Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.896
Αστέρι,κι εσύ από αντοχές δεν πας πίσω...μηχανή του σεξ!Βάζεις 20χρονες κάτω εσύ!!
Αστέρι,κι εσύ από αντοχές δεν πας πίσω...μηχανή του σεξ!Βάζεις 20χρονες κάτω εσύ!!
Υποτιμάς τον εαυτό σου ....πιτσιρικά είσαι γεμάτη ζωή !!!Αν κρίνουμε βάση ηλικίας (δεν είμαι πιτσιρίκα)εχω απεριόριστες αντοχές ,η καλη ποιότητα ζωής που κάνω από νέα, επαιξε κ παίζει ρόλο![]()
..με ξέρεις πολύ καλά ότι έχω φουλ αυτοπεποιθηση μωρο..ίσα ίσα,γουστάρω που ωριμαζω όμορφα,με υγεια & τρελες αντοχές/όρεξη!Υποτιμάς τον εαυτό σου ....πιτσιρικά είσαι γεμάτη ζωή !!!
Άσχετο, αλλά ωραίος χώρος φίλε, και κάτι παραπάνω από ωραίος.Οριστε και ο χωρος Ιωαννα, πληρωνω τα εισητηρια προκαταβολικα. Το δελεαρ πραγματικο.
Και για να δωσω και κερασακι κανω και βιντεοκληση να με δεις για να εχεις συνειδητη αποφαση.
+ Δεν καπνιζω.
Υ.Γ. Ειμαι ψαρωμενος.
Θα πάρεις μαζί σου πιεσόμετρο και ο,τι γίνει .....Καλησπέρα στο forum. Καινούργιος εδώ 21 χρονών. Διάβασα τις πολύ καλές κριτικές της Ιωάννας. Την προτείνεται για αρχάριους?( Εφόσον το επιθυμεί και εκείνη ) Ευχαριστώ
Εσύ είσαι η απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!..με ξέρεις πολύ καλά ότι έχω φουλ αυτοπεποιθηση μωρο..ίσα ίσα,γουστάρω που ωριμαζω όμορφα,με υγεια & τρελες αντοχές/όρεξη!
Στα χαρτιά ειμαι ώριμη, στα υπόλοιπα, πιτσιρίκα![]()
Καλημέρα αγόρι!Καλησπέρα στο forum. Καινούργιος εδώ 21 χρονών. Διάβασα τις πολύ καλές κριτικές της Ιωάννας. Την προτείνεται για αρχάριους?( Εφόσον το επιθυμεί και εκείνη ) Ευχαριστώ
...Είσαι αδυναμία μου μεγάλη και το ξέρεις..ένα θα πω μόνο, σ ευχαριστώ για όλαΤι να πω για τη βασίλισσα που δεν τα έχουν πει άλλοι χίλιοι σε τρεις χιλιάδες σελίδες;
Την έχουμε στολίσει με όλα τα κοσμητικά.
Ένα όμως δεν έχει ειπωθεί: πως η Τζοάννα είναι φάρμακο.
Ναι, φάρμακο για την κάβλα. Η Τζο προκαλεί κάβλα βαθιά και αγιάτρευτη που χρειάζεται επειγόντως το γιατρικό.
Μόλις πήρα άλλη μια δόση, γλυκιά και θεραπευτική.
Σ' ευχαριστώ, βασίλισσά μου.
Όσοι ρωτάτε για τη Τζοάννα, ιδίως οι νέοι, ακούστε αυτό:
![]()
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ !
Θα το κουτουπώσεις το πιπίνι ?Καλημέρα αγόρι!
Τηλεφώνησε μου όταν θελήσεις, να τα πούμε λεπτομερώς,κι αναλόγως πράττουμε
Οχι θα τ αφήσω..άπειρο& πιπινι, η χαρά της μιλφαραςΘα το κουτουπώσεις το πιπίνι ?
![]()
![]()
ΠόσαΟχι θα τ αφήσω..άπειρο& πιπινι, η χαρά της μιλφαρας![]()
Δώσε θάρρος στον νέο ρε μανΘα το κουτουπώσεις το πιπίνι ?
![]()
![]()
...γεια σου ρε καψούρα μου!!Καλημέρα Τζο ΕΡΩΤΑ ΚΑΥΛΑ
...έχω διδακτορικό σ αυτά λατρεία,τοσα χρονια σε θρανία (κρεβάτια.. !)Δώσε θάρρος στον νέο ρε μανστα καλύτερα χέρια θά πέσει ότι πρέπει για ξεκίνημα.
Υ.Γ Για πρωινό τά έχει τό κορίτσι αυτά![]()
Στο διόρθωσα λίγο jo...γεια σου ρε καψούρα μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...έχωδιδακτορικόσαυτάείμαι λυσσάρα λατρεία..![]()
Ήρεμα μανΘα το κουτουπώσεις το πιπίνι ?
![]()
![]()
Άσε καλε τ αγορια, γέμισε "λουτσους" το νήμαΉρεμα μαν
...εδώ και χρόνια μωρο,τις καυλες μου κάνω, γι αυτό περνάνε/περνάω σουπερ, κατάλαβεςΣτο διόρθωσα λίγο jo![]()