Νέα

Το καλύτερο Rock/Metal bar.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
956
Πόντοι
96
Ποια είναι τα αγαπημένα σας στέκια ροκάδες και μεταλάδες φίλοι μου;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.299
Πόντοι
6.246
Καποιο να χει τα γνωστα μουνια?

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
956
Πόντοι
96
Περιοχή, χώρος, μουσική, προσωπικό, ποιότητα ποτών, τιμές, καθαριότητα είναι μερικοί παράγοντες που καθιστούν ένα μαγαζί καλύτερο από ένα άλλο.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411
Ήταν κάποτε το Jasmin στην Μιχαλακοπούλου όπου άραζα πολλά σαββατόβραδα,αλλά μου φαίνεται πως έχει κλείσει εδώ και καιρό.
Υπάρχει το Le Roi στην Αγία Παρασκευή και στην Πανόρμου κοντά στο μετρό

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
46.788
Πόντοι
19.321
Και στην Ηλιούπολη έχει Le Roi - Λε Ρουά ( στα γαλλικά o Βασιλιάς)
άλλο που θυμάμαι το excalibur κοντά στη Μιχαλακοπούλου, καλή μουσική αλλά για παρέες.
Το indepid στο γκάζι, καθώς και κάτι μικρά όπως old boy λεωφ. Αλεξάνδρας.
Καλύτερο είναι όπου αρέσει στον καθένα.

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.198
Πόντοι
456
παλια πηγαινα συχνα στο limbo στο αιγαλεω.ειναι ακομη ανοιχτο με νεα διευθυνση αλλα εχω να παω καιρο.ειναι απεναντι απο το παλιο χωρις ανασα για οσους δεν ξερουν.πηγαινα και στη νικαια σε ενα,καπου κοντα στη λαοδικειας αλλα δε θυμαμαι πως το ελεγαν.

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
956
Πόντοι
96
Παλιά ήταν τα Μαμούνια κλάμπ η καλύτερη επιλογή...

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.263
Πόντοι
456

Μεταλλαδικο και μουνια είναι έννοιες ασύμβατες

Μόνο σε γκοθαδικα έχει, αλλά σχεδόν όλες είναι τιγκα στα ψυχολογικά, και γαμιουνται με άτομα της ίδιας φάσης και ανάλογης εμφάνισης

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.562
Πόντοι
446
Και στην Ηλιούπολη έχει Le Roi - Λε Ρουά ( στα γαλλικά o Βασιλιάς)
άλλο που θυμάμαι το excalibur κοντά στη Μιχαλακοπούλου, καλή μουσική αλλά για παρέες.
Το indepid στο γκάζι, καθώς και κάτι μικρά όπως old boy λεωφ. Αλεξάνδρας.
Καλύτερο είναι όπου αρέσει στον καθένα.
Στην Ηλιούπολη έκλεισε.
Πανόρμου, Αγία, Ωρωπό και σύντομα στη Ν. Μάκρη

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Esquelleto, Old Boy, Interprid Fox, Rainbow, El Vivo.
(Δεν θα αναλωθω αναφέροντας παλιά γιατί δε θα τελειώσω ποτέ).
35 χρόνια Μεταλλάς.
Επίσης στηρίζω ελληνικες Metal μπάντες (και παίζω κιόλας) άρα σχεδόν κάθε 15 μέρες πηγαίνω και σε κανένα live. Αν δεν έχει σε livαδικο live από μπάντα εξωτερικου.
Τελευταίο live που πήγα Covenant. Το καλοκαίρι θα πάω King. Τους Metallica τους σέβομαι αλλά εδώ και 25 χρόνια που παίζουν μαλακίες τους κατουραω. Ούτε ένα € δε δίνω για πάρτη τους. Ας πάνε όλοι οι σκυλαδες και οι άσχετοι να τους δούνε. Στο μπούτσο μου.

Τελευταία τροποποίηση:

daddy0h_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Κριτικές
8
Like
1.006
Πόντοι
361
Esquelleto, Old Boy, Interprid Fox, Rainbow, El Vivo.
(Δεν θα αναλωθω αναφέροντας παλιά γιατί δε θα τελειώσω ποτέ).
35 χρόνια Μεταλλάς.
Επίσης στηρίζω ελληνικες Metal μπάντες (και παίζω κιόλας) άρα σχεδόν κάθε 15 μέρες πηγαίνω και σε κανένα live. Αν δεν έχει σε livαδικο live από μπάντα εξωτερικου.
Τελευταίο live που πήγα Covenant. Το καλοκαίρι θα πάω King. Τους Metallica τους σέβομαι αλλά εδώ και 25 χρόνια που παίζουν μαλακίες τους κατουραω. Ούτε ένα € δε δίνω για πάρτη τους. Ας πάνε όλοι οι σκυλαδες και οι άσχετοι να τους δούνε. Στο μπούτσο μου.
Πες οτι απλα δεν εχεις 150 ευρω να δωσεις η δεν προλαβες και ασε τον προλογο...

Κοχύλι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
1.409
Πόντοι
201
Poquito Παγκράτι
Κρύπτη Μελίσσια
Τζάκι Χαλάνδρι
Έχουν κλείσει και τα τρια δυστυχώς..

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Πες οτι απλα δεν εχεις 150 ευρω να δωσεις η δεν προλαβες και ασε τον προλογο...
Υπάρχουν και άλλοι τιποτένιοι σαν κι εσένα που βγάζουν άχρηστα συμπεράσματα;
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε τυπε; Να δώσω λεφτά σε μια μπάντα που δεν γουστάρω; Δεν είμαι φλωρακι ρε τυπε! Δεν ακούω και δε γουστάρω Metallica! Να πάω και να ειμαι δίπλα σε φλωρια σαν κι εσένα που η δισκοθήκη τους είναι γεμάτη Καρρά και Χριστοδουλόπουλο κι έχουν και δύο τρία Άλμπουμ Maiden Metallica και το παίζουν Μεταλλαδες;;!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε τυπε; Να δώσω λεφτά σε μια μπάντα που δεν γουστάρω; Δεν είμαι φλωρακι ρε τυπε! Δεν ακούω και δε γουστάρω Metallica! Να πάω και να ειμαι δίπλα σε φλωρια σαν κι εσένα που η δισκοθήκη τους είναι γεμάτη Καρρά και Χριστοδουλόπουλο κι έχουν και δύο τρία Άλμπουμ Maiden Metallica και το παίζουν Μεταλλαδες;;!!
Ειλικρινα, αυτες οι εμπορικες συναυλιες, παιζει να εχουν 10% μεταλλαδες και 90% ασχετους που "ακουνε τα παντα" :tooth:

Ναι αμα μου δινανε τζαμπα κανα VIP εισιτηριο να κατσω μακρια απο την πλεμπα των φασαιων, μπορει και να πηγαινα να πιω μια μπυρα, αλλα να μπω στη διαδικασια να ψαξω οικειοθελως εισιτηριο για να φαω στη μαπα ολους τους ανυποφορους ντιγκινταγκες που θα ειναι με τα κινητα στα χερια τις 3 απο τις 3.5 ωρες.... Γαμησε τα, γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου; Για να πω οτι πηγα στους συνταξιουχους μεταλικα το 2025 στο ΟΑΚΑ; :gay: παρακμη

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.641
Πόντοι
4.587
Ηρέμησε μαν, όπως γουστάρει ο καθένας. Οι Μετάλλικα είναι τεράστια μπάντα όπως και να το κάνουμε...

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Ειλικρινα, αυτες οι εμπορικες συναυλιες, παιζει να εχουν 10% μεταλλαδες και 90% ασχετους που "ακουνε τα παντα" :tooth:

Ναι αμα μου δινανε τζαμπα κανα VIP εισιτηριο να κατσω μακρια απο την πλεμπα των φασαιων, μπορει και να πηγαινα να πιω μια μπυρα, αλλα να μπω στη διαδικασια να ψαξω οικειοθελως εισιτηριο για να φαω στη μαπα ολους τους ανυποφορους ντιγκινταγκες που θα ειναι με τα κινητα στα χερια τις 3 απο τις 3.5 ωρες.... Γαμησε τα, γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου; Για να πω οτι πηγα στους συνταξιουχους μεταλικα το 2025 στο ΟΑΚΑ; :gay: παρακμη
Συμφωνώ 100%!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Ηρέμησε μαν, όπως γουστάρει ο καθένας. Οι Μετάλλικα είναι τεράστια μπάντα όπως και να το κάνουμε...
Είναι τεράστια ναι, αλλά κατά εμέ έχουν σπρωχτεί πάρα πολύ από τις δισκογραφικές της τότε εποχής. Δεν αναιρω το γεγονός ότι έχουν βγάλει 3 Αλμπουμαρες και 2 πολύ καλές μετ' έπειτα. Αλλά εγώ πολύ απλά δεν θα έδινα τα λεφτά μου στους Metallica. Προτιμώ 10 φορές περισσότερο τον King Diamond σε κάνα μήνα. Εγώ τον θεωρώ μεγαλύτερο μέγεθος στο Metal και με τα προσωπικά του και με τους Merciful Fate. Αλλά δε μπορεί ένας άσχετος να μου λέει ότι δεν έχω λεφτά. Αν δει τα τελευταία 30++ χρόνια σε τι και πόσες συναυλίες έχω πάει θα κάθεται σούζα!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.458
Πόντοι
3.506
Ομπρε, Άρης, παλιά Ρεηνμποου και Βικτωρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom