You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το καλύτερο Rock/Metal bar.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.299
- Πόντοι
- 6.246
Καποιο να χει τα γνωστα μουνια?
Περιοχή, χώρος, μουσική, προσωπικό, ποιότητα ποτών, τιμές, καθαριότητα είναι μερικοί παράγοντες που καθιστούν ένα μαγαζί καλύτερο από ένα άλλο.Καποιο να χει τα γνωστα μουνια?
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 46.788
- Πόντοι
- 19.321
Και στην Ηλιούπολη έχει Le Roi - Λε Ρουά ( στα γαλλικά o Βασιλιάς)
άλλο που θυμάμαι το excalibur κοντά στη Μιχαλακοπούλου, καλή μουσική αλλά για παρέες.
Το indepid στο γκάζι, καθώς και κάτι μικρά όπως old boy λεωφ. Αλεξάνδρας.
Καλύτερο είναι όπου αρέσει στον καθένα.
άλλο που θυμάμαι το excalibur κοντά στη Μιχαλακοπούλου, καλή μουσική αλλά για παρέες.
dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.198
- Πόντοι
- 456
παλια πηγαινα συχνα στο limbo στο αιγαλεω.ειναι ακομη ανοιχτο με νεα διευθυνση αλλα εχω να παω καιρο.ειναι απεναντι απο το παλιο χωρις ανασα για οσους δεν ξερουν.πηγαινα και στη νικαια σε ενα,καπου κοντα στη λαοδικειας αλλα δε θυμαμαι πως το ελεγαν.
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.103
- Πόντοι
- 456
Τα παλια χρονια
Αγκαθι club
Αγκαθι club
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 456
Καποιο να χει τα γνωστα μουνια?
Μεταλλαδικο και μουνια είναι έννοιες ασύμβατες
Μόνο σε γκοθαδικα έχει, αλλά σχεδόν όλες είναι τιγκα στα ψυχολογικά, και γαμιουνται με άτομα της ίδιας φάσης και ανάλογης εμφάνισης
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.562
- Πόντοι
- 446
Στην Ηλιούπολη έκλεισε.Και στην Ηλιούπολη έχει Le Roi - Λε Ρουά ( στα γαλλικά o Βασιλιάς)
Πανόρμου, Αγία, Ωρωπό και σύντομα στη Ν. Μάκρη
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 34.894
- Πόντοι
- 11.096
Esquelleto, Old Boy, Interprid Fox, Rainbow, El Vivo.
(Δεν θα αναλωθω αναφέροντας παλιά γιατί δε θα τελειώσω ποτέ).
35 χρόνια Μεταλλάς.
Επίσης στηρίζω ελληνικες Metal μπάντες (και παίζω κιόλας) άρα σχεδόν κάθε 15 μέρες πηγαίνω και σε κανένα live. Αν δεν έχει σε livαδικο live από μπάντα εξωτερικου.
Τελευταίο live που πήγα Covenant. Το καλοκαίρι θα πάω King. Τους Metallica τους σέβομαι αλλά εδώ και 25 χρόνια που παίζουν μαλακίες τους κατουραω. Ούτε ένα € δε δίνω για πάρτη τους. Ας πάνε όλοι οι σκυλαδες και οι άσχετοι να τους δούνε. Στο μπούτσο μου.
35 χρόνια Μεταλλάς.
Επίσης στηρίζω ελληνικες Metal μπάντες (και παίζω κιόλας) άρα σχεδόν κάθε 15 μέρες πηγαίνω και σε κανένα live. Αν δεν έχει σε livαδικο live από μπάντα εξωτερικου.
Τελευταίο live που πήγα Covenant. Το καλοκαίρι θα πάω King. Τους Metallica τους σέβομαι αλλά εδώ και 25 χρόνια που παίζουν μαλακίες τους κατουραω. Ούτε ένα € δε δίνω για πάρτη τους. Ας πάνε όλοι οι σκυλαδες και οι άσχετοι να τους δούνε. Στο μπούτσο μου.
Τελευταία τροποποίηση:
Πες οτι απλα δεν εχεις 150 ευρω να δωσεις η δεν προλαβες και ασε τον προλογο...Esquelleto, Old Boy, Interprid Fox, Rainbow, El Vivo.
35 χρόνια Μεταλλάς.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 34.894
- Πόντοι
- 11.096
Υπάρχουν και άλλοι τιποτένιοι σαν κι εσένα που βγάζουν άχρηστα συμπεράσματα;Πες οτι απλα δεν εχεις 150 ευρω να δωσεις η δεν προλαβες και ασε τον προλογο...
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε τυπε; Να δώσω λεφτά σε μια μπάντα που δεν γουστάρω; Δεν είμαι φλωρακι ρε τυπε! Δεν ακούω και δε γουστάρω Metallica! Να πάω και να ειμαι δίπλα σε φλωρια σαν κι εσένα που η δισκοθήκη τους είναι γεμάτη Καρρά και Χριστοδουλόπουλο κι έχουν και δύο τρία Άλμπουμ Maiden Metallica και το παίζουν Μεταλλαδες;;!!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.364
- Πόντοι
- 10.656
Ειλικρινα, αυτες οι εμπορικες συναυλιες, παιζει να εχουν 10% μεταλλαδες και 90% ασχετους που "ακουνε τα παντα"Υπάρχουν και άλλοι τιποτένιοι σαν κι εσένα που βγάζουν άχρηστα συμπεράσματα;
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε τυπε; Να δώσω λεφτά σε μια μπάντα που δεν γουστάρω; Δεν είμαι φλωρακι ρε τυπε! Δεν ακούω και δε γουστάρω Metallica! Να πάω και να ειμαι δίπλα σε φλωρια σαν κι εσένα που η δισκοθήκη τους είναι γεμάτη Καρρά και Χριστοδουλόπουλο κι έχουν και δύο τρία Άλμπουμ Maiden Metallica και το παίζουν Μεταλλαδες;;!!

Ναι αμα μου δινανε τζαμπα κανα VIP εισιτηριο να κατσω μακρια απο την πλεμπα των φασαιων, μπορει και να πηγαινα να πιω μια μπυρα, αλλα να μπω στη διαδικασια να ψαξω οικειοθελως εισιτηριο για να φαω στη μαπα ολους τους ανυποφορους ντιγκινταγκες που θα ειναι με τα κινητα στα χερια τις 3 απο τις 3.5 ωρες.... Γαμησε τα, γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου; Για να πω οτι πηγα στους συνταξιουχους μεταλικα το 2025 στο ΟΑΚΑ;
παρακμηmauros gatos
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 41
- Like
- 4.641
- Πόντοι
- 4.587
Ηρέμησε μαν, όπως γουστάρει ο καθένας. Οι Μετάλλικα είναι τεράστια μπάντα όπως και να το κάνουμε...Υπάρχουν και άλλοι τιποτένιοι σαν κι εσένα που βγάζουν άχρηστα συμπεράσματα;
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 34.894
- Πόντοι
- 11.096
Συμφωνώ 100%!Ειλικρινα, αυτες οι εμπορικες συναυλιες, παιζει να εχουν 10% μεταλλαδες και 90% ασχετους που "ακουνε τα παντα"
Ναι αμα μου δινανε τζαμπα κανα VIP εισιτηριο να κατσω μακρια απο την πλεμπα των φασαιων, μπορει και να πηγαινα να πιω μια μπυρα, αλλα να μπω στη διαδικασια να ψαξω οικειοθελως εισιτηριο για να φαω στη μαπα ολους τους ανυποφορους ντιγκινταγκες που θα ειναι με τα κινητα στα χερια τις 3 απο τις 3.5 ωρες.... Γαμησε τα, γιατι να το κανω αυτο στον εαυτο μου; Για να πω οτι πηγα στους συνταξιουχους μεταλικα το 2025 στο ΟΑΚΑ;παρακμη
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 34.894
- Πόντοι
- 11.096
Είναι τεράστια ναι, αλλά κατά εμέ έχουν σπρωχτεί πάρα πολύ από τις δισκογραφικές της τότε εποχής. Δεν αναιρω το γεγονός ότι έχουν βγάλει 3 Αλμπουμαρες και 2 πολύ καλές μετ' έπειτα. Αλλά εγώ πολύ απλά δεν θα έδινα τα λεφτά μου στους Metallica. Προτιμώ 10 φορές περισσότερο τον King Diamond σε κάνα μήνα. Εγώ τον θεωρώ μεγαλύτερο μέγεθος στο Metal και με τα προσωπικά του και με τους Merciful Fate. Αλλά δε μπορεί ένας άσχετος να μου λέει ότι δεν έχω λεφτά. Αν δει τα τελευταία 30++ χρόνια σε τι και πόσες συναυλίες έχω πάει θα κάθεται σούζα!Ηρέμησε μαν, όπως γουστάρει ο καθένας. Οι Μετάλλικα είναι τεράστια μπάντα όπως και να το κάνουμε...
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 17.931
- Πόντοι
- 18.546
Στην Ηλιούπολη έκλεισε.
Πανόρμου, Αγία, Ωρωπό και σύντομα στη Ν. Μάκρη
δυστυχώς , και δεν ξέρω τι εναλλακτικές υπάρχουν για τα νότια...
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.458
- Πόντοι
- 3.506
Ομπρε, Άρης, παλιά Ρεηνμποου και Βικτωρία.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις