Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.156
- Πόντοι
- 5.956
Αυτη ειναι η λυση.....σεξ...σεξ....σεξ...και παλι σεξ. Ολα θα περασουν.
Αυτη ειναι η λυση.....σεξ...σεξ....σεξ...και παλι σεξ. Ολα θα περασουν.
Ω ρε τα νιάτα μας!
Πολύ βαριά ντυμένη!
Εγω που σκέφτομαι συχνα κάποια στιγμή να έρθω και δυτικά και όλο το αναβάλλω !Χωρίς να ξέρω την Έλενα από το φόρουμ καταλαβαίνω πως είναι εξαιρετική γυναίκα ως χαρακτήρας αλλά και τρομερή στο σεξ .
Απλά επειδή δεν με βολεύει καθόλου το κέντρο δεν έχω καταφέρει να τη δω μόνο δυτικά μπορώ !!
Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρω
Εγώ λέω για αρχη να ερθεις νοτια,που εχεις να ερθεις απο τα τελη του 21,τα δυτικά μπορούν να περιμένουν!Εγω που σκέφτομαι συχνα κάποια στιγμή να έρθω και δυτικά και όλο το αναβάλλω !
Να δούμε πότε θα το αποφασίσω !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
εχουμε παρει παραταση.30 χρονια 18 χρονων!Ω ρε τα νιάτα μας!
Τι σωματαρα είναι αυτή Παναγία μου να μην την χορταινεις με τίποτα...
Που να ανέβει και βίντεο πάνω στη μάχη
Έχω πάει σε συναυλία τους το 1994!εχουμε παρει παραταση.30 χρονια 18 χρονων!
Αποκλείεται. Ο Antisthenis της το έχει απαγορεύσει, για να μην crashάρει ο server.....Που να ανέβει και βίντεο πάνω στη μάχη
Μμμμμμ !Εγώ λέω για αρχη να ερθεις νοτια,που εχεις να ερθεις απο τα τελη του 21,τα δυτικά μπορούν να περιμένουν!
Απο την ιδέα ως την πράξη..... αιώνες δρόμος!!!!!!!!111Μμμμμμ !
Ωραια ιδέα !
![]()
Η ζωή με έχει διδάξει ποτέ να μην λέω ποτέ !Που να ανέβει και βίντεο πάνω στη μάχη
Πάντα τις ιδέες μου και τους στόχος μου της κάνω πράξη ....Απο την ιδέα ως την πράξη..... αιώνες δρόμος!!!!!!!!111
καμία αντίρρηση... Συμφωνώ... Η ένσταση ήταν στον χρόνο υλοποίησης...... της ιδέας σε πράξη....Πάντα τις ιδέες μου και τους στόχος μου της κάνω πράξη ....![]()
Πάντα τις ιδέες μου και τους στόχος μου της κάνω πράξη ....![]()
Όλη η ζωή μας είναι μία εκπληξη !καμία αντίρρηση... Συμφωνώ... Η ένσταση ήταν στον χρόνο υλοποίησης...... της ιδέας σε πράξη....
Σε αναμονή νεότερων εκπλήξεων σου