Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.656
- Πόντοι
- 1.446
Η 27 χρονη βυζαρου Ρουμάνα/Μολδάβα; Γύρισε;Κολωνού 48 Νικολ , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η 27 χρονη βυζαρου Ρουμάνα/Μολδάβα; Γύρισε;Κολωνού 48 Νικολ , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Η ξανθια χοντρή με τα μεγάλα βυζομπαλαΗ 27 χρονη βυζαρου Ρουμάνα/Μολδάβα; Γύρισε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()

Στο γνωστό site αναφέρουν ότι είναι 18ε και 40κ.Λιοσίων 73Α....
Τέσσερις κοπέλες.
Μπήκαμε για να δούμε την καινούργια Λαρίσσα...
Λατίνα εντελώς Πετίτ. Μαξ 1.50 cm και 50kgr.
Πρόγραμμα Απλό και χωρίς 69...
Αποφασίσαμε να πάμε να τα φάμε σουβλάκια!!!![]()
Νομίζω αξίζει.Στο γνωστό site αναφέρουν ότι είναι 18ε και 40κ.
Επειδή κάνω συλογή απο τάπες, εμφανισιακά αξίζει καθόλου ή να επενδύσω σε πιτόγυρο?
Οχι η Mhia παιρνει κανονικα 10 ευρω.....Η βανεσσα μαλλον παιρνει τα 15Στα 15€ πάλι ? Ασχέτως τιμής, γαμώ την χοντρή αγάμητη καριόλα τσατσά και όλο της το σόι.
Ι37 σολάρει η Βανέσσα, δεν νομίζω να δεχτεί ποτέ να είναι στον ίδιο οίκο με άλλο κοντοπούτανο να της τρώει τους πελάτες...
Ρε τυπε δεν το είπαμε!! Αλλος ένας μυστης σου ειπε το ιδιο με μενα !!! Και προσθεσε ή κερδισες στο συνολο 325€ αρα το καθαρό κέρδος 175€ . Οταν ομως γραφεις κερδος 175€ .. να μυρισουμε τα νυχια μας αν ειναι καθαρο κερδος ή οχι?Ρε τύπε είπαμε. Ξεκίνησα με 150 και έφυγα με 325
Κέρδος 175
Είναι ωραίες αν είσαι της συγκεκριμένης περιοχής του πλανήτηΣτο γνωστό site αναφέρουν ότι είναι 18ε και 40κ.
Επειδή κάνω συλογή απο τάπες, εμφανισιακά αξίζει καθόλου ή να επενδύσω σε πιτόγυρο?
Θα πας, θα περάσεις δωμάτιο, θα ρωτήσεις και μετά θα μας ενημερώσεις.Τι έξτρα κάνει η Μάντυ;

Η Πέγκυ ποια είναι?Μύστες Φ65 υπάρχει ακόμα η Μπιουτι η μαύρη σοκολάτα? Την έχει δει κάποιος πρόσφατα αυτή η την Πέγκυ απόγευμα? Ευχαριστώ
Ήρθα μόλις να δω τι λέει και μου είπαν ότι σταμάτησεΝομίζω αξίζει.
Εγώ πάντως θα πήγαινα!
Τιποτα αδελφε ουτε ελευθερο στοματικο δε μου κανεαπλα καποιοι νομιζουν οτι το να κοροιδευουν τους κανει μαγκες00Τι έξτρα κάνει η Μάντυ;
Η γκόμενα του Μάνθου Φουστάνου.Η Πέγκυ ποια είναι?

Λογικά εννοεί την Μπέτυ ή Μπέκυ, την έταιρη μαυρουλα.Η Πέγκυ ποια είναι?
Ποιοί να είναι αυτοί οι αλήτες άραγε...???Τιποτα αδελφε ουτε ελευθερο στοματικο δε μου κανεαπλα καποιοι νομιζουν οτι το να κοροιδευουν τους κανει μαγκες00

Καλό κομμάτι η Λεκάκη, έμπαιναααΗ γκόμενα του Μάνθου Φουστάνου.![]()
Απ όσο ξέρω μέχρι προσφάτως συνέχιζε σταθερά στα Φιλ11 (άνω & κάτω) κι αυτή και τα κονδυλώματά τηςΠαιδιά η Ναομι είναι ακόμα στο πόστο της τι παίζει γτ έχω καιρό να βγω τσάρκα.

Κι εγώ το ίδιο. Μιλφάκι δυνατό.Καλό κομμάτι η Λεκάκη, έμπαινααα