειχε συμβει κατι και με ειχε καυλωσει απιστευτα...εχω αποδεχτει πλεον την cuck φυση μου και το απολαμβανω στο επακρο
Ελληνίς η βόρεια; Αν είναι βόρεια ακόμη καλύτερα αλλά δεν με χαλάει και το κονσεπτ των γυναικών μας να ικανοποιούνται από κατάμαυρους πούτσους

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
183
Πόντοι
0
Ελληνίς η βόρεια; Αν είναι βόρεια ακόμη καλύτερα αλλά δεν με χαλάει και το κονσεπτ των γυναικών μας να ικανοποιούνται από κατάμαυρους πούτσους
Και οι δυο περιπτωσεις βορειες...

Η μια (το παλιοτερο ρομαντζο) συγκεκριμενα φιλανδεζα...
Ηταν τοσο καυλωτικο να την βλεπω να λιωνει για εναν μαυρουλη που ειχαμε στην παρεα εκεινο το βραδυ που ειχαμε βγει και τα πιναμε, και στο τελος εγινε το απιστευτο.,..τον φιλησε παθιασμενα εξω απο ενα κλαμπ μπροστα μου ενω εγω ελαφρως πιωμενος και μισωκαυλεμενος ελεγα ενα "thats so hooooot"

Xrysh psoli

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
284
Πόντοι
20
Και οι δυο περιπτωσεις βορειες...

Η μια (το παλιοτερο ρομαντζο) συγκεκριμενα φιλανδεζα...
Ηταν τοσο καυλωτικο να την βλεπω να λιωνει για εναν μαυρουλη που ειχαμε στην παρεα εκεινο το βραδυ που ειχαμε βγει και τα πιναμε, και στο τελος εγινε το απιστευτο.,..τον φιλησε παθιασμενα εξω απο ενα κλαμπ μπροστα μου ενω εγω ελαφρως πιωμενος και μισωκαυλεμενος ελεγα ενα "thats so hooooot"
Μπροστά σου την πήδηξε? Η απλά σου έλεγε ιστοριουλες μετά;

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
183
Πόντοι
0
Μπροστά σου την πήδηξε? Η απλά σου έλεγε ιστοριουλες μετά;
Μπροστα μου αλλα εννοειται μεχρι τοτε ακολουθησε και συνεχεια,,,δηλαδη συνεχισαμε την βραδια σε ενα αλλο κλαμπ που αργα και βασανιστικα γινομουν cuck μπροστα τους

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
183
Πόντοι
0
Πόσο μεγαλύτερη την είχε?
Αρκετα :cheesy: Απιστευτα μεγαλη διαφορα αν σκεφτεις οτι δεν ειμαι και προνομιουχος στο μεγεθος

Πριν γινει το σκηνικο που φιλιοντουσαν εξω απο το κλαμπ με παθος ενω εγω μονο παλαμακια δεν βαραγα, ειχα μπανισει το προτερημα του μεσα απο το τζιν του απο οταν ειμασταν στις πρωτες μπυρες στα μπαρακια εξω...
Καπου εκει αρχισα να καταλαβαινω οτι μαλλον το "date" μου θα το κερδισει αυτος...

Αφου καπου μεσα στην βραδια του εκμυστερευτηκα πιο ιδιωτικα οτι θελω να την πηδηξει...Το χαμογελο που ειχε και η αυτοπεποιηθηση ηταν υπεροχα...με τοση φυσικοτητα αποδεχτηκε το submission μου σαν να ηταν συνηθισμενος και επαιρνε μια τρελη ευχαριστηση απο αυτα σε φαση "¨σας γαμαω τις γυναικες"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom