You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Damesmasaz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 320
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Τη κοπέλα που πήρες δεν τη γνωρίζω οπότε δεν έχω άποψη..Όσον αναφορά τις υπόλοιπες που είπες ναι ισχύει 100% και εγώ την ίδια γνώμη έχω..Πολλά χρόνια παω σε τετοιους χωρους οπως και παλια στην Μαγκυ και θυμαμαι τις κοπελες οπως και την Λινα που ηταν καινούρια!Προσφατα περασα απο Εγν μιας και που ειχα δει το ινστα.Ηταν αυτη,μια μικρη χοντρουλα Ελενα,αδιαφορη γενικα αλλα και προς εμενα.Η Μελινα προσχαρη μου ειπε τα προγράμματα και επελεξα να περασω μαζι της. Δεν εχει απολυτως καμια σχεση με αυτα που ειπε ο Dorcel και ειδικα στο θεμα της καθαριότητας. Ειναι μια ψηλη με καμπυλες κοπελα,μακρι μαλλί,πολυ ομορφη και χαμογελαστη, 35αρα. Καμια σχεση με αλλες οπως Σασσα μονίμως πιωμένη η Ριτα βρωμιαρα κ κρεμαει απο παντου και οι υπολοιπες απλυτες! Ισα ισα που ειναι η μονη που μπαινει στο μπανιο πριν αλλά και μετα.Την ξερω απο τον βρωμιαρη οπου την ειχα πετύχει στην Αγ.Παντων και Μοναστ. και ηταν σαν την μυγα στο βρωμικο γαλα του! Χαρηκα που την πετυχα Εγν και περασα με 80 φουλ μασαζ δυνατο χαλαρωτικο,ευχάριστη και χαμογελαστή.Φουρουσε ενα μαυρο φόρεμα κοντο,και μπηκε με πετσέτα αφου ειχε κανει μπανιο.Ετσι και στα άλλα έκανε. Δυνατο αργό αισθησιακο στοματικο κοιταζοντας με στα ματια ενω εγω χαιδευα το ωραιο της κώλο .Μετα γυρισα και πριν αρχισει με σκουπισε με μωρομαντηλα. Απόρησα και μου ειπε οτι παντα το κανει για σιγουριά. Και εννοείται την εγλυψα και γενικα ειναι πεντακάθαρη.Δυνατη επαφή ξαπλωμενη στην ακρη και μετα απο πισω να βογγαει διακρητικα. Πολυ αισθησιακή. Εμεινα πολύ ευχαριστημένος.Στο τελος με ρωτησε αν θελω να κανω μπανιο για να δει αν εχει καποιον άλλον μεσα,οπως και εκανα. Σιγουρα θα ξανα παω γιατι η κοπέλα τιμά τα χρήματα της.
Προφανως ο Dorcel ηθελε τακουνι αλλα ακούγεται κάτω.Αλλα σε καμια περίπτωση δεν το πιστευω για την μυρωδιά γιατι την εχω περασει αλλού καθε φορα που την πετυχαινα.Και επειδη την ξερω την κοπελα ειναι πολυ ψιρα σε αυτά..και στανταρ ο Dorcel δεν ηταν καθαρος οσο φαινόταν κ δεν κατάφερε να λειτουργησει!!!
