milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.427
- Πόντοι
- 1.336
Εντάξει ρε αδερφέ δεν πειράζει όλοι για την Έλενα μας είμαστε στο νήμα οπότε υπάρχει αλληλοστηριξησ εμενα απαντυσεσ κατα λαθοσ αλλα οκ.καλο μεσημερι.
Εντάξει ρε αδερφέ δεν πειράζει όλοι για την Έλενα μας είμαστε στο νήμα οπότε υπάρχει αλληλοστηριξησ εμενα απαντυσεσ κατα λαθοσ αλλα οκ.καλο μεσημερι.
Τέλεια, αν έχεις και κανένα "παιχνίδι" μαζί σου ο 2ος φορτιστής θα χρειαστεί. Άσε που ως fan του public στο καφέ θα μου μπουν ιδέες!!Μαζί μου θα νιώθεις πάντα ασφάλεια για το κινητό σου πάντα κυκλοφορώ με δύο φορτιστές μαζί !
![]()
Σε κυνηγάει κανένας ?
Την δροσιά του νάχεις
Γειά σου αστερακι!!!!!!
Οι θαυμαστές μου !Σε κυνηγάει κανένας ?
Το παιγνίδι είναι στημένο.Οι θαυμαστές μου !
Ποτέ δεν πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι όσο κερδίζεις !Το παιγνίδι είναι στημένο.
Κόψε ταχύτητα να σε πιάσουν
Και μετά άρχισε
"αχ μη καλέ, τι μου κάνεις μάτια μου" κι ότι άλλο κατεβάσει η γκλάβα σου ..
Αχ και να ημουν στη θεση του αρκουδου.....τυχερουλης που μενει με μια τετοια αυθεντικη γυναικαρα....
Δεν είναι αρκούδος είναι αρκουδίτσα και τα βράδια κοιμόμαστε αγκαλιάΑχ και να ημουν στη θεση του αρκουδου.....τυχερουλης που μενει με μια τετοια αυθεντικη γυναικαρα....
![]()
Εγω θα κοιμαμαι στην ακρη φρονιμος οπως παντα....ουτε που θα σας ενοχλησω..Δεν είναι αρκούδος είναι αρκουδίτσα και τα βράδια κοιμόμαστε αγκαλιά![]()
ναι πολυ ήσυχοςΕγω θα κοιμαμαι στην ακρη φρονιμος οπως παντα....ουτε που θα σας ενοχλησω..![]()
Πες μου μια φορα που δεν ημουν ησυχος και φρονιμος....για 2 φορες.....ναι πολυ ήσυχος
Σε ξερω καλαααααα!
Ευχαριστούμε πολύ για τα αστέρια.....αστέρι μαςΑ
Σας στέλνω από μακριά μία χούφτα αστέρια να στολίσουν το όνειρά σας !
Μα γι αυτό ανεβασα την φωτό για να σου κάνει παρεα !Ευχαριστούμε πολύ για τα αστέρια.....αστέρι μας
Πάω να πιάσω κάτι άλλο με την χούφτα μου να ηρεμήσω βλέποντας τις καυλωμένες ρώγες σου.