Νέα

Όταν σε ζαχαρώνει 18χρονη...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

theots81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
1.098
Πόντοι
206
Ακριβως. Εν τω μεταξυ η Ελλαδα ειναι τοσο μικρη χωρα που αν μπλεξεις σε τετοια υποθεση πρωτον θα το μαθουν ολοι και δευτερον δε μπορεις μετα απο ολο αυτο να πας καπου αλλου να ζησεις ειρηνικα. Δεν ειναι Αμερικη που τρως μια φρικη στην Οκλαχομα και πας μετα και ζεις ησυχα στο Σικαγο, οντας στην ιδια χωρα πρακτικα
Ελλαδα ο,τι σου τυχει θα το κουβαλας για παντα σε μια μικρη κοινωνια και ολοι θα σε κοιτανε στραβα.
Εχω γνωστο που εκανε πολλα χρονια φυλακη επειδη εμπλεξε με ανηλικη.
Ξερω αλλον που παροτι η ανηλικη του καθονταν με τη θεληση της και δεν ηθελε ποτε να τον βαλει σε περιπετειες, υπεκυψε στις απαιτησεις των καθαρματων γονιων της που απεβλεπαν σε εκβιασμους και οικονομικα οφελη και πηγε στον εισαγγελεα

Οποιος θελει να πηδηξει φρεσκαρουδι, ας περιμενει να κλεισει τουλαχιστον τα 18, ειδαλλως ας παει με μια 19χρονη πορνη να χει το κεφαλι του ησυχο
Ρε φίλε ο άνθρωπος μιλάει για 18χρονη και όχι ανήλικη. Οπότε αυτά που γράφεις περί ανηλίκων είναι άκυρα στην προκειμένη περίπτωση...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.938
Πόντοι
3.556
Ρε φίλε ο άνθρωπος μιλάει για 18χρονη και όχι ανήλικη. Οπότε αυτά που γράφεις περί ανηλίκων είναι άκυρα στην προκειμένη περίπτωση...
Αν εχει κλεισμενα τα 18, παω πασο

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
"Υποθετικό Σενάριο"

Είσαι γύρω στα 30 (ετών) και εκει που αραζεις στο ινσταγκραμ σου έρχεται ενα μήνυμα "Γεια, τι κανεις? :smiling-face-with-heart-eyes:" ... Μπαίνεις φωτογραφιες και τι να δεις, κορμί άγαλμα, πεταχτό κ@λαρακι και τα βυζιά να κοιτάνε στον θεο, οπα λες εδώ είμαστε.

Αρχίζεις την συζήτηση και ανακαλύπτεις οτι εχει μετα βιας τελειώσει το λυκειο και ειναι 17-18 ετων, σου λέει για ώριμους αντρες, που δεν τις αρέσουν τα μικρά και οτι είσαι πολύ ωραίος. Την πετυχαίνεις έξω και την βλέπεις να καβλαντίζει με μεγαλύτερους στα κλαμπ.

Σου λέει οτι ο φοιτητής γκόμενος της (21 ετων) δεν την γεμίζει και για αυτο τον απατάει με μεγαλύτερους. Οι μέρες περνάνε και εσυ δείχνεις ενδιαφέρον οποτε η συζήτηση αρχίζει και φουντώνει.

Εκεί ειναι που σου λέει οτι σε βλέπει ερωτικά και θέλει να βρεθείτε απο κοντά για να σε ξεζουμίσει.

Τι κάνεις, την φορτώνεις ή την κάνεις μπλοκ και κοιτάς κάτι της ηλικίας σου?
Καταρχάς θα μάθεις αν είναι 17 ή 18, δηλαδή αν εχεις πιθανότητες για φυλακή ή όχι.
Μετά θα υποψιαστείς τί γίνεται γιατί αν έχει γκόμενο και ταυτόχρονα καυλαντίζεται με μεγαλύτερους, ίσως να θέλει κάτι άλλο εκτός από σεξ.
Αν τα παραπάνω είναι οκ τότε μπαίνεις, πάντα με προσοχή γιατί οι πουτάνες ποτέ δεν έχουν εμπιστοσύνη.

Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.882
Πόντοι
8.346
"Υποθετικό Σενάριο"

Είσαι γύρω στα 30 (ετών) και εκει που αραζεις στο ινσταγκραμ σου έρχεται ενα μήνυμα "Γεια, τι κανεις? :smiling-face-with-heart-eyes:" ... Μπαίνεις φωτογραφιες και τι να δεις, κορμί άγαλμα, πεταχτό κ@λαρακι και τα βυζιά να κοιτάνε στον θεο, οπα λες εδώ είμαστε.

Αρχίζεις την συζήτηση και ανακαλύπτεις οτι εχει μετα βιας τελειώσει το λυκειο και ειναι 17-18 ετων, σου λέει για ώριμους αντρες, που δεν τις αρέσουν τα μικρά και οτι είσαι πολύ ωραίος. Την πετυχαίνεις έξω και την βλέπεις να καβλαντίζει με μεγαλύτερους στα κλαμπ.

Σου λέει οτι ο φοιτητής γκόμενος της (21 ετων) δεν την γεμίζει και για αυτο τον απατάει με μεγαλύτερους. Οι μέρες περνάνε και εσυ δείχνεις ενδιαφέρον οποτε η συζήτηση αρχίζει και φουντώνει.

Εκεί ειναι που σου λέει οτι σε βλέπει ερωτικά και θέλει να βρεθείτε απο κοντά για να σε ξεζουμίσει.

Της ζητας PayPal account αν δεν στο έχει δώσει ηδη

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
456
Παιδες βοηθεια
Ειμαι 43
Ειναι 24-25
Συναδελφος με το πατερα της και την ιδια
Με ζαχαρωνει και τη ζαχαρωνω
Καλο παιδι ωραια γυναικα
Πιανει τα υποννουμενα και απαντα αναλογα
Με το πατερα της εχω αριστη σχεση
Τι να κανω να παω να φουνταρω;
Εγω ελευθερος

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.675
Πόντοι
506
Παιδες βοηθεια
Ειμαι 43
Ειναι 24-25
Καλο παιδι ωραια γυναικα
Εγω ελευθερος
Πρόσεχε μη πας να γαμήσεις την μικρή και καταλήψεις να σε γαμήσει εσένα ο πατέρας

sssniper

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Like
55
Πόντοι
0
Παιδες βοηθεια
Ειμαι 43
Ειναι 24-25
Καλο παιδι ωραια γυναικα
Εγω ελευθερος
Αν το μωρό γουστάρει, θέλει κι ερώτημα;
Εδώ θα μπαίναμε οι παντρεμένοι, το ρωτάς;
Μη χάνεις χρόνο, διαφορετικά στείλ' την προς τα δω, θα τη βολέψουμε!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456
Τα τελευταία 2-3 χρόνια, έχει ξεσπάσει η φεμινιστική προπαγάνδα πως αν ένας άντρας 30-40 χρονων γαμαει 18χρονες ή 20 χρονες, είναι ανώμαλος, έχει ψυχολογικά και λοιπές μπούρδες. Προφανώς τα διαδίδουν γριές σαν τη σολωμου από την ζήλεια τους προς τις νεότερες κοπέλες, μιας και η αξία της γυναίκας είναι το μουνι της, και βλέποντας τις νεαρές κοπέλες να έχουν μεγαλύτερη αξια, βράζουν μέσα τους

Στη γυναινοκεντρικη δυτική κοινωνία οι 20χρονες γυναίκες είναι στο peak της κοινωνικής πυραμίδας, περιζήτητες και όλα στα πόδια τους. Εάν είσαι 30 ή 40
Χρονών και σου κάθονται, σημαίνει ότι έχεις κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους (χρήμα-φήμη-εμφάνιση-λέγειν κλπ) οπότε να είσαι περήφανος (όπως περήφανος πρέπει να είναι κάθε άντρας που γαμαει πολλές γυναίκες, γιατί σημαίνει ότι κάνει κάτι καλά στη ζωή του, μιας και το σεξ ο άντρας το κερδίζει με το σπαθί του)

Οπότε μην μασάτε από τις φεμινιστικές μισανδρες μαλακιες, και γαμάτε φουλ (ενήλικα) πιπίνια αμα σας κάθονται

