Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πολύ προγουλι ρε μάν, προτιμώ ελεναρα με γυαλιάΚοντά 40.
Καλοδιατηρημένη βέβαια, γαμήσιμη.
Δε μου αρμόζει λέειαφού της έριξε πόρτα ο τροπικαλ φρουτ

Ρωσοποντιακα μιλούσαν;Δεν κατάλαβα..Τι γλώσσα μίλησε ηεγκι με τη μάνα της ;;
δεν ήταν σεμνή μάλλονΔε μου αρμόζει λέει![]()
Μακάρι να είναι πρόστυχη στο κρεβάτι, γιατί με το ντύσιμό της φοβίζει για αποστειρωμένο ξινό γαμήσι, αστερίας.πολύ προγουλι ρε μάν, προτιμώ ελεναρα με γυαλιά
Εμέναου θυμίζει Anya Olsenπωωω έχεις δίκιο!![]()
εμένα μου βγάζει το αντίθετο πάντωςΜακάρι να είναι πρόστυχη στο κρεβάτι, γιατί με το ντύσιμό της φοβίζει για αποστειρωμένο ξινό γαμήσι, αστερίας.
Το είχα υποψιαστεί από πριν ότι έχει ξενική καταγωγή.Τι γλώσσα μίλησε η μεγκι με τη μάνα της ;;
Μπα τυπε νομίζω ότι θα άντεχε δυνατό ξέσκισμα και θα γουσταρε κιόλαςΜακάρι να είναι πρόστυχη στο κρεβάτι, γιατί με το ντύσιμό της φοβίζει για αποστειρωμένο ξινό γαμήσι, αστερίας.
Για Έλενα λέω.
Με τέτοιο βλέμμα να σε κοιτάζει ενώ την γαμας ανεβάζεις στροφές από μόνος σου και της δίνεις το μουνι στο χέρι ανεξάρτητα τι θέλει η δεν θέλειΜπα τυπε νομίζω ότι θα άντεχε δυνατό ξέσκισμα και θα γουσταρε κιόλας
Του χρόνου θα χει και πακια για γαμπρούςΜεγκι Αλβανη Κωνσταντίνος Αλβανός
Μιλώ Έλενα αλβανίδα από το αλβανικό Βανκούβερ
Που βαδίζουμε σαν έθνος![]()

Δεν το έχουν μάθει ακόμα, όταν το πάρουν χαμπάρι θα γίνει πανηγύριΤου χρόνου θα χει και πακια για γαμπρούς![]()
Λιγο ελληνικά καλύτερα να μάθουν κ θα πάρουν τη θέση των ΑλμπάνωνΤου χρόνου θα χει και πακια για γαμπρούς![]()
Από το ψυχρό της πρόσωπο(ειδικά στην αρχή) και αντιδράσεις υποψιάστηκα κάτι, μόνο που είπε ότι δεν ερωτεύτηκε ποτέ και είναι... 19!!! δεν ήμουν όμως σίγουρος. Έπειτα, και η ίδια της η φάτσα, τα χαρακτηριστικά της, μου φάνηκαν λίγο ύποπτα.Είπα και εγώ βρέθηκε ελλεινιδα της προκοπης αλλά δυστυχώς ήταν αλβανιδα
Και θα λέει ο πακι έχω σταθερή εργασία στο φανάρι ιερά οδοΛόγο ελληνικά καλύτερα να μάθουν κ θα πάρουν τη θέση των Αλμπάνων
Toν ρε τυπε,αθανατη ελληνικη μεταγλωττισηΣΑΝ ΤΗΝ ΦΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ!
![]()