Νέα

Στο κυνήγι την πειρατεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.897
Πόντοι
6.056
Βαζω και υπογραφη οπου γουσταρεις. >Με πληρωμενο vpn, στο Ελλαδισταν, ποτε μα ποτε οσο ζουμε, δεν θα ασχοληθει κανεις με την παρτυ σου, οτι κι αν κατεβασεις/streamαρεις.
Εσύ το κάνεις δηλαδή αυτό ; Με vpn να κατεβάζεις μετά από αυτό το νόμο ;
Με βάση όσα λες ... δεν έχει ρίσκο .

Είπες Γερμανία ;;; Διάβασε !

https://www.reddit.com/r/VPNTorrents/comments/dewge6

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.025
Πόντοι
7.046
Μας γράφει κανείς μέσα από την φυλακή;

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206
το proton vpn (και άλλα σαν αυτό) έχουν περάσει audits από φορείς που πιστοποιούν ότι αυτά που ισχυρίζονται ισχύουν.

προφανώς αν κάποιος διακινεί πραγματικά παράνομο υλικό και έρθει κάποιο ένταλμα από την ιντερπόλ μπορεί και να συνεργαστούν..αλλά εγώ αν ήμουν ο τσέος του vpn

σίγουρα δεν θα ήθελα να χαλάσω την φήμη μου για να δώσω τα στοιχεία ενός μαλάκα που κατεβάζει το σκουιντ γκειμ και το φιφα 25

Μαιο του 25 λεει το αρθρο
Το άρθρο μπορεί να λέει Μάιος του 25, εγω λεω ότι η υπόθεση είναι παλιά και τώρα βγήκε η απόφαση. Εκτός και αν πιστεύεις ότι με το που βγήκε ο νέος νόμος πιάσανε τον τύπο που είχε το site έγινε η δική και βγήκε η απόφαση... Ολα αυτα σε 3 μήνες...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.166
Πόντοι
6.256
Σιγά να μην έφαγε 5 χρόνια επειδή κατέβαζε προφανώς ήταν διαχειριστής της σελίδας...

και πολύ βολικά το άρθρο δεν αναφέρει αν το περιεχόμενο που διαμοιραζόταν ήταν μόνο ταινίες ή και τίποτα διεστραμμένα και γιαυτό δεν έφαγε ποινή με αναστολή.

Επίσης μπορεί στο σαιτ αυτό να υπήρχε διαφημιστικό περιεχόμενο και αυτός να έβγαζε χοντρό χρήμα από τις διαφημίσεις....για το μάτι που καηκαν 120 άνθρωποι έφαγαν έως 10 χρόνια με αναστολή και αυτός για παράνομο game of thrones έφαγε 5 κάγκελο κιόλας??

από την άλλη μην φοβάστε τα πρόστιμα...αν κατεβάζετε συνέχεια αρχεία από τόρρεντς και τα τρέχετε στους υπολογιστές σας

δε θα έχετε λεφτά για το πρόστιμο έτσι και αλλιώς...γιατί θα σας έχουν ξηλώσει τα πάντα από τους λογαριασμούς σας οι χάκερς :rockon:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.074
Πόντοι
2.606
Σιγά να μην έφαγε 5 χρόνια επειδή κατέβαζε προφανώς ήταν διαχειριστής της σελίδας...

και πολύ βολικά το άρθρο δεν αναφέρει αν το περιεχόμενο που διαμοιραζόταν ήταν μόνο ταινίες ή και τίποτα διεστραμμένα και γιαυτό δεν έφαγε ποινή με αναστολή.

Επίσης μπορεί στο σαιτ αυτό να υπήρχε διαφημιστικό περιεχόμενο και αυτός να έβγαζε χοντρό χρήμα από τις διαφημίσεις....για το μάτι που καηκαν 120 άνθρωποι έφαγαν έως 10 χρόνια με αναστολή και αυτός για παράνομο game of thrones έφαγε 5 κάγκελο κιόλας??

από την άλλη μην φοβάστε τα πρόστιμα...αν κατεβάζετε συνέχεια αρχεία από τόρρεντς και τα τρέχετε στους υπολογιστές σας

δε θα έχετε λεφτά για το πρόστιμο έτσι και αλλιώς...γιατί θα σας έχουν ξηλώσει τα πάντα από τους λογαριασμούς σας οι χάκερς :rockon:
Από που κατεβάζω δωρεάν καλό VPN για να μπαίνω να κατεβάζω σε τορρεντάδικα?:coffee::coffee::coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.601
Πόντοι
10.656
Εσύ το κάνεις δηλαδή αυτό ; Με vpn να κατεβάζεις μετά από αυτό το νόμο ;
Με βάση όσα λες ... δεν έχει ρίσκο .

Είπες Γερμανία ;;; Διάβασε !

https://www.reddit.com/r/VPNTorrents/comments/dewge6

ανενημερωτοι χρηστες που δεν ξερουν τι τους γινεται υπαρχουν παντου. Στο θρεντακι που μου ανεβασες αν διαβασεις τα σχολια, ειναι ξεκαθαρο λαθος του χρηστη. Αν κανεις ενα μικρο research και ξερεις πως να κινηθεις, ουτε στη γερμανια ουτε στην αμερικη ουτε πουθενα δεν εχεις προβλημα.
Να ξεκαθαρισω βεβαια οτι μιλαω αποκλειστικα για χρηστες που κατεβαζουν μουσικη/ταινιες/σειρες/παιχνιδια/βιβλια/προγραμματα κτλ για προσωπικη χρηση, οχι για τυπαδες που τρεχουν σερβερς με πειρατικο υλικο και πληρωνονται εμμεσα (διαφημισεις) ή αμεσα (συνδρομες) για την διαμοιραση του. Η νομοθεσια ειναι εως και 100 φορες πιο αυστηρη στην δευτερη περιπτωση, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας, μιλαμε για προσωπικη χρηση.

Βασικα ρε Τελλη σορρυ κιολας, αλλα εχω την εντυπωση πως ουτε εσυ εισαι πολυ ενημερωμενος. Κανε οτι θες για παρτη σου, και προφανως αν θεωρεις ρισκο καποια ενεργεια, μην προβεις σε αυτην. Απλα, μην τρομοκρατεις και τους υπολοιπους. Αφου χρησιμοποιεις εστω και λιγο το reddit, μπες εδω και εσυ και οσοι με αμφισβητειτε και ξεστραβωθειτε, αν ενδιαφερεστε. Αν οχι, πληρωστε συνδρομες και εχετε "το κεφαλι σας ησυχο" lol, εγω την συνεισφορα μου στην κοινωνια την εκανα

δεν ειμαι σιγουρος αν το λες ειρωνικα ή οχι, θα εικασω πως οχι. Ειναι θεμα χρηστη και βασικης γνωσης, μονο οι ασχετοι καταφερνουν να χακαριστουν. Υπαρχουν δεκαδες τροποι να μην κατεβασεις λαθος αρχεια απο το ιντερνετ, και ακομα κι αν το κανεις με καποιο τροπο, να μην τα τρεξεις. Απο την αρχικη πηγη που θα επιλεξεις να εμπιστευτεις, μεχρι το antimalware που προληπτικα θα τρεξεις στο pc πριν εγκαταστησεις κατι. Να στο θεσω αλλιως, ο "κακος" χρηστης που δεν ξερει τι του γινεται, μπορει πανευκολα να αρπαξει καποιον ιο, ακομα και χρησιμοποιωντας νομιμες πλατφορμες (πχ το email του ή τα σοσιαλ μιντια), γιατι αργα ή γρηγορα θα πεσει θυμα σε καποιo phishing scam. Στο χωριο μου το λενε νατσουραλ σελεξιον :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.166
Πόντοι
6.256
Από που κατεβάζω δωρεάν καλό VPN για να μπαίνω να κατεβάζω σε τορρεντάδικα?:coffee::coffee::coffee:
εμένα μου αρέσει το proton

