Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.638
Προσλήψεις δεν κάνω, δεν θα βγαίνω στο τέλος..

Προσλήψεις δεν κάνω, δεν θα βγαίνω στο τέλος..
Κατόπιν παραγγελίας.αυτο... ειναι στα εξτρα???![]()
Δεν ειναι θέμα γκαντεμιάς και ούτε γκατεμόσαυρος είμαι και ούτε το κινητό σου χάλασε απλά είσαι σπίρτο και θέλεις το χρόνο σου να πάρεις μπρός. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που λες για ρίζες και τέτοια ειναι πουτσές μπλέ και πράσινα άλογα. Και όσο για τα τσεκαρίσματα εσύ το είπες όχι εγώ οκ. ΑρτέμηΡε τύπε χάλασε το κινητό, τι γκαντεμόσαυρος είσαι...
Για πε μας κι εσύ πότε ξεκίνησαν οι ρίζες γιατί παλιές τις βλέπω. Κι ακριβώς γι αυτό το λόγο (παλιές ρίζες), δε θα έπρεπε να μιλάς για τσεκαρίσματα προφίλ, ξέρεις πολύ καλά τι ρόλο βαράνε...
Καλα τύπε συγχωρείσαι...Δεν ειναι θέμα γκαντεμιάς και ούτε γκατεμόσαυρος είμαι και ούτε το κινητό σου χάλασε απλά είσαι σπίρτο και θέλεις το χρόνο σου να πάρεις μπρός. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που λες για ρίζες και τέτοια ειναι πουτσές μπλέ και πράσινα άλογα. Και όσο για τα τσεκαρίσματα εσύ το είπες όχι εγώ οκ. Αρτέμη
Και ότι λες απο μέσα σου επίσηςΚαλα τύπε συγχωρείσαι...
Είχα ένα εξαιρετικό απόγευμα, Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο, και ως εκ τούτου αδιαφορώ και παύω να ασχολούμαι με παπαριές.
Gute nacht![]()
χαχαχα...εγω σε παω !!!!!!!!!!χαχαχαχαχααΕδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κανένα αναπάντητο μήνυμα και δέχομαι άπειρο νέο κόσμο εφόσον κάποιος είναι ευγενικός και όχι κουτοπόνηρος. 1+1=2
Άρα από κάπου μπάζει το ζήτημα, όπως με άπειρες περιπτώσεις.
Εάν δεν με προδίδει το μυαλό μου, εσείς με κακοχαρακτηρίσατε 1-2 μηνύματα πιο πάνω.
Ειλικρινά βρε αγόρια, από το να μανουριάζετε επανειλημμένα δημοσίως, γιατί δεν το λύνετε σε προσωπικό επίπεδο μαζί μας μέσω pm? Συνήγορο χρειάζεστε?
Τώρα εάν το ότι δεν είμαστε διαθέσιμες τις ώρες που θέλετε συνεπάγεται με το ότι δεν γράφουμε χιλιόμετρα με καινούριο κόσμο, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Επανάληψη μητήρ μαθήσεως, δεν υπάρχει ούτε ένα αναπάντητο μήνυμα στο τηλέφωνό μου.
Εάν υπάρχει όμως, μάλλον κάποιος λόγος έχει μεσολαβήσει.
Προς τι όλο αυτό το δημόσιο δικαστήριο γεμάτο ανακρίβειες δεν κατανοώ. Ίσως εγώ πάσχω εγκεφαλικά.
επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι έκανες παρατήρηση σε αυτον που πριν λιγο καιρο προσεβαλε τα κοριτσια ......Εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κανένα αναπάντητο μήνυμα και δέχομαι άπειρο νέο κόσμο εφόσον κάποιος είναι ευγενικός και όχι κουτοπόνηρος. 1+1=2
Άρα από κάπου μπάζει το ζήτημα, όπως με άπειρες περιπτώσεις.
Εάν δεν με προδίδει το μυαλό μου, εσείς με κακοχαρακτηρίσατε 1-2 μηνύματα πιο πάνω.
Ειλικρινά βρε αγόρια, από το να μανουριάζετε επανειλημμένα δημοσίως, γιατί δεν το λύνετε σε προσωπικό επίπεδο μαζί μας μέσω pm? Συνήγορο χρειάζεστε?
Τώρα εάν το ότι δεν είμαστε διαθέσιμες τις ώρες που θέλετε συνεπάγεται με το ότι δεν γράφουμε χιλιόμετρα με καινούριο κόσμο, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Επανάληψη μητήρ μαθήσεως, δεν υπάρχει ούτε ένα αναπάντητο μήνυμα στο τηλέφωνό μου.
Εάν υπάρχει όμως, μάλλον κάποιος λόγος έχει μεσολαβήσει.
Προς τι όλο αυτό το δημόσιο δικαστήριο γεμάτο ανακρίβειες δεν κατανοώ. Ίσως εγώ πάσχω εγκεφαλικά.
Δεν σου κάνω κανένα δικηγόρο εγώ κούκλα μου. δόξα το θεό έχεις εδώ μέσα πόλους δικηγόρους και ξερόλεςΠροσλήψεις δεν κάνω, δεν θα βγαίνω στο τέλος..
Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η . . .Καλημέρα σε όλους! Μαζί ξανά από Δευτέρα.
![]()
Βρε αγόρια! Χιούμορ, χιούμορ!Δεν σου κάνω κανένα δικηγόρο εγώ κούκλα μου. δόξα το θεό έχεις εδώ μέσα πόλους δικηγόρους και ξερόλες
επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι έκανες παρατήρηση σε αυτον που πριν λιγο καιρο προσεβαλε τα κοριτσια ......
Εδώ είμαστε καυλιαρηδες και μαλώνουμε...Βρε αγόρια! Χιούμορ, χιούμορ!
Ούτε κατονόμασα εσένα δικηγόρο! Μη δημιουργείτε από το πουθενά προστριβές!
Εγώ απλά κάθομαι ήρεμα κι ωραία και ανυπομονώ για το Final Four..Εδώ είμαστε καυλιαρηδες και μαλώνουμε...
Αν και το εθνικό σπορ του μπουρδελιαρη είναι τα ραντεβού θανάτου![]()
Κ εγώ πάντως περιμένω απάντηση στο μυνημα μου, σχεδόν μήνα.Βρε αγόρια! Χιούμορ, χιούμορ!
Ούτε κατονόμασα εσένα δικηγόρο! Μη δημιουργείτε από το πουθενά προστριβές!
Κάποτε Γαληνός ήταν τοπική αλυσίδα σούπερ μάρκετ,κάποτε είχαμε Π.Α.Σ.Ο.Κ....
Mαλβιναρα... Ξέρεις ότι αυτές οι εξυπνάδες περνάνε αλλά σε κάποιο σε άλλο άτομο.... Θα αρχίσω να πιστεύω ότι είσαι κομμουνίστρια.......