billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 31.760
- Πόντοι
- 5.956
Μόνο καυλα?Είστε τρελή καυλα κυρία Έλενα!!!!
ΚΑΒΛΑ μόνο!
Μόνο καυλα?Είστε τρελή καυλα κυρία Έλενα!!!!
αγάπη και προδέρμ !Μόνο καυλα?
ΚΑΒΛΑ μόνο!
ελενα μου βγαζεις την ιδανικη μιλφαρα οπως την εχω στο μυαλο μου! και μεσα στη καυλα αλλα και περιποιητικη και λιγο αγαπησιαρα γυναικα της διπλανης πορτας! ελπιζω να δεχεσαι και εμας τους 20αρηδες γιατι σπανιζουν οι ποιτικες μιλφ! Τα λεμε συντομα!αγάπη και προδέρμ !
20 χρονών ???ελενα μου βγαζεις την ιδανικη μιλφαρα οπως την εχω στο μυαλο μου! και μεσα στη καυλα αλλα και περιποιητικη και λιγο αγαπησιαρα γυναικα της διπλανης πορτας! ελπιζω να δεχεσαι και εμας τους 20αρηδες γιατι σπανιζουν οι ποιτικες μιλφ! Τα λεμε συντομα!
Καλημερα δάσκαλε !Καλημερα....κουκλαρα ομορφη μαθητρια μου....μοναδικη.
Μικρο κοριτσακι και νυσταζει;Καλημερα δάσκαλε !
Νυσταζωωωωωω
![]()
Έτσι κάνουμε η νεολαία ξενυχτάμε στα μπαράκια !Μικρο κοριτσακι και νυσταζει;
Παλι στα μπαρακια γυριζεις την νυχτα;
![]()
Σε ματιαξαν τετοια κουκλαρα που εισαι.....ελα να σε ξεματιαξω εγω....ξερω πως....Έτσι κάνουμε η νεολαία ξενυχτάμε στα μπαράκια !
Έγινε η νύχτα μέραααα
Έχω έναν πονοκέφαλο
χαχαχαχαχαχαχα![]()
Δεν το ήξερα ότι ξέρεις να ξεματιαζεις !Σε ματιαξαν τετοια κουκλαρα που εισαι.....ελα να σε ξεματιαξω εγω....ξερω πως....
Ενα καφεδακι με ενα τοστακι θα προτεινα εγω....κατι ελαφρυΔεν το ήξερα ότι ξέρεις να ξεματιαζεις !
Για πες μου μετα απο ξενύχτι τι πίνουμε για να συνέλθουμε ???
![]()
πίνω τσαι τωραααααα !Ενα καφεδακι με ενα τοστακι θα προτεινα εγω....κατι ελαφρυ
κανονικα πρεπει να πιεις μια γουλια αλκοολ μετα απο hangover χαχαΔεν το ήξερα ότι ξέρεις να ξεματιαζεις !
Για πες μου μετα απο ξενύχτι τι πίνουμε για να συνέλθουμε ???
![]()
την καλημερα μου και την αγαπη μου.πίνω τσαι τωραααααα !
Και ενα ντεπον ....![]()
Το αλκοολ δεν ειναι η αδυναμια μου !κανονικα πρεπει να πιεις μια γουλια αλκοολ μετα απο hangover χαχα
θυμηθηκα εκεινο το ανεκδοτοΤο αλκοολ δεν ειναι η αδυναμια μου !
1 ποτηρακι να πιω θελω μία εβδομάδα μετά να συνελθω!![]()
Εγώ ξέρω το τραγουδι :θυμηθηκα εκεινο το ανεκδοτο
– Γλυκιά μου κορούλα σήμερα σου επιτρέπω να πιείς λίγο κρασί.
– Όχι μπαμπάκα, όχι, δε θέλω…
– Με πειράζει στα πόδια
– Σοβαρά κορίτσι μου.
– Σου τα πρήζει;
– Όχι μπαμπά. Απλά μου τα ανοίγει…
Οπως και να χει καλοκαιρι ειναι εξω, κατι δροσιστικο θα σε επαναφερει! Καλημερα!
αν ειμαι απο ξενυχτι με ποτα,με ενα τζιν τονικ ή μια βοτκα με παγο επανερχομαι στις εργοστασιακες ρυθμισεις.ή ετσι νομιζωΤο αλκοολ δεν ειναι η αδυναμια μου !
1 ποτηρακι να πιω θελω μία εβδομάδα μετά να συνελθω!![]()