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
456
Αν το μωρό γουστάρει, θέλει κι ερώτημα;
Εδώ θα μπαίναμε οι παντρεμένοι, το ρωτάς;
Μη χάνεις χρόνο, διαφορετικά στείλ' την προς τα δω, θα τη βολέψουμε!
Το προβλημα μου οτι με το πατερα της εχω αριστες σχεσεις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.864
Πόντοι
6.030
Το προβλημα μου οτι με το πατερα της εχω αριστες σχεσεις
Θα γίνουν ακόμα καλύτερες. Θα εκπαιδεύσεις το μωρακι του στο σεξ. Πάντα με σεβασμό και αγάπη. Στο τέλος μπορεί να το εκτιμήσει(λέμε τώρα...)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
Ρε Νοστράδαμε έπρεπε να ξεκινήσεις κυριακάτικο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
Παίκτη πρέπει να θέσεις τις προτεραιότητές σου. Και εγώ έχω κολλήσει με μικρότερη που συνεργαστήκαμε για κάποιο διάστημα και με διέλυσε, όλο τη σκεφτόμουν με άλλους και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Αν είμαστε στο ίδιο γραφείο δεν ξέρω τι θα είχα κάνει.

- Αν είσαι σίγουρος, αλλά 1000% ότι θα σου κάτσει, κάνε μία κίνηση για να σου φύγει ο καημός και πες της ότι δε θέλεις συνέχεια.
- Αν έχεις αμφιβολίες μην κάνεις κίνηση ποτέ. Θα βρει αυτή γκόμενο, θα πονέσεις, θα την ξεχάσεις.
- Αν δεις ότι δεν την παλεύεις ζήτα βοήθεια από ψυχολόγο. Αν η περίπτωση είνια βαριά ίσως χρειαστεί να αλλάξεις δουλειά.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
456
Παίκτη πρέπει να θέσεις τις προτεραιότητές σου. Και εγώ έχω κολλήσει με μικρότερη που συνεργαστήκαμε για κάποιο διάστημα και με διέλυσε, όλο τη σκεφτόμουν με άλλους και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Αν είμαστε στο ίδιο γραφείο δεν ξέρω τι θα είχα κάνει.

- Αν είσαι σίγουρος, αλλά 1000% ότι θα σου κάτσει, κάνε μία κίνηση για να σου φύγει ο καημός και πες της ότι δε θέλεις συνέχεια.
- Αν έχεις αμφιβολίες μην κάνεις κίνηση ποτέ. Θα βρει αυτή γκόμενο, θα πονέσεις, θα την ξεχάσεις.
- Αν δεις ότι δεν την παλεύεις ζήτα βοήθεια από ψυχολόγο. Αν η περίπτωση είνια βαριά ίσως χρειαστεί να αλλάξεις δουλειά.
Αδελφε σε ευχαριστω που ασχοληθηκες.
Στο θεμα τωρα
Το ξερω εξαρχης οτι δεν υπαρχει μελλον.Ενδεχομενως να θελει να αποκτησει εμπειριες με μεγαλυτερο της.
Ειμαι 1000% σιγουρος για τη κοπελα
Πρεπει να ξεκαθαρισω μαζι της οτι δεν υπαρχει μελλον γιατι μεσα στο μυαλο της μπορει να κανει και αλλες σκεψεις που εγω δε τις γνωριζω.
Απο την αλλη εγω δε θελω να φανω μαλακας δλδ οτι τη γλενταω και οταν βαρεθω της δινω σουτ.
Ειναι πολυ λεπτα ζητηματα αυτα και θελουν ιδιαιτερη μεταχειριση ετσι ωστε να μη πληγωθει κανενας και να μη βγει μαλακας.
Πολυ πιθανον να υπαρχουν και αλλα μελη που να εχουν βιωσει αναλογη εμπειρια οπως εσυ και θα ηθελα να τη συμβουλη τους οπως η δικια σου

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.753
Πόντοι
2.696
"Υποθετικό Σενάριο"

Αν είσαι γύρω στα 30 χρονών που γράφεις δεν είσαι μεγάλος... Μπορεί να σε θέλει και για την καύλα της (πράγμα σπάνιο όμως για τις μέρες μας που όλα γίνονται για το χρήμα)... Είσαι γύρω στα 30, δεν είσαι στα 50 plus, όπως ο μέσος όρος του site... Κατά τα άλλα κάνεις ότι νομίζεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom