matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.142
- Πόντοι
- 456
τι προτιμησεις εχειςποιο σινεμα μου συστηνετε να παω
τι προτιμησεις εχειςποιο σινεμα μου συστηνετε να παω
παθητικος ειμαι εσυτι προτιμησεις εχεις
Τύπε μια είναι η επιλογή σου, φοράς στριγκαρα και σκας αθηναϊκό. Οι φημισμένοι γαμιαδες του θα σε ξεσκίσουν και θα χύσουν ακα το κωλαντερο σου. Απλά πάρε και κάνα σπρέι για κοριούς αν σ ενοχλούνπαθητικος ειμαι εσυ

Στον έχουμε τύπε, παίρνεις τον @SLIM SHADY και φύγατε.Θα ήθελα έναν εμφανίσιμο καυλιαρη αρρενωπό να με συνοδεύσει να πάμε
Κωστάκη τι έγινε, έσβησες την φωτογραφία σου που μου έστειλες επειδή γελούσαν με τα χάλια σου;Στον έχουμε τύπε, παίρνεις τον @SLIM SHADY και φύγατε.
νταβατζη ψαχνεις?Θα ήθελα έναν εμφανίσιμο καυλιαρη αρρενωπό να με συνοδεύσει να πάμε
Γιατί προσφέρεσαι. ;νταβατζη ψαχνεις?
Κωστάκη τι έγινε, έσβησες την φωτογραφία σου που μου έστειλες επειδή γελούσαν με τα χάλια σου;
Το διέγραψες επειδή γελούσαν με τα χάλια ρε προβληματικέ; Τόσο πολύ σε πείραξε;![]()
Πάρτη ξανά να την κάνεις και κορνίζα άμα σ' αρέσει τόσο. Κανόνισε να συνοδεύσεις το CD που το παίζεις ιστορίας σε όλα τα θρεντ.
Το παίζεις ιστορία λέει και μας έχεις ζαλίσει τα παπαρια σε όλα τα νήματα κωστακη![]()
Πάρτη ξανά να την κάνεις και κορνίζα άμα σ' αρέσει τόσο. Κανόνισε να συνοδεύσεις το CD που το παίζεις ιστορίας σε όλα τα θρεντ.
αν και φετος δεν πιανω τιποτα στο στοιχημα γιατι οχι ,αλλα εγω εχω γνωριμιες μονο στο αθηναικον θα σε πηγαινω εκει να σε γαμανε οι πακιστανοι και οι αστεγοι αν θεςΓιατί προσφέρεσαι. ;
Είμαι κρος πάμε ξέρω πουΚαλησπέρα στην παρεα
Είμαι κρος και θέλω πολύ να επισκεφτώ για εμπειρία τουλάχιστον ένα σινεμά
Διάβασα mixed σχόλια για downtown
Προτιμάτε κάποιο άλλο
εγω θα ηθελα να με στριμωξουνΠρόσεχε τύπε γιατί κυκλοφορούν κάτι πούστηδες σαυτά τα σινεμά έχω ακούσει, μη σε στριμώξουν