Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 34.902
- Πόντοι
- 11.096
Δεν επέστρεψε ρε συ. Ο οίκος έχει γίνει σπίτι Περσών!Της έριξες αναμνηστικό τώρα που επέστρεψε???
![]()
Δεν επέστρεψε ρε συ. Ο οίκος έχει γίνει σπίτι Περσών!Της έριξες αναμνηστικό τώρα που επέστρεψε???
![]()
αυτή μήπως?Ι39 πορνομολ (6) επανω αριστερα σε αυτο που τα πρωινα ειναι η Χριστινα.....Ηταν μια ξανθια ψηλη (ρωσιδα μαλλον) μιλφ αδυνατη με πολυ μικρη λεκανη, ποδια κλαρακια (φοραγε καλτσον διχτυ κατι το οποιο με ξενερωνει) και παρα πολυ μεγαλα βυζια για τα κυβικα της...ειχε και λιγη κοιλιτσα...δεν μου αρεσε το σωμα της...προσωπο ειχε σχετικα ωραιο...ηταν μονη της χωρις τσατσα...πρωτη φορα την ειδα....δεν ρωτησα το ονομα της....
Δε γύρισε σε οίκο, μέχρι πρόσφατα πάντως δούλευε σε στούντιο/ελαιοτριβειοΤης έριξες αναμνηστικό τώρα που επέστρεψε???
![]()
άνοιξε τελικά, το είχα πετύχει όταν έκανε ανακαίνισηΚαλησπερα, δεν ξερω αν αναφερθηκε εδω αλλα πριν 2 μερες ανοιξε studio στην Μεγ. Αλεξανδρου 25. Παρα πολυ καθαρος ο χωρος οπως και τα δωματια, ο τσατσος μου ειπε πως ειναι κανονικο studio με 20€ με προφυλαξη κτλπ. Την ωρα που περασα στις 7 το απογευμα ειχε μονο μια κοπελα, κοκκινομαλλα (φυσικη νομιζω) με μικρο βυζακι ωραιο κωλο με κυτταριτιδα ομως και με ταττου διασπαρμενα στο σωμα της. Δεν περασα μιας και εκανα βολτα μονο. Μου ειπε πως εχει και αλλες κοπελες, ρωτησα αν θα ανοιξει site και μου ειπε πως δεν ξερει ακομα, θα δειξει. Τραβηξα και 2 φωτογραφιες φευγοντας.
Μόλις με πήρε ο @DmtrsxXx .άνοιξε τελικά, το είχα πετύχει όταν έκανε ανακαίνιση
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com

Της μοιαζει πολυ....αυτή μήπως?
![]()
Ώπα παιδιά! Άλλαξε στέκι η Άννα; SOS! Ανεβαίνω Αθήνα σύντομα και πρέπει να την επισκεφθώ!Είναι αυτή που δούλευε για χρόνια στο Ιωαννίνων 3 όροφος.
Τελευταία την πέτυχα Κωνσταντινουπόλεως 166Α.
Ψηλή ξανθιά με καμπύλες. 45αρα περίπου

Η Βανέσσα ήταν φίλε μου πέρασα εγώ ποιο μπροστά.Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00
Επεστρεψε η Κολομβιανη αμαζονα η Mhia για οσους την ξερουν.....την πετυχα ξανα στο Ι39(2) στο υπογειο (εκει που ειναι η μαλακο η τσατσα η χοντρη ξανθια)....με θυμηθηκε στο σαλονι, χαιρετηθηκαμε και περασα δωματιο μαζι της οπου μου ειπε θα κατσει εδω να δουλεψει μεχρι τα τελη Αυγουστου περιπου...
Επισης ειδα ανοιχτο ξανα τετοια ωρα μετα απο αρκετο καιρο το Ιασωνος 37 ισογειο...μπηκα να δω αλλα φωναξε η τσατσα απο το κουζινακι οτι η κοπελα ειναι για 20 λεπτα δωματιο....λετε να επεστρεψε το κοντοπουτανο η Αννα ή η Λαρίσσα?
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Καλησπερα, δεν ξερω αν αναφερθηκε εδω αλλα πριν 2 μερες ανοιξε studio στην Μεγ. Αλεξανδρου 25. Παρα πολυ καθαρος ο χωρος οπως και τα δωματια, ο τσατσος μου ειπε πως ειναι κανονικο studio με 20€ με προφυλαξη κτλπ. Την ωρα που περασα στις 7 το απογευμα ειχε μονο μια κοπελα, κοκκινομαλλα (φυσικη νομιζω) με μικρο βυζακι ωραιο κωλο με κυτταριτιδα ομως και με ταττου διασπαρμενα στο σωμα της. Δεν περασα μιας και εκανα βολτα μονο. Μου ειπε πως εχει και αλλες κοπελες, ρωτησα αν θα ανοιξει site και μου ειπε πως δεν ξερει ακομα, θα δειξει. Τραβηξα και 2 φωτογραφιες φευγοντας.
Ναί, στανταράκι από Φυλής μου είπε πρίν 2 μήνες πώς της έγινε πρόταση και σκέφτεται να μεταφερθεί εκεί, εγώ της έλεγα δεν λειτουργεί οίκος εκεί και όποτε πέρναγα κοίταγα να το επιβεβαιώσωάνοιξε τελικά, το είχα πετύχει όταν έκανε ανακαίνιση
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com
Στα 15€ πάλι ? Ασχέτως τιμής, γαμώ την χοντρή αγάμητη καριόλα τσατσά και όλο της το σόι.Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00
Επεστρεψε η Κολομβιανη αμαζονα η Mhia για οσους την ξερουν.....την πετυχα ξανα στο Ι39(2) στο υπογειο (εκει που ειναι η μαλακο η τσατσα η χοντρη ξανθια)....με θυμηθηκε στο σαλονι, χαιρετηθηκαμε και περασα δωματιο μαζι της οπου μου ειπε θα κατσει εδω να δουλεψει μεχρι τα τελη Αυγουστου περιπου...
Επισης ειδα ανοιχτο ξανα τετοια ωρα μετα απο αρκετο καιρο το Ιασωνος 37 ισογειο...μπηκα να δω αλλα φωναξε η τσατσα απο το κουζινακι οτι η κοπελα ειναι για 20 λεπτα δωματιο....λετε να επεστρεψε το κοντοπουτανο η Αννα ή η Λαρίσσα?
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Βρε λες να γινει κανα ντεζαβου????Συμβαίνει τώρα..... (ένα δάκρυ κύλησε....).![]()
Από περιέργεια, με τι όνομα;Δε γύρισε σε οίκο, μέχρι πρόσφατα πάντως δούλευε σε στούντιο/ελαιοτριβειο
Με το όνομα Διδύμου 7Από περιέργεια, με τι όνομα;
Ποια πιστεύεις έχει καλύτερο σώμα, η Τζωρτζίνα ή η Κίρα;Με το όνομα Διδύμου 7
Τζωρτζίνα καλύτερο σώμαΠοια πιστεύεις έχει καλύτερο σώμα, η Τζωρτζίνα ή η Κίρα;
Είναι τα καλύτερα κορμιά που έχω δει σε μπουρδέλα.