Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 11.175
- Πόντοι
- 3.556
Λίγα λόγια μάνα είναι πλέον άραγε είναι ντουλαπάκιΈχουμε επανεμφάνιση της "μικρής " που είχε τον ντουλαπάκια κρυμμένο στο δωμάτιο....Προσοχή σε όλους
Λίγα λόγια μάνα είναι πλέον άραγε είναι ντουλαπάκιΈχουμε επανεμφάνιση της "μικρής " που είχε τον ντουλαπάκια κρυμμένο στο δωμάτιο....Προσοχή σε όλους
Ποια αγγελια; που;Έχουμε επανεμφάνιση της "μικρής " που είχε τον ντουλαπάκια κρυμμένο στο δωμάτιο....Προσοχή σε όλους
Προχθες ειχε ανεβασμενη στην θεσσαλονικη σημερα δεν εχειΠοια αγγελια; που;
Φολαρα, όπως είπε και άλλος ζηταει paysafe, revolut κτλ. Και ελεγε ότι έχει χώρο στα ανατολικά.Τελικά έχουμε κάτι για αυτή την κοπέλα;
Ποσο φελος πρεπει να εισαι να δωσεις προπληρωμενη καρτα για να σε στειλει υλικο,οταν στο ιντερνετ μπορεις να βρεις τα παντα...Θα πρέπει να το ξαναπούμε ειδικά για κάποιους που δεν έχουν εμπειρία η ντρέπονται να αντιδράσουν. Πληθαίνουν οι αγγελίες – απάτη με γυναίκες που ζητάνε προπληρωμή με κάρτες. Φρούτο εποχής είναι και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτές που πουλάνε φωτογραφίες και βίντεο με τον ίδιο τρόπο και υπόσχονται μαζί με το υλικό να κάνουν και συναντήσεις. Απαράβατός κανόνας!
Πληρώνουμε πάντα χέρι με χέρι με κανονικά χρήματα και φυσικά να το πω για ακόμα μία φορά αν δεν σας αρέσει η κοπέλα και είