DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.082
- Πόντοι
- 2.846
Την επόμενη φορά θα σου πάρω κι εγώ τον σφυγμό!!!Μου παίρνει τον σφυγμό από το μουνάκι,νέα μέθοδος![]()
Την επόμενη φορά θα σου πάρω κι εγώ τον σφυγμό!!!Μου παίρνει τον σφυγμό από το μουνάκι,νέα μέθοδος![]()
Εσύ θα μου πάρεις την πίεση με την γλωσσίτσα σου..Την επόμενη φορά θα σου πάρω κι εγώ τον σφυγμό!!!
Ανυπομονώ!!!Εσύ θα μου πάρεις την πίεση με την γλωσσίτσα σου..
Ωραία φωτογραφία, άντε να μαζεύω τα μπογαλάκια μου να πιω το ταπεινό χαμομηλάκιΚαλό & πονηρο βράδυ ..
Τι θέλει να πει ο ποιητής ....όεο ?Μια γλυκιά καλήμερα στον πιο γλυκό άνθρωπο που υπάρχει μέσα στη ζωή μου...![]()
Ναι ..γιατί τα άλλα βράδυα είναι απονηρευτα με τέτοιες φωτό που μας δίνεις ....Καλό & πονηρο βράδυ ..
![]()
...αχ εσύ.. αχΝαι ..γιατί τα άλλα βράδυα είναι απονηρευτα με τέτοιες φωτό που μας δίνεις ....
Βρε συνονόματη είπα να βγω (από το φόρουμ δηλαδή) αλλά εσύ παίζεις μπάλα σε πολλά γήπεδα: τι εννοείς εκεί.. καυλωνω άσχημα με κοιλιά![]()
...κι όμως έχω φετίχ άνδρες με κοιλίτσα και ολιγον τριχωτουςΒρε συνονόματη είπα να βγω (από το φόρουμ δηλαδή) αλλά εσύ παίζεις μπάλα σε πολλά γήπεδα: τι εννοείς εκεί
Τζάμπα κάνω κάμψεις που να πάρει η ευχή![]()
Ξαφνικά αισθάνομαι πολύ αναβαθμισμένος!!!...κι όμως έχω φετίχ άνδρες με κοιλίτσα και ολιγον τριχωτουςτο έχω δηλώσει και παλιότερα στο νήμα!
Εσύ είσαι λατρεμένη αδυναμία μου!!Ξαφνικά αισθάνομαι πολύ αναβαθμισμένος!!!![]()
Εσύ να δεις....Εσύ είσαι λατρεμένη αδυναμία μου!!
εμ ειμαι ο ανθρωπος σου κ δεν το ξερεις τοσο καιρο... χεχε...κι όμως έχω φετίχ άνδρες με κοιλίτσα και ολιγον τριχωτουςτο έχω δηλώσει και παλιότερα στο νήμα!
Μα και γιαυτό με έκανες κουμπάρο κουμπάρα χα χα ..Καλημερα καρδιά μου......κι όμως έχω φετίχ άνδρες με κοιλίτσα και ολιγον τριχωτουςτο έχω δηλώσει και παλιότερα στο νήμα!
κι όμως έχω φετίχ άνδρες με κοιλίτσα και ολιγον τριχωτουςτο έχω δηλώσει και παλιότερα στο νήμα!
Η πιο ωραία και σφιχτή ΚΩΛΑΡΑ που εχω πιάσει.Καλό & πονηρο βράδυ ..
![]()
Καλησπέρα στ αγόρια,σήμερα & αύριο διαθέσιμη, με τρελές καυλες (μονο έτσι εξαλλου κάνω ραντεβού,γνωστό σε όλους)
![]()
Σ ευχαριστώ αστέρι μου!Η πιο ωραία και σφιχτή ΚΩΛΑΡΑ που εχω πιάσει.
Φτου φτου μην την ματιασω.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει μέρα που να μην έχεις καύλες εσύ.
Εσύ παραγωγή καυλας και μας το μεταδίδεις και εμάς.
οσοι δεν το έχουν ζήσει δεν μπορούν να καταλάβουν την απίστευτη καύλα που βγάζεις.Σ ευχαριστώ αστέρι μου!
Το μεγαλύτερο πάθος μου είναι το ΣΕΞ..!
Κι όταν έχω καλούς παρτενέρ(εσάς τ αγορια μου), τρελαίνομαι απο τις καύλες,το έχετε ζήσει εξάλλου!
Να έρθω να μου μάθεις τα κόλπα;Καλησπέρα στ αγόρια,σήμερα & αύριο διαθέσιμη, με τρελές καυλες (μονο έτσι εξαλλου κάνω ραντεβού,γνωστό σε όλους)
![]()