Κατ'αρχήν θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος "SEEKER" για την σωστή και ακριβέστατη πληροφόρηση που έδωσε.(γιατί έχουμε γεμίσει από κάτι μαλακοπρομότερες της πούτσας που γράφουν ό,τι θέλουν εδώ μέσα , είτε για ανεξάρτητες ,είτε για γραφεία ,λες και εμείς γεννηθήκαμε χτες ή μας περισσεύουν τα κατοστάευρα...)
Η κυρία είναι μια ξανθιά κοντούλα , με παραπανίσια κιλάκια στην περιφέρεια , μικρό βυζάκι και με κωλάρα που την δίνει αβίαστα και είναι πεντακάθαρη....Νοικοκυρούλα της διπλανής πόρτας που την κάνω 45-50.
Δεν τρώει χρόνο , ακολουθεί οδηγίες , γλύφει παντού και καλά , δέχεται δάχτυλα σε μουνί και κώλο , κωλογαμιέται αβίαστα ....χωρίς μα και μου....και σε στραγγίζει με το στόμα ....
Καταλαβαίνει από ελάχιστα έως καθόλου αγγλικά , κάτι το οποίο εμένα δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα ,(γιατί απ'το ν'ακούω μαλακίες στη γλώσσα μου , καλύτερα να μην ακούω τίποτα...) είναι ευγενική και αν είστε καθαροί και κύριοι , όπως πρέπει και όχι κάφροι και βρωμύλοι όπως ένας που έμπαινε στο ξενοδοχείο την ίδια ώρα με μένα και σκυλοβρώμισε ο τόπος , θα περάσετε καλά .
Συμπαθητική ναι , όμορφη όχι.
100 ευρώ με κώλο για μια ώρα , 2 φορές .Δεν τα έκλαψα , γιατί πέρασα όπως ακριβώς περίμενα και μπορεί και να υπάρξει κι επαναληπτική αν έχω όρεξη για κάτι ανάλογο.
Ελπίζω να βοήθησα ....
καλησπέρα μωρό μου Είμαι η Λάνα από την Κροατία Το μουνί και ο κώλος μου σε θέλουν! Ελάτε να δοκιμάσετε τις διψασμένες μου τρύπες και πιστέψτε με θα τις θέλετε πάντα! Μόνο αποφασισμένοι άνδρες άνω των 40 ενδιαφέρονται! Εάν ενδιαφέρεστε για τις λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email, θα...
sexorama.eu