dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.138
- Πόντοι
- 36.036
Καλημέρα αγάπηΚαλημερουδια δασκαλε ...![]()
Συγνώμη και με το μπαρδόν σήμερα αλλά θα

Καλημέρα αγάπηΚαλημερουδια δασκαλε ...![]()
Καλημέρα αγάπη
Συγνώμη και με το μπαρδόν σήμερα αλλά θας
![]()
![]()
ετοιμασου το βραδυ κρινεται ολη η ζωη σου αν δεν γαμησεις τωρα μετα θα κανεις παρεα με τον μπιμπιλα
Καλημέρα καλέ μου φίλε
![]()
![]()
Μλκ θα σας γαμήσουν εκεί οι πετσετοκέφαλοιετοιμασου το βραδυ κρινεται ολη η ζωη σου αν δεν γαμησεις τωρα μετα θα κανεις παρεα με τον μπιμπιλα
και αυτοι λουζερ ειναι σαν εσας μην ξεχνας οτι ηταν απο περσι πελατες μας ...εσεις ειστε διαχρονικοιΜλκ θα σας γαμήσουν εκεί οι πετσετοκέφαλοι![]()
και αυτοι λουζερ ειναι σαν εσας μην ξεχνας οτι ηταν απο περσι πελατες μας ...εσεις ειστε διαχρονικοι
ξεχνας το περσινο πηδημα που θελατε να γαμησετε και τελικα πηρατε
ΓΚΡ, πρόσεξε πώς μιλάς στην ΠριγκιπέσσαΚαλημέρα αγάπη![]()
σημερα επαιξα στον ΟΠΑΠ νικη θρυλου με τους γαλλους 50 χιλιαδες ευρωΚαλυπτεις την χασουρα απο τα χτεσινα 30κ που εχασες και θα πας Μπαχαμες αν πιασεις την 8αδα?![]()
Την ψωλή του κόκκορα, δεν βλέπεις από πάνω;Κέρδισες σήμερα?Είδηση.
Καλημερούδια Πριγκίπισσα πήγα κουβά χθες (καβαλήθηκε και η Μπέτυ της Μπέτις) όμως μην ανησυχείς μπάλα είναι και γυρνάει θα τα πάρω που θα πάει...Καλημερουδια δασκαλε ...![]()
Περαστικάσημερα επαιξα στον ΟΠΑΠ νικη θρυλου με τους γαλλους 50 χιλιαδες ευρω
η Λίλεστρομ στην TippeligaenΑντε και του χρονου
Εσύ θα γράψεις 1000 φορές ότι θα ξυπνάς ενωρίς, λοιπόν λακάω στο βουνό για να δω αν υπάρχει ορεινή ρίγανη, άργησα και πρέπει να είμαι πίσω στις επάλξεις το μεσημέρι λόγω Νορβηγίας...να γράψει στο τετράδιο του 100 φορές
Αν είσαι για Νορβηγία στείλε μπακαλιάρο παστόΕσύ θα γράψεις 1000 φορές ότι θα ξυπνάς ενωρίς, λοιπόν λακάω στο βουνό για να δω αν υπάρχει ορεινή ρίγανη, άργησα και πρέπει να είμαι πίσω στις επάλξεις το μεσημέρι λόγω Νορβηγίας...
Από ένα μικρό βάζο εσύ κι ο άλλος ο ακαμάτης όμως ξέρετε τις προϋποθέσεις
Το ένα βαζάκι είναι ανθέων ενώ το άλλο καστανιάς λειτουργούν ως τελεστικοί ενισχυτές![]()