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 7.866
- Πόντοι
- 1.056
με συγχωρεις τοτε...λαθος υφος λαθος χρονο....Μα ποιο πάνω νέο προφίλ αποκλειστικά για δικαιολογηση κακού σχολιου αν είναι δυνατόν δηλαδή
Φιλε καινούριο προφίλ γιατι εχασα τους κωδ μου καιρο τωρα.Κ οπως οι περισσότεροι μας δεν ζουμε μόνοι μας..αν το πιασες!Δεν δικαιολογώ κανεναν κ καμια!Χρονια γυρναω σε αυτα,Μαγκυ,Μαριάννα,Νικος,Μαρια Λαδαδικα,Λιζα συγχωρεμενη Πλ.Δημοκρατιας..Να σου πω και άλλα?Και επειδη ακριβως γυρναω κ εχουν δει τα ματια μας πολλα ξερω καλα τι έγραψα και τι εκανα!Ελευθερος να πας κ να τσεκάρεις!Την εχω μαλιστα παρει κ με άλλες μαζι στο Ζεσι σπα με μια Νανα και Λάουρα.Απο φουλ προγράμματα δεν ειναι και πολλα τα μαγαζια στο χωριό μας...Νταμες,Ζεσι,Νίκος,Εβίτα για ελευθερη εισοδο και Μαριάννα,Στελιος σε κλειστά.Εσεις που πατε και πληρώνεται να βγαλει ενα βρακι η γκομενα 80 ειστε για γελια.Τοσα εχουν φουλ με τοσες γκομενες.Μα ποιο πάνω νέο προφίλ αποκλειστικά για δικαιολογηση κακού σχολιου αν είναι δυνατόν δηλαδή
Περαστικα σου.
Φιλε συναγωνιστη μερικοί πραγματικά εχει κολλήσει το μυαλό τους. Λεμε κατι καλο που μας άρεσε κ το τιμάμε κ πεφτουν να σε φάνε.Λεμε κατι κακο τα ιδια λενε.Δλδ οταν ειπα επισης για Σασσα πιωμένη η Ριτα βρωμιαρα κ κρεμάει..και εκει ψεματα λέμε?Που την πηρα πριν κατι μηνες κ μου βαλε το μνι της στα μουτρα χωρις να της το πω κ κοντεψα να παθω ανακοπή απο την μπόχα κ θελει κ +50 για λοκο. Να σου πω για καλη εκει?Μια ξανθια σγουρομαλλα μεγαλη αλλα καλοσυντηρημενη Ζενια. Εξίσου ευγενικη και γκαυλιαρα,αδυνατη,βυζι τσίτα. Να πω για Σελινη,του Ζεσι και αυτη,που παρόλο που ειναι καθαρή εχει υφακι και ενω στο Ζεσι τσιμπουκωνε στα 60 ακαπ τωρα δεν θελει πια. Η να σου πω για Λαουρα που γαμιωταν ακα με +50 και εγλειφε τα παντα στον Ζεσι το σταβλο Αγ.Παντων και την βρηκα γκαστρο παλιοτερα στο Νταμες?!Τη κοπέλα που πήρες δεν τη γνωρίζω οπότε δεν έχω άποψη..Όσον αναφορά τις υπόλοιπες που είπες ναι ισχύει 100% και εγώ την ίδια γνώμη έχω..
Το να λες αληθειες δεν ειναι κακο.Κακο ειναι άτομα που οταν η γκομενα δεν τους δίνει αυτα που θέλουν την κακολογουν. Αν εχεις άλλα γουστα τα λέμε.
60 ειναι αλλα η Σελινη πρωην Κασσανδρα του Ζεσι ζηταει +20 τωρα ενώ οταν ηταν στο άλλο άνετα το εκανε και στα 60. Οτι λάχει δηλαδηποτε το πηγαν 80? πλακα κανεις
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 11.273
- Πόντοι
- 3.556
Συμφωνώ κ σ αυτό κ στο προηγούμενο σεντόνιΦιλε συναγωνιστη μερικοί πραγματικά εχει κολλήσει το μυαλό τους. Λεμε κατι καλο που μας άρεσε κ το τιμάμε κ πεφτουν να σε φάνε.Λεμε κατι κακο τα ιδια λενε.Δλδ οταν ειπα επισης για Σασσα πιωμένη η Ριτα βρωμιαρα κ κρεμάει..και εκει ψεματα λέμε?Που την πηρα πριν κατι μηνες κ μου βαλε το μνι της στα μουτρα χωρις να της το πω κ κοντεψα να παθω ανακοπή απο την μπόχα κ θελει κ +50 για λοκο. Να σου πω για καλη εκει?Μια ξανθια σγουρομαλλα μεγαλη αλλα καλοσυντηρημενη Ζενια. Εξίσου ευγενικη και γκαυλιαρα,αδυνατη,βυζι τσίτα. Να πω για Σελινη,του Ζεσι και αυτη,που παρόλο που ειναι καθαρή εχει υφακι και ενω στο Ζεσι τσιμπουκωνε στα 60 ακαπ τωρα δεν θελει πια. Η να σου πω για Λαουρα που γαμιωταν ακα με +50 και εγλειφε τα παντα στον Ζεσι το σταβλο Αγ.Παντων και την βρηκα γκαστρο παλιοτερα στο Νταμες?!
Το να λες αληθειες δεν ειναι κακο.Κακο ειναι άτομα που οταν η γκομενα δεν τους δίνει αυτα που θέλουν την κακολογουν. Αν εχεις άλλα γουστα τα λέμε.
Ετσι ακριβώς είναι
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 4.877
- Πόντοι
- 9.617
ο Νικος που ειναι;Φιλε συναγωνιστη μερικοί πραγματικά εχει κολλήσει το μυαλό τους. Λεμε κατι καλο που μας άρεσε κ το τιμάμε κ πεφτουν να σε φάνε.Λεμε κατι κακο τα ιδια λενε.Δλδ οταν ειπα επισης για Σασσα πιωμένη η Ριτα βρωμιαρα κ κρεμάει..και εκει ψεματα λέμε?Που την πηρα πριν κατι μηνες κ μου βαλε το μνι της στα μουτρα χωρις να της το πω κ κοντεψα να παθω ανακοπή απο την μπόχα κ θελει κ +50 για λοκο. Να σου πω για καλη εκει?Μια ξανθια σγουρομαλλα μεγαλη αλλα καλοσυντηρημενη Ζενια. Εξίσου ευγενικη και γκαυλιαρα,αδυνατη,βυζι τσίτα. Να πω για Σελινη,του Ζεσι και αυτη,που παρόλο που ειναι καθαρή εχει υφακι και ενω στο Ζεσι τσιμπουκωνε στα 60 ακαπ τωρα δεν θελει πια. Η να σου πω για Λαουρα που γαμιωταν ακα με +50 και εγλειφε τα παντα στον Ζεσι το σταβλο Αγ.Παντων και την βρηκα γκαστρο παλιοτερα στο Νταμες?!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 170
- Like
- 9.101
- Πόντοι
- 16.526
Στην Β. Όλγας είναι ενεργό το μέρος? 'η παπατζα της Άννας??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Body free αναζήτησηο Νικος που ειναι;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 42.269
- Πόντοι
- 6.756
ΟχιΣτην Β. Όλγας είναι ενεργό το μέρος? 'η παπατζα της Άννας??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Body free αναζήτηση
Το Εβίτα είναι το anita? Αν όχι ποιο είναι?Φιλε καινούριο προφίλ γιατι εχασα τους κωδ μου καιρο τωρα.Κ οπως οι περισσότεροι μας δεν ζουμε μόνοι μας..αν το πιασες!Δεν δικαιολογώ κανεναν κ καμια!Χρονια γυρναω σε αυτα,Μαγκυ,Μαριάννα,Νικος,Μαρια Λαδαδικα,Λιζα συγχωρεμενη Πλ.Δημοκρατιας..Να σου πω και άλλα?Και επειδη ακριβως γυρναω κ εχουν δει τα ματια μας πολλα ξερω καλα τι έγραψα και τι εκανα!Ελευθερος να πας κ να τσεκάρεις!Την εχω μαλιστα παρει κ με άλλες μαζι στο Ζεσι σπα με μια Νανα και Λάουρα.Απο φουλ προγράμματα δεν ειναι και πολλα τα μαγαζια στο χωριό μας...Νταμες,Ζεσι,Νίκος,Εβίτα για ελευθερη εισοδο και Μαριάννα,Στελιος σε κλειστά.Εσεις που πατε και πληρώνεται να βγαλει ενα βρακι η γκομενα 80 ειστε για γελια.Τοσα εχουν φουλ με τοσες γκομενες.
Περαστικα σου.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 4.877
- Πόντοι
- 9.617
εχει φουλ ή μονο φραπε;Body free αναζήτηση
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Φουλ εχειεχει φουλ ή μονο φραπε;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.708
- Πόντοι
- 3.786
Το Ανίτα είναι το πρώην Βάνα.Είσαι όμως δεκαπέντε χρόνια μέλος και μόλις αυτές τις μέρες έγραψες τα 8 μηνύματα σου.Δεν πρέπει να μας κάνεις μια ενημέρωση/κριτική μασατζίδικου,έχοντας πολύχρονη εμπειρία;Μπορείς να ξεκινήσειςΤο Εβίτα είναι το anita? Αν όχι ποιο είναι?
Έχεις ένα δίκιο. Ο τρόπος που έκανα την ερώτηση έτσι ξερα ήταν λίγο άτσαλος.Το Ανίτα είναι το πρώην Βάνα.Είσαι όμως δεκαπέντε χρόνια μέλος και μόλις αυτές τις μέρες έγραψες τα 8 μηνύματα σου.Δεν πρέπει να μας κάνεις μια ενημέρωση/κριτική μασατζίδικου,έχοντας πολύχρονη εμπειρία;Μπορείς να ξεκινήσεις
Το ότι έκανα προφίλ πριν 15 χρόνια δε σημαίνει ότι έχω 15 χρόνια εμπειρία. Η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή. Αυτή τη μικρή εμπειρία θα προσπαθήσω να την αποτύπωσω στα αντίστοιχα θέματα με κριτικές. Αποφεύγω να γράψω κριτική γιατί αν είναι θετική θα με πουν προμοτορα και αν είναι αρνητική δε θα αισθάνομαι καλά γιατί αναφερεται σε ανθρωπο και ειναι και πιθανόν να καταλάβει η επαγγελματιας ποιος είμαι. Θα προσπαθήσω πάντως γιατί η κοινότητα πρέπει να βασίζεται σε αμοιβαία συνεισφορά.
Πάντως κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ιστορία και λόγους για να πάει σε μασάζ η να γίνει μέλος εδώ οπότε μην είσαι τόσο αυστηρός.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.708
- Πόντοι
- 3.786
Δεν το λέω με αυστηρότητα.Απλά πρέπει να καταθέτονται οι εμπειρίες,αλλιώς δε θα έχει νόημα το φόρουμ.Αν η κριτική δεν περιέχει χαρακτηριστικες λεπτομέρειες,δεν μπορεί η μασέζ να καταλάβει ποιος είσαι.Και ούτε θα σε χαρακτηρίσει κάποιος ως προμότορα αν δεν γράφεις υπερβολές.Αν η αρνητική κριτική είναι με κομψό τρόπο,δεν θα προσβληθεί η τύπισσα.Έχεις ένα δίκιο. Ο τρόπος που έκανα την ερώτηση έτσι ξερα ήταν λίγο άτσαλος.
Το ότι έκανα προφίλ πριν 15 χρόνια δε σημαίνει ότι έχω 15 χρόνια εμπειρία. Η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή. Αυτή τη μικρή εμπειρία θα προσπαθήσω να την αποτύπωσω στα αντίστοιχα θέματα με κριτικές. Αποφεύγω να γράψω κριτική γιατί αν είναι θετική θα με πουν προμοτορα και αν είναι αρνητική δε θα αισθάνομαι καλά γιατί αναφερεται σε ανθρωπο και ειναι και πιθανόν να καταλάβει η επαγγελματιας ποιος είμαι. Θα προσπαθήσω πάντως γιατί η κοινότητα πρέπει να βασίζεται σε αμοιβαία συνεισφορά.
Πάντως κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ιστορία και λόγους για να πάει σε μασάζ η να γίνει μέλος εδώ οπότε μην είσαι τόσο αυστηρός.
Εμεις οι παλιοι Εβίτα την ξερουμε. Αν έγινε Ανιτα δεν ξερω φιλε μου.Το Εβίτα είναι το anita? Αν όχι ποιο είναι?
Body freeο Νικος που ειναι;
Ευχαριστώ φίλε γτ μερικοί θα μας τρελάνουν τελείως Συμφωνώ κ σ αυτό κ στο προηγούμενο σεντόνι
Ετσι ακριβώς είναι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 10