Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 621 άτομα (32 μέλη και 589 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Επειδή είμαι καινούριος στο χώρο οι βάρδιες πως πάνε;
Είναι δύσκολες οι βάρδιες!
Κούραση κι ορθοστασία στη σκοπιά...
IMG_20250604_190708.jpg

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.544
Πόντοι
481
Επειδή είμαι καινούριος στο χώρο οι βάρδιες πως πάνει

Ρώταγα για το συγκεκριμένο μπουρδελο γτ νόμιζα ότι ήταν καθαρό και οκ μέχρι που είδα μια μέρα πακιστανους και μάλιστα ο ένας βγήκε από το δωμάτιο.Τωρα εγώ ρωτάω για τις βάρδιες για να μάθω πάνω κάτω τι ώρα ανοίγουν.Εσενα βρε κακομοίρη που κάθεσαι και σχολιάζεις τι σε νοιάζει;
Με νοιάζει γιατί πετάς τούβλα συνέχεια ρε κακομοίρη.μπουρδέλο και να είναι καθαρό για εσένα δεν υπάρχει.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald Trump

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
189
Πόντοι
0

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.582
Πόντοι
48.067

κλεοβουλος

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.958
Πόντοι
10.217
Πριν από λίγο, σκαστός απ' το γραφείο με βιαστική στάση :uzi::uzi:

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα Λίλυ κλασσικά... μελαχρινή μιλφ αδυνατισμένη πλέον με απλό.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο μόνη της η γκίλφ ρουφήχτρα Αναστασία, μελαχρινή, αδύνατη. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο.

Της είπα πως στην Ιωαννίνων που την έπαιρνα, έκανε τελείωμα καταπιόνα. Αν κάνει, θα μπώ...

Δέχτηκε:angel: και μπήκα!!!

Πολύ καλή φλογέρα της Σοβιετικής σχολής, δυνατό γαμήσι :fuck2: κ σπέσιαλ ψέκασμα στις αμυγδαλές :pipa1:

Παραμένει σταθερή καλή...

Πορνοαναμνήσεις Κυψέλης Νο3...
Το άνετο και ήσυχο οροφομπούρδελο που μεγαλούργησε η μιλφάρα Ντιάνα.
Δροσοπούλου 97
Φωτογραφία του 2009 με γλόμπο
IMG_20250515_212600.jpg

Φωτογραφία στα τέλη του 2010.
Μετά από έριδες στη γειτονιά, βγάλανε τον γλόμπο κ λειτουργούσαν πιο διακριτικά.
IMG_20250515_212718.jpg

Τη Ντιάνα τη πέτυχα την εποχή του κορωνοιου..στο Μεταξουργείο...στο μικρό mall....είχε παχύνει....κοιλούμπα όχι αστεία....αλλά εννοείται ότι μετά από χρόνια στη Δροσοπούλου πέρασα και της γάμησα ρομαντικά όπως πάντα το κωλο.....
Η Ντιάνα δεν έκανε καλά γαμησια...ούτε πίπες....αλλά κάτι μου την έδινε σε αυτή και τη γαμουσα συνεχώς....αν ήσουν και χρόνια πελάτης της..τότε δεν υπήρχαν όρια στο σεξ μαζί της...καλή κοπέλα καλός άνθρωπος...να είναι καλά εκεί που είναι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.931
Πόντοι
49.090
Τη Ντιάνα τη πέτυχα την εποχή του κορωνοιου..στο Μεταξουργείο...στο μικρό mall....είχε παχύνει....κοιλούμπα όχι αστεία....αλλά εννοείται ότι μετά από χρόνια στη Δροσοπούλου πέρασα και της γάμησα ρομαντικά όπως πάντα το κωλο.....
Η Ντιάνα δεν έκανε καλά γαμησια...ούτε πίπες....αλλά κάτι μου την έδινε σε αυτή και τη γαμουσα συνεχώς....αν ήσουν και χρόνια πελάτης της..τότε δεν υπήρχαν όρια στο σεξ μαζί της...καλή κοπέλα καλός άνθρωπος...να είναι καλά εκεί που είναι.
Ναι τη περίοδο του κορωνοιου δούλευε στο Ιάσωνος 32 στο διάδρομο ευθεία.

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.231
Πόντοι
20.705
Λιοσίων 73 κάτω η Κίρα και η Μία. Θα την έπαιρνα την Κίρα αν φόραγε κάνα σέξι οτιδήποτε αλλά έτσι ολόγυμνη εμένα δεν μου κάνει κλικ
Αλκαμένους 113 αναδουλειές με την Ειρήνη και τσατσά την Μαριάννα. Και η Ειρήνη σαλονάρει ολόγυμνη οπότε από εμένα άκυρο.
Σ. Πάτση 40 το σαμιαμίδι η Λαρίσσα. Δεν με έπεισε. Απαίσια παπούτσια, αλλά ωραίο φορεματάκι.
Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Τελειωτικό στο στόμα και αυταρχικό. Σέξι παρουσία αλλά πλαδαρός κώλος.
Φυλής 71 κάτω η Ντιάνα και η Μία
Φυλής 67 η Ντιάνα με τη μεγάλη περιφέρεια και το ωραίο πρόσωπο. Κοντοστάθηκα για λίγο αλλά τελικά έφυγα.
Φωκαίας 19 η Κάρλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.572
Πόντοι
1.326
Λιοσίων 73 κάτω η Κίρα και η Μία. Θα την έπαιρνα την Κίρα αν φόραγε κάνα σέξι οτιδήποτε αλλά έτσι ολόγυμνη εμένα δεν μου κάνει κλικ
Αλκαμένους 113 αναδουλειές με την Ειρήνη και τσατσά την Μαριάννα. Και η Ειρήνη σαλονάρει ολόγυμνη οπότε από εμένα άκυρο.
Σ. Πάτση 40 το σαμιαμίδι η Λαρίσσα. Δεν με έπεισε. Απαίσια παπούτσια, αλλά ωραίο φορεματάκι.
Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Τελειωτικό στο στόμα και αυταρχικό. Σέξι παρουσία αλλά πλαδαρός κώλος.
Φυλής 71 κάτω η Ντιάνα και η Μία
Φυλής 67 η Ντιάνα με τη μεγάλη περιφέρεια και το ωραίο πρόσωπο. Κοντοστάθηκα για λίγο αλλά τελικά έφυγα.
Φωκαίας 19 η Κάρλα.

Τι ακριβώς σε χαλάει που σαλονάρουν ολόγυμνες; Ίσα ίσα είναι πιο καυλωτικό διότι σκέφτεσαι ότι αυτά τα πορνίδια δεν έχουν καμία τσίπα πάνω τους και πρέπει να τις γαμήσεις σκληρά για να μάθουν. 'Ασε που και να θέλουν δεν μπορούν να κρύψουν τις ατέλειες τους... ξέρεις τι αγοράζεις.

Πάντως, μολονότι σαν θέαμα το γουστάρω, οι περισσότερες που βγαίνουν τσίτσιδες δεν λένε πολλά μέσα στο δωμάτιο.
Από προσωπική εμπειρία πάντα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.459
Πόντοι
33.108
Τι ακριβώς σε χαλάει που σαλονάρουν ολόγυμνες; Ίσα ίσα είναι πιο καυλωτικό διότι σκέφτεσαι ότι αυτά τα πορνίδια δεν έχουν καμία τσίπα πάνω τους και πρέπει να τις γαμήσεις σκληρά για να μάθουν. 'Ασε που και να θέλουν δεν μπορούν να κρύψουν τις ατέλειες τους... ξέρεις τι αγοράζεις.

Πάντως, μολονότι σαν θέαμα το γουστάρω, οι περισσότερες που βγαίνουν τσίτσιδες δεν λένε πολλά μέσα στο δωμάτιο.
Ο καθένας με τα γούστα του. Ούτε σε μένα αρέσει,να βγαίνουν γυμνές. Προτιμώ με σεξι εσώρουχα ή κάλτσες. Και ακόμα καλύτερα να φοράνε το στριγκακι και να τους το κάνω στην άκρη, για να τις γαμήσω.
Η με γκόμενα να φοράει καμιά φουστίτσα λαμπάντα, να την σηκώσω λίγο και να την καρφώσω.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.806
Πόντοι
3.236

Έπρεπε να τους δώσει τη μήτρα στο χέρι

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.231
Πόντοι
20.705
Ο καθένας με τα γούστα του. Ούτε σε μένα αρέσει,να βγαίνουν γυμνές. Προτιμώ με σεξι εσώρουχα ή κάλτσες. Και ακόμα καλύτερα να φοράνε το στριγκακι και να τους το κάνω στην άκρη, για να τις γαμήσω.
Η με γκόμενα να φοράει καμιά φουστίτσα λαμπάντα, να την σηκώσω λίγο και να την καρφώσω.
Αυτό ακριβώς, ή κανένα ολόσωμο fishnet...:wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom