G1100XX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.470
- Πόντοι
- 1.436
Χαχαχα μην χάσεις εσύ!! Εγώ δεν έχω πρόβλημα!!...Να πάρεις κ τον κο DRAGON μαζι να σας διδάξω παρεα, αφού είστε φίλοι και πελάτες μου..![]()
Χαχαχα μην χάσεις εσύ!! Εγώ δεν έχω πρόβλημα!!...Να πάρεις κ τον κο DRAGON μαζι να σας διδάξω παρεα, αφού είστε φίλοι και πελάτες μου..![]()
Ούτε εγώ έχω!!!Χαχαχα μην χάσεις εσύ!! Εγώ δεν έχω πρόβλημα!!
Hii γειτόνισσα από πίσω είσαι σκέτη καύλα!!Αγόρια μου καλησπέρα!
Μέχρι Τετάρτη δεν έχω διαθεσιμότητα αλλη,ηδη έχω κλείσει ολα τα ραντεβού μου! Πέμπτη θα ενημερώσω πάλι για ραντεβού ,αν θα κάνω, και ποιες ώρες.
Φιλάκια πολλά
![]()
...κι από μπροστά σ αρέσει τελευταία βλέπω καυλιαρη..Hii γειτόνισσα από πίσω είσαι σκέτη καύλα!!
Ήμουν σαν το σαμπουάν 2 σε 1...κι από μπροστά σ αρέσει τελευταία βλέπω καυλιαρη..![]()
Γεια σου κουμπαρε τσαχπινηΚαλησπερα γλυκιά κουμπαρουλα ....Καλά δεν ντρέπεστε???? Σε μένα τρως σε μένα πίνεις αλλά αλλού πας συνεχεία και της δίνεις..Που θα μου πας.. Χα χα χα ....![]()
Πάντα τέτοια φίλε αντε και θα δώσουμε παρέα εξετάσεις όπως πας!!Τρίτο μάθημα σήμερα με την δασκάλα Jo και, όπως μου είπε, ήμουν πολύ καλύτερος μαθητής και από τα δύο προηγούμενα μαζί. Μα είναι φυσικό γλυκιά μου Jo, το είπαμε κιόλας. Όσο πιο πολύ γνωριζόμαστε τόσο πιο πολύ χημεία αποκτάμε. Στα του αγώνα τώρα δεν θα αναφερθώ. Όσοι έχετε βρεθεί μαζί της ξέρετε. Όσοι δεν έχετε βρεθεί φανταστείτε ότι θέλετε. Ότι και να φανταστείτε, μέσα θα πέσετε!!!
Αρίστος μαθητής.. έκανες την δασκάλα σου χαρούμενη!Τρίτο μάθημα σήμερα με την δασκάλα Jo και, όπως μου είπε, ήμουν πολύ καλύτερος μαθητής και από τα δύο προηγούμενα μαζί. Μα είναι φυσικό γλυκιά μου Jo, το είπαμε κιόλας. Όσο πιο πολύ γνωριζόμαστε τόσο πιο πολύ χημεία αποκτάμε. Στα του αγώνα τώρα δεν θα αναφερθώ. Όσοι έχετε βρεθεί μαζί της ξέρετε. Όσοι δεν έχετε βρεθεί φανταστείτε ότι θέλετε. Ότι και να φανταστείτε, μέσα θα πέσετε!!!
Έτοιμα τ αγόρια μου για τις πανελλήνιες...αριστούχοι!!Πάντα τέτοια φίλε αντε και θα δώσουμε παρέα εξετάσεις όπως πας!!
Έτοιμη να σε κολλήσουμε στο τοίχο και να σε ξεκωλιασουμε μωρό!Σας ευχαριστώ ολους(σταθερους &νέους)για τα όμορφα ραντεβού μας αυτές τις μέρες..
Καλό βράδυ!
![]()
Λίγο ακόμα και ....δυο τσιγάρα δρόμος τα οχτακόσια χιλιόμετρα πήγαινε έλα για μια ώρα μαζί σου .... !!!!!!!!!!Ένα όμορφο & καυλιάρικο Σαββατόβραδ σε όλους
![]()
![]()
Κορμί ερωτικά σμιλευμένο από τον δημιουργό του !!!!!Σας ευχαριστώ ολους(σταθερους &νέους)για τα όμορφα ραντεβού μας αυτές τις μέρες..
Καλό βράδυ!
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ για οτι πρότεινες!Καλησπερα Ιωαννα, αναρωτιεμαι αν ερχεσαι Καλυμνο για μια βραδια , πληρωμενα ολα φυσικα τα εξοδα της μετακινησης σου και την δικαιη τιμη που θα ορισεις εσυ. Χωρος εξαιρετικος, βιλα με μοναδικη θεα. Αν θες να μαθεις λεπτομερειες για τον χωρο ή για μενα και γενικοτερα να ορισουμε πες μου.
Σε διαφορετικη περιπτωση αν δεν ενδιαφερεσαι γιατι ειναι μακρια το καταλαβαινω.
Σ ευχαριστώ για τα χιλιόμετρα που κάνεις για να με συναντάς υπέροχο αγοριΛίγο ακόμα και ....δυο τσιγάρα δρόμος τα οχτακόσια χιλιόμετρα πήγαινε έλα για μια ώρα μαζί σου .... !!!!!!!!!!