Φίλε μου έχεις δίκιο, πάνε και πληρώνουν στην κυριολεξία παρταλια, κοιλιές να κρέμονται ως το γόνατο που στο αντίκρισμα τους είναι ότι πιο αντιαισθητικο υπάρχει. Βέβαια αυτή είναι η υποκειμενική γνώμη μου και νομίζω όσων θέλουν να περάσουν μιάμιση δύο ωρίτσες με ένα ωραίο, συμπαθητικό κορίτσι. Δεν κατηγορώ τις γυναίκες αυτές, μπορεί να φταίνε 'η να μην φταίνε για την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά τους άντρες αυτούς που φτάνουν στο όριο του εξευτελισμού τους, κάνοντας ερωτικές συνεύρεση ηθελημένα.
Ένας από τους πόλους λόγους που δεν προτιμώ τις ανεξάρτητες call girl είναι ότι μπορεί να περιμένεις την κούκλα......κ να σκάσει η πανούκλα!!!
Πας κουβά από τα αποδυτήρια!!
Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις το τονίζω!!!
Θέλει πολύ ψάξιμο γενικά κ τα βίντεο οι selfie fotos κ οι φώτο προσώπου έστω κ μισου που κάποιες ανεβάζουν βοηθάνε κάπως...
Όλα αυτά όσον αφορά την εμφάνιση.....οι υπηρεσίες άλλο θέμα....
Όπως σωστά έγραψε κ ένα μέλος του site πριν λίγο καιρό:
H ανωνυμία του internet έδωσε μεροκάματο σε πολλές κοπέλες γλιτώνοντας έτσι το πεζοδρόμιο!!!
Εγώ θα συμπληρώσω ότι η ανωνυμία του internet έδωσε μεροκάματο ολόκληρο ανα ωρα σε κοπέλες που αν υπήρχαν σε γραφείο/sex studio /massage θα είχαν 50% κράτηση στην τιμη/h κ θα προσπαθούσαν από τα έξτρα να ανεβούνε.... αν κ εφόσον το επέτρεπε η πολιτική του studio κ του μασάζ που θα εργάζονταν!!!