Νέα

Σοβαρή Ελληνίδα για BDSM φάση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapunzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
R

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
177
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους .επέστρεψα ελπίζω να ΣτΕ όλοι καλά.με ενδιαφέρει γνωριμία με υποτακτικο

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.301
Πόντοι
361
Καλημέρα και συγγνώμη για την εμβολή. Τι σημαίνει υποτακτικός ρωτάω, τι ψάχνει η κυρία, αν είναι όντως κυρία πίσω από το προφίλ..
Υποτακτικός σημαίνει πισωγλέντης?

OP
OP
R

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
177
Πόντοι
1
Καλημέρα και συγγνώμη για την εμβολή. Τι σημαίνει υποτακτικός ρωτάω, τι ψάχνει η κυρία, αν είναι όντως κυρία πίσω από το προφίλ..
Υποτακτικός σημαίνει πισωγλέντης?
Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω τι ναι αυτοί που γνωρίζουν ξέρουν.τιναι.

OP
OP
R

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
177
Πόντοι
1
Είμαι Αθήνα τώρα.

Mpoumpis@1324

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
393
Πόντοι
301
Ναι κλείσαμε ραντεβού σε ξενοδοχείο αλλά όχι για αυτό που πουλάει για κανονικό σεξ από μέρους μου (ενεργητικός εγώ) από εδώ μου έπιασε κουβέντα να πάμε να κάνουμε και παπαριες. Της λέω δεν μου στέλνεις καμία φωτογραφία. Και μου έστειλε και λέω εδώ είμαστε φαινόταν ωραίο μωράκι μου λέει 90 ευρώ 3 ώρες και όσες φορές θέλεις. Λέω δε βαριέσαι και κλείνουμε ραντεβού. Και έρχεται και τρόμαξα που την είδα.την είχαν πιάσει η ντροπές το μπαζο και δεν έβγαζε τα ρούχα και μου μίλαγε συνέχεια όλο μαλακιες. Λέω τι να κάνω αφού τις είχα δώσει τα 90 τις λέω παρτον στο στόμα να τελειώσω να φύγω. Αν δε πρώτη φορά βλέπω πουτανας να μη ξέρει να κάνει τσιμπούκι
. Τις λέω γλύψε από πίσω και πάλι καλά εκεί το είχε. Τις έσπρωχνα το πρόσωπο να με γλύφει παντού. Τι λεω μετά ενώ με έγλυψε από πίσω μου τον έπαιζε και εχυσσ. Μετά από λίγο με παίρνει ένας φίλος κατά τύχη και όπου φύγει φύγει. Αυτα

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206
Ναι κλείσαμε ραντεβού σε ξενοδοχείο αλλά όχι για αυτό που πουλάει για κανονικό σεξ από μέρους μου (ενεργητικός εγώ) από εδώ μου έπιασε κουβέντα να πάμε να κάνουμε και παπαριες. Της λέω δεν μου στέλνεις καμία φωτογραφία. Και μου έστειλε και λέω εδώ είμαστε φαινόταν ωραίο μωράκι μου λέει 90 ευρώ 3 ώρες και όσες φορές θέλεις. Λέω δε βαριέσαι και κλείνουμε ραντεβού. Και έρχεται και τρόμαξα που την είδα.την είχαν πιάσει η ντροπές το μπαζο και δεν έβγαζε τα ρούχα και μου μίλαγε συνέχεια όλο μαλακιες. Λέω τι να κάνω αφού τις είχα δώσει τα 90 τις λέω παρτον στο στόμα να τελειώσω να φύγω. Αν δε πρώτη φορά βλέπω πουτανας να μη ξέρει να κάνει τσιμπούκι
. Τις λέω γλύψε από πίσω και πάλι καλά εκεί το είχε. Τις έσπρωχνα το πρόσωπο να με γλύφει παντού. Τι λεω μετά ενώ με έγλυψε από πίσω μου τον έπαιζε και εχυσσ. Μετά από λίγο με παίρνει ένας φίλος κατά τύχη και όπου φύγει φύγει. Αυτα
Ω ρε φίλε, τραυματική εμπειρία. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom