YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 29.861
Κι εγω δυστυχως για τον ιδιο λογω αποφευγω το incall απο αυτο το γραφειο... μεχρι περυσι ηταν το ιδιο, κριμα.Έχω πάρα πολύ καιρό να πάρω incall κυρίως λόγω του μη διακριτικού ελέγχου στον χώρο της υποδοχής... Έχει αλλάξει κάτι σχετικά με αυτό; Μιλάω για το κεντρικό ξενοδοχείου της γνωστης αλυσίδας στη γνωστή λεωφόρο του πάθους... Αν κάποιος μύστης έχει πρόσφατη εμπειρίας ας μου πει...
Ευχαριστώ!
Έχω πάρα πολύ καιρό να πάρω incall κυρίως λόγω του μη διακριτικού ελέγχου στον χώρο της υποδοχής... Έχει αλλάξει κάτι σχετικά με αυτό; Μιλάω για το κεντρικό ξενοδοχείου της γνωστης αλυσίδας στη γνωστή λεωφόρο του πάθους... Αν κάποιος μύστης έχει πρόσφατη εμπειρίας ας μου πει...
Ευχαριστώ!
Κι εγω δυστυχως για τον ιδιο λογω αποφευγω το incall απο αυτο το γραφειο... μεχρι περυσι ηταν το ιδιο, κριμα.
Eιχα και εγω σχεδόν πανομοιότυπο θεμα με την ΡΙΤΑ (οχι για μπανιο αλλα για κατι αλλο ακομα πιο αστείο και ανύπαρκτο)...αρα το κανει κατα συστημα,δεν ηταν συμπτωση,εχει φουλ ψυχολογικά αλλα εμεις τι φταιμε;;Παρεμπιπτόντως, ἡ Ρίτα εἶναι τρελή: Ὅσο γδυνόμουν γιά νά κάνω ντούς , μοῦ 'λεγε.... ΣΥΝΕΧΩΣ... νά πάω νά κάνω ντούς καί μοῦ'δειχνε καί πῶς νά τό κάνω. Ἀρχίζω τό ντούς καί μπαίνει νά μοῦ δώση... ὁδηγίες... Ἐν κατακλεῖδι, τῆς τά 'ψαλα καί μέ πέταξε ἔξω... πάνω ποὺ σκεφτόμουν νά φύγω ὁ ἴδιος
Ακόμα ζητάνε ταύτοτητα ή κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.Κι εγω δυστυχως για τον ιδιο λογω αποφευγω το incall απο αυτο το γραφειο... μεχρι περυσι ηταν το ιδιο, κριμα.