αλλά όταν είναι για torrents μπαίνω χωρίς vpn με τον πάροχο κανονικά χωρίς προστασία για φουλ εμπειρία :confused::confused::confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.601
Πόντοι
10.656
"δωρεαν και καλο" ειναι ενας σπανιος συνδιασμος σε ολες τις αγορες.
Τα δωρεαν VPN δυστυχως δεν προσφερουν σοβαρη προστασια, ασε που ειναι αρκετα αργα. Η κυρια χρηση τους ειναι για να κανεις bypass την χωρα/IP check και να μπαινεις σε σελιδες μπλοκαρισμενες απτον παροχο ή να βλεπεις region locked περιεχομενο κτλ.
εδω μεσα εχει οτι χρειαζεται καποιος, ψαχνεσαι και βρισκεις. Τσαμπα vpn απλα για ανοιγμα σελιδων υπαρχει και ενσωματωμενο στον Opera, για να μην μπλεξεις δηλαδη.
Ο καθενας με δικη του ευθυνη :zfuck:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.166
Πόντοι
6.256
δεν ειμαι σιγουρος αν το λες ειρωνικα ή οχι, θα εικασω πως οχι. Ειναι θεμα χρηστη και βασικης γνωσης, μονο οι ασχετοι καταφερνουν να χακαριστουν. Υπαρχουν δεκαδες τροποι να μην κατεβασεις λαθος αρχεια απο το ιντερνετ. Απο την πηγη που θα επιλεξεις να εμπιστευτεις, μεχρι το antimalware που προληπτικα θα τρεξεις στο pc πριν εγκαταστησεις κατι. Να στο θεσω αλλιως, ο "κακος" χρηστης που δεν ξερει τι του γινεται, μπορει πανευκολα να αρπαξει καποιον ιο, ακομα και χρησιμοποιωντας νομιμες πλατφορμες (πχ το email του ή τα σοσιαλ μιντια), γιατι αργα ή γρηγορα θα πεσει θυμα σε καποιo phishing scam. Στο χωριο μου το λενε νατσουραλ σελεξιον :hi:
το να κατεβάζεις και να τρέχεις αρχεία από αγνώστους στο ίντερνετ είναι επικίνδυνο και αργά ή γρήγορα θα την πατήσεις.

Ο χρήσης που δεν είναι άσχετος δεν κατεβάζει και ανοίγει άγνωστα αρχεία...το ότι δεν είσαι άσχετος δεν σημαίνει τίποτα. Εκτός αν θες να μου πεις ότι εσύ κατεβάζεις ανοίγεις και βλέπεις τα torrents σε live OS που πρώτα έχεις εγκαταστήσει άλλο OS σε virtual box για να δεις μια σειρά :confused::confused::confused:

Προφανώς δεν είναι άσπρο μαύρο...αν αντί για windows τρέχεις mac os ή linux οι πιθανότητες σου είναι πολύ καλύτερες....

Δεν στο λέω ειρωνικά αλλά το να νομίζεις ότι είσαι οκ επειδή τρέχεις στα windows ένα malwarebytes και ένα norton antivirus σε καθιστά έμπειρο χρήστη που ξέρει τι να κατεβάσει και τι όχι.....καλά το λες νάτσουραλ σελέξιον αλλά θα το διαπιστώσεις κάποια στιγμή με ιδία εμπειρία.. :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.074
Πόντοι
2.606
"δωρεαν και καλο" ειναι ενας σπανιος συνδιασμος σε ολες τις αγορες.
Τα δωρεαν VPN δυστυχως δεν προσφερουν σοβαρη προστασια, ασε που ειναι αρκετα αργα. Η κυρια χρηση τους ειναι για να κανεις bypass την χωρα/IP check και να μπαινεις σε σελιδες μπλοκαρισμενες απτον παροχο ή να βλεπεις region locked περιεχομενο κτλ.
εδω μεσα εχει οτι χρειαζεται καποιος, ψαχνεσαι και βρισκεις. Τσαμπα vpn απλα για ανοιγμα σελιδων υπαρχει και ενσωματωμενο στον Opera, για να μην μπλεξεις δηλαδη.
Ο καθενας με δικη του ευθυνη :zfuck:
Αστειευόμενος το έγραψα περισσότερο αλλά ευχαριστώ.

Δε κατεβάζω πλέον και η κυρία χρήση ήταν για βιβλία ή κανένα πρόγραμμα όπως το Matlab, αν και έχω πρόσφατες εκδόσεις.
Ταινίες και μουσική όχι πια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.601
Πόντοι
10.656
το να κατεβάζεις και να τρέχεις αρχεία από αγνώστους στο ίντερνετ είναι επικίνδυνο και αργά ή γρήγορα θα την πατήσεις.
το αργα ποτε αρχιζει; στα 20 χρονια ας πουμε εχω αργησει ή εχω χρονο ακομα; :coffee: Επισης, αν εχω σεταρει καμια 50αρια pc σε φιλους και συγγενεις ΚΑΙ τους εχω "εκπαιδευσει" ωστε να ειναι κομπλε και να μην κανουν μαλακιες, ή εστω να ρωτανε αν εχουν αμφιβολιες, μεσα σε αυτα τα 20 χρονια, και κανενας ποτε μα ποτε δεν αρπαξε καποιον ιο, στα ποσα χρονια να περιμενω να την παθουν; :think:

Στο ξαναλεω, η μεγαλυτερη ασφαλεια σου ειναι οι γνωσεις που εχεις, και η κοινη λογικη. Οσα antivirus και να φορτωσεις, και οσο μακρια και εναντιον κι αν εισαι απο την πειρατεια συνολικα, μπορεις να την παθεις ευκολα. Να στο θεσω και αλλιως, αν δεν υπηρχαν θυματα, δεν θα υπηρχαν και τα πασιφανη scams τυπου νιγηριανος πριγκηπας. Για να υπαρχουν ακομα, σημαινει οτι καποιος πεφτει στην παγιδα. Και δεν τον σωζει τιποτα, δυστυχως.

Δεν στο λέω ειρωνικά αλλά το να νομίζεις ότι είσαι οκ επειδή τρέχεις στα windows ένα malwarebytes και ένα norton antivirus σε καθιστά έμπειρο χρήστη που ξέρει τι να κατεβάσει και τι όχι.....καλά το λες νάτσουραλ σελέξιον αλλά θα το διαπιστώσεις κάποια στιγμή με ιδία εμπειρία.. :confused:
το νορτον ειναι αχρηστο για εμενα, οπως και ολα τα εμπορικα antivirus τυπου mcafee/avg/casper κτλ. Και για να ειμαι ειλικρινεις, πολλα απο αυτα γονατιζουν τα pc που δεν εχουν αρκετη ισχυ ή ειναι παλια, καθιστωντας τα ιδια εναν "ιό", δεδομενου οτι απλα πιανουν χωρο και επεξεργαστικη ενεργεια. Σε οποιοδηποτε πειρατικο community και να ρωτησεις, ποιο απο ολα αυτα ειναι "χρησιμο", η πλειοψηφια θα σου πει οτι ολα ειναι αχρηστα ή εστω παρομοια με το Windows defender, αρα περιττα, αρα δεν εχεις κανεναν μα κανεναν απολυτως λογο να ασχοληθεις, εκτος αν προκειται για καποια επιχειρηση που εκει υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις, αλλα και παλι δεν μιλαμε για τετοια κλιμακα.

Βασικα, (δεν το προτεινω σε κανεναν που δεν ξερει τι κανει), εγω προσωπικα δεν εχω ενεργο real time antivirus, περαν απο το μαμισιο των windows το οποιο εχω περιορισει αρκετα (εως και ολοκληρωτικα υπο περιπτωσεις) για να μην μου σπαει τα παπαρια με false positives καθε φορα που κατεβαζω ενα προγραμμα "αγνωστου" ποιοτητας.

Και πριν αναρωτηθεις αν ειμαι προγραμματιστης ή ΙΤ (και αντιστοιχα αν χρειαζονται τετοιου επιπεδου γνωσεις για να "επιβιωσεις"), ειμαι απλα ενας pc enthusiast με τεραστια ιδεολογικη αντιθεση προς ολες τις συνδρομητικες υπηρεσιες, κυριως στο κομματι της υπερκοστολογησης, της εκμεταλλευσης και της αισχροκερδιας, billionaire net worth εταιριων. Θα μπορουσα να επεκταθω πολυ στα τελευταια, αλλα θα γινω πιο κουραστικος αποτι ηδη ειμαι.

ps. εκανα καποια μικρα edits στο κειμενο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.166
Πόντοι
6.256
το αργα ποτε αρχιζει; στα 20 χρονια ας πουμε εχω αργησει ή εχω χρονο ακομα; :coffee: Επισης, αν εχω σεταρει καμια 50αρια pc σε φιλους και συγγενεις ΚΑΙ τους εχω "εκπαιδευσει" ωστε να ειναι κομπλε και να μην κανουν μαλακιες, ή εστω να ρωτανε αν εχουν αμφιβολιες, μεσα σε αυτα τα 20 χρονια, και κανενας ποτε μα ποτε δεν αρπαξε καποιον ιο, στα ποσα χρονια να περιμενω να την παθουν; :think:

Στο ξαναλεω, η μεγαλυτερη ασφαλεια σου ειναι οι γνωσεις που εχεις, και η κοινη λογικη. Οσα antivirus και να φορτωσεις, και οσο μακρια και εναντιον κι αν εισαι απο την πειρατεια συνολικα, μπορεις να την παθεις ευκολα. Να στο θεσω και αλλιως, αν δεν υπηρχαν θυματα, δεν θα υπηρχαν και τα πασιφανη scams τυπου νιγηριανος πριγκηπας. Για να υπαρχουν ακομα, σημαινει οτι καποιος πεφτει στην παγιδα. Και δεν τον σωζει τιποτα, δυστυχως.
Το αργά μπορεί να έχει γίνει ήδη και να μην το γνωρίζεις. Δεν έχουν όλα τα malware σκοπό να σου κλειδώσουν τα αρχεία και να σου ζητήσουν bitcoins για να τα πάρεις πίσω. Μπορείς να κατεβάσεις έναν keyloger, ένα script που στέλνει το τράφικ σου σε έναν σέρβερ στην άλλη άκρη του κόσμου...και πολλά άλλα...συμπεριλαμβανομένου ότι μπορεί το πισί σου να χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος για attacks σε άλλους και να μην το γνωρίζεις και να νομίζεις ότι ''σέρνεται''.

Και εγώ αυτό σου είπα...η κοινή λογική είναι η πρώτη σου ασφάλεια...η κοινή λογική λέει να μην κατεβάζεις τόρρεντς....αυτά που αναφέρεις τα φίσινγκ είναι άλλες περιπτώσεις.

το νορτον ειναι αχρηστο για εμενα, οπως και ολα τα εμπορικα antivirus τυπου mcafee/avg/casper κτλ. Και για να ειμαι ειλικρινεις, πολλα απο αυτα γονατιζουν τα pc που δεν εχουν αρκετη ισχυ ή ειναι παλια, καθιστωντας τα ιδια εναν "ιό", δεδομενου οτι απλα πιανουν χωρο και επεξεργαστικη ενεργεια. Σε οποιοδηποτε πειρατικο community και να ρωτησεις, ποιο απο ολα αυτα ειναι "χρησιμο", η πλειοψηφια θα σου πει οτι ολα ειναι αχρηστα ή εστω παρομοια με το Windows defender, αρα περιττα, αρα δεν εχεις κανεναν μα κανεναν απολυτως λογο να ασχοληθεις, εκτος αν προκειται για καποια επιχειρηση που εκει υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις, αλλα και παλι δεν μιλαμε για τετοια κλιμακα.

Βασικα, (δεν το προτεινω σε κανεναν που δεν ξερει τι κανει), εγω προσωπικα δεν εχω ενεργο real time antivirus, περαν απο το μαμισιο των windows το οποιο εχω περιορισει αρκετα (εως και ολοκληρωτικα υπο περιπτωσεις) για να μην μου σπαει τα παπαρια με false positives καθε φορα που κατεβαζω ενα προγραμμα "αγνωστου" ποιοτητας.

Και πριν αναρωτηθεις αν ειμαι προγραμματιστης ή ΙΤ, ειμαι απλα ενας pc enthusiast με τεραστια ιδεολογικη αντιθεση προς ολες τις συνδρομητικες υπηρεσιες, κυριως στο κομματι της υπερκοστολογησης, της εκμεταλλευσης και της αισχροκερδιας, billionaire net worth εταιριων. Θα μπορουσα να επεκταθω πολυ στα τελευταια, αλλα θα γινω πιο κουραστικος αποτι ηδη ειμαι.
Το norton, το κασπέρσκι, το bitdefender δεν είναι άχρηστα...έχουν εργαλεία που δεν έχει το windows defender....όπως firewall (με επιλογές) και διάφορα άλλα...αλλά και σαν αποτελέσματα είναι καλθύτερα από το windows defender...το οποίο σε όλα τα independent audits δεν έχει τα ίδια σκορ.

Το να απενεργοποιήσεις το real time protection δεν είναι καλή ιδέα...ειδικά για ''αγνώστου'' ποιότητας προγράμματα. Βέβαια τα windows έτσι και αλλιώς δίνουν το ελεύθερο και στον γείτονα σου να εγκαταστήσει ότι θέλει όπου θέλει χωρίς να σε ρωτήσει. Για να στο θέσω αλλιώς...windows και ασφάλεια δεν πάνε μαζί...είτε με antivirus είτε χωρίς.

Αν έχεις ιδεολογική αντίθεση είσαι σε λάθος περιβάλλον...καλύτερα να επενδύσεις χρόνο στα linux ή αν βαριέσαι έστω στο macos. Τα windows εκτός του ότι είναι τρύπια από παντού είναι στην ουσιά ένα spyware που παρακολουθεί κάθε σου κίνηση και στέλνει data στην microsoft.

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο τίμιες από τις free καθώς σχεδόν πάντα αν δεν πληρώνεις για το προιόν ΕΣΥ είσαι το προιόν.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.670
Πόντοι
9.195
Έχει κανείς κάποια ενημέρωση σχετικά με την IPTV; Τελευταία, άρχισα να το ψάχνω, καθότι ε΄χω δει συνδρομές πολύ ανταγωνιστικε΄ς και σε καμία περίπτωση, όμοιες μ' αυτές που παρέχουν οι NOVA και COSMOTE στους πελάτες τους! Οι συγκρίσεις τιμών, είναι στη κυριολεξία, "μέρα με τη νύχτα"! Πόσο νόμιμη, είναι άραγε αυτή η υπηρεσία (διαφημίζονται από FB, έχουν δικές τους ιστοσελίδες κλπ)...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.846
Πόντοι
1.756
Έχει κανείς κάποια ενημέρωση σχετικά με την IPTV; Τελευταία, άρχισα να το ψάχνω, καθότι ε΄χω δει συνδρομές πολύ ανταγωνιστικε΄ς και σε καμία περίπτωση, όμοιες μ' αυτές που παρέχουν οι NOVA και COSMOTE στους πελάτες τους! Οι συγκρίσεις τιμών, είναι στη κυριολεξία, "μέρα με τη νύχτα"! Πόσο νόμιμη, είναι άραγε αυτή η υπηρεσία (διαφημίζονται από FB, έχουν δικές τους ιστοσελίδες κλπ)...
Τι σόι περιεχόμενο είπαμε πως θα σου παρέχουν??

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.601
Πόντοι
10.656
Αν δεν τα ειχα συζητησει απειρες φορες με πολλους αλλους, σαφως πιο σχετικους και απο μενα και απο εσας, στα αγγλοφωνα forums, ισως να επεμενα και να προσπαθουσα να αλλαξω γνωμη στον @Saul και στον καθενα, με εκτενη επιχειρηματα τα οποια μπορουν σχετικα ευκολα να βρεθουν Online αν κανετε τις καταλληλες αναζητησεις. Αλλα τωρα βαριεμαι να αποδειξω οτι μπορεις να τορρενταρεις χωρις ρισκο ή οτι τα free antivirus πχ εχουν καταντησει bloatware και ουδεμια ουσιαστικη εξτρα προστασια δεν παρεχουν στον απλο χρηστη, το γκουγκλ ειναι φιλος σας, ενα τυχαιο θρεντ του οποιου οι απαντησεις καλυπτουν αρκετα μετωπα ειναι πχ αυτο https://www.reddit.com/r/Piracy/comments/v3gauj
Απο κει και περα, ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει. Εγω αφησα πληροφοριες και λινκς για οποιον ενδιαφερεται, καρπουζι και μαχαιρι στον χρηστη.
Απλα, μην κανετε βαρυγδουπες δηλωσεις περι επικινδυνοτητας του διαδικτυου με μηδενιστικες βασεις. Να μιλατε παντα με γνωμονα την προσωπικη γνωση και εμπειρια, χωρις να ειστε απολυτοι για πραγματα που πιθανον δεν κατανοειτε πληρως. Μην καταστροφολογειτε τοσο ευκολα.

Η ουσια:
Φοβαστε για την ασφαλεια των δεδομενων σας και τα "προστιμα"; Πληρωστε απο την τσεπη σας και ξεγνοιάστε...
Θελετε να κανετε ενα βημα παραπερα και να γλιτωσετε χρηματα με κοστος λιγο χρονο σε ανταλλαγμα με γνωση; Ψαχτειτε.

Καλη συνεχεια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.897
Πόντοι
6.056

Και πριν αναρωτηθεις αν ειμαι προγραμματιστης ή ΙΤ (και αντιστοιχα αν χρειαζονται τετοιου επιπεδου γνωσεις για να "επιβιωσεις"), ειμαι απλα ενας pc enthusiast με τεραστια ιδεολογικη αντιθεση προς ολες τις συνδρομητικες υπηρεσιες, κυριως στο κομματι της υπερκοστολογησης, της εκμεταλλευσης και της αισχροκερδιας, billionaire net worth εταιριων. Θα μπορουσα να επεκταθω πολυ στα τελευταια, αλλα θα γινω πιο κουραστικος αποτι ηδη ειμαι.

ps. εκανα καποια μικρα edits στο κειμενο
Καταρχήν .... αν έχει κάποιος antivirus .... θα του βγαζει trojan κτλ όλα τα crack για games προγράμματα κτλ που είναι μη νόμιμα.
Και θα του τα αχρηστεύει κι όλας.

Τώρα για torrents άπαξ και ψηφίστηκε αυτός ο νόμος και ζούμε στην ελλάδα που τουφεκίσαν το Δραγούμη ,
χωρίς να του απαγγελθεί κατηγορία, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της αθήνας μπροστά σε κόσμο
και αυτοί που τον τουφέκισαν .... έγιναν υπουργοί .... μεγιστάνες ... και έβγαλαν .... και απογόνους με υψηλότατα αξιώματα ....
ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΑ ΟΥΤΕ 0.00001% .

Βρίσκεις φθηνές ταινίες , games δωρεάν, προγράμματα τύπου libre office, gimp , 7zip
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ... ΤΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ .......

Το αν θα στείλουν 750€ - άρες σε κάποιον που κατέβασε σειρά , τραγούδια , ταινίες , games κτλ
είναι ζήτημα χρόνου. Θα το δούμε σύντομα.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΟ . Αν γινόταν κάποια στιγμή στην ελλάδα, από ποιά άλλη κυβέρνηση θα γινόταν ;
Και πιστεύω ότι θα το κάνουν και σε χρήστες vpn για να μην αισθανονται κάποιοι μάγκες.
Πληρωμένων vpn .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.601
Πόντοι
10.656
Καταρχήν .... αν έχει κάποιος antivirus .... θα του βγαζει trojan κτλ όλα τα crack για games προγράμματα κτλ που είναι μη νόμιμα.
Και θα του τα αχρηστεύει κι όλας.

Τώρα για torrents άπαξ και ψηφίστηκε αυτός ο νόμος και ζούμε στην ελλάδα που τουφεκίσαν το Δραγούμη ,
χωρίς να του απαγγελθεί κατηγορία, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της αθήνας μπροστά σε κόσμο
και αυτοί που τον τουφέκισαν .... έγιναν υπουργοί .... μεγιστάνες ... και έβγαλαν .... και απογόνους με υψηλότατα αξιώματα ....
ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΑ ΟΥΤΕ 0.00001% .

Βρίσκεις φθηνές ταινίες , games δωρεάν, προγράμματα τύπου libre office, gimp , 7zip
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ... ΤΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ .......

Το αν θα στείλουν 750€ - άρες σε κάποιον που κατέβασε σειρά , τραγούδια , ταινίες , games κτλ
είναι ζήτημα χρόνου. Θα το δούμε σύντομα.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΟ . Αν γινόταν κάποια στιγμή στην ελλάδα, από ποιά άλλη κυβέρνηση θα γινόταν ;
Και πιστεύω ότι θα το κάνουν και σε χρήστες vpn για να μην αισθανονται κάποιοι μάγκες.
Πληρωμένων vpn .
αμαθεια>ημιμαθεια Τελλη.
Καλη τυχη στα ηρεμα και χαρτογραφημενα νερα σου ευχομαι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.897
Πόντοι
6.056
αμαθεια>ημιμαθεια Τελλη.
Καλη τυχη στα ηρεμα και χαρτογραφημενα νερα σου ευχομαι.
Εδώ είμαστε τύπε ... και περιμένουμε .......
Μακάρι να δικαιωθείς εσύ. Επειδή δεν έχω καμία βεβαιότητα, δεν θα πρότεινα σε κανένα ηλίθια ρίσκα.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ .

Δεν ξέρω αν είχες ακούσει .... τι είχε γίνει με vola rooms .... που έμπαιναν κι εδώ λινκ ... πριν κάποια χρόνια ;
Αν θες το συζητάμε και με pm .....

Πολύ 1984 κατάσταση .... και δεν αναφέρομαι σε καταστάσεις που διάβασα στο google
αλλά που βίωσαν πρόσωπα που γνωρίζω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.166
Πόντοι
6.256
Αν δεν τα ειχα συζητησει απειρες φορες με πολλους αλλους, σαφως πιο σχετικους και απο μενα και απο εσας, στα αγγλοφωνα forums, ισως να επεμενα και να προσπαθουσα να αλλαξω γνωμη στον @Saul και στον καθενα, με εκτενη επιχειρηματα τα οποια μπορουν σχετικα ευκολα να βρεθουν Online αν κανετε τις καταλληλες αναζητησεις. Αλλα τωρα βαριεμαι να αποδειξω οτι μπορεις να τορρενταρεις χωρις ρισκο ή οτι τα free antivirus πχ εχουν καταντησει bloatware και ουδεμια ουσιαστικη εξτρα προστασια δεν παρεχουν στον απλο χρηστη, το γκουγκλ ειναι φιλος σας, ενα τυχαιο θρεντ του οποιου οι απαντησεις καλυπτουν αρκετα μετωπα ειναι πχ αυτο https://www.reddit.com/r/Piracy/comments/v3gauj
Απο κει και περα, ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει. Εγω αφησα πληροφοριες και λινκς για οποιον ενδιαφερεται, καρπουζι και μαχαιρι στον χρηστη.
Απλα, μην κανετε βαρυγδουπες δηλωσεις περι επικινδυνοτητας του διαδικτυου με μηδενιστικες βασεις. Να μιλατε παντα με γνωμονα την προσωπικη γνωση και εμπειρια, χωρις να ειστε απολυτοι για πραγματα που πιθανον δεν κατανοειτε πληρως. Μην καταστροφολογειτε τοσο ευκολα.

Η ουσια:
Φοβαστε για την ασφαλεια των δεδομενων σας και τα "προστιμα"; Πληρωστε απο την τσεπη σας και ξεγνοιάστε...
Θελετε να κανετε ενα βημα παραπερα και να γλιτωσετε χρηματα με κοστος λιγο χρονο σε ανταλλαγμα με γνωση; Ψαχτειτε.

Καλη συνεχεια.
Αυτά που σου λέω είναι καταστροφολογία όσο θα είναι και το να λέμε ότι αν οδηγείς αμάξι χωρίς ζώνη είναι επικίνδυνο για την ζωή σου. Μια φορά θα τρακάρεις και αν δεν φοράς ζώνη κινδυνεύεις περισσότερο από το να μην φορούσες.

Τα forums δεν μου λένε τίποτα...στο reddit διαβάζεις τα πάντα...σεντόνια από αναλύσεις από κάποιους που ισχυρίζονται ότι ξέρουν τα πάντα και γράφουν ανακρίβειες.

Εγώ δεν έκανα σύγκριση του microsoft defender με τα free antivirus..εγώ έκανα με τα επί πληρωμή...τα οποία καλύπτουν περισσότερες πτυχές....όπως firewall, browser για online banking, anti-φίσινγκ προστασίες κτλπ. Και όλα αυτά δεν σε προστατεύουν αν κατεβάσεις ένα .mkv αρχείο που νομίζεις ότι είναι ταινία αλλά είναι .exe και το κλικάρεις. Ιδιαίτερα αν έχεις απενεργοποιήσει το OS από το να σε ρωτάει αν θες να το ανοίξεις.

Προφανώς εσύ έχεις το καρπούζι και το μαχαίρι...αλλά στο όνομα του τζάμπα μην έχεις αυταπάτες...αν θέλεις πραγματικά αποτελεσματικό τζάμπα :

Βάλε linux, σέταρε το firewall που έχουν....κατέβασε το clamav είναι τζάμπα και έχει τα ίδια αποτελέσματα με όλα τα antivirus της αγοράς...., χρησιμοποίησε έναν browser όπως ο brave....και 90% ακόμα και malware να κατεβάσεις θα είναι κατασκευασμένο για windows και το πολύ πολύ να μην σου κάνει τίποτα.

Το διαδίκτυο είναι πολύ επικίνδυνο ακριβώς επειδή είναι προσβάσιμο από όλους και σχεδόν όλοι έχουν άγνοια κινδύνου.

Τέλος θα σου φέρω 1 απλό παράδειγμα....αν θες τα παίρνεις σοβαρά αν θες όχι :

Ακόμα και η apple που θεωρείται και μάλλον είναι η πιο ασφαλής πλατφόρμα...που τσεκάρει ακόμα και το κλανίδι εντός του οικοσυστήματος της...κατάφερε να φάει στο κεφάλι ένα attack και μάλιστα για το iphone....και μάλιστα από λινκ χωρίς να έχεις κλικάρει τίποτα....το google chrome που έχει από πίσω του την google με χιλιάδες ειδικούς να κοιτάνε τον κώδικα κάθε μέρα....και κάθε λίγο και λιγάκι βγάζει updates για να αντιμετωπίσει τα zero day attacks (τα οποία προφανώς δεν θα τα πιάσει το antivirus σου)

Αυτά :hi:

Σημείωση : το google δεν είναι φίλος σου. δοκίμασε το duckduckgo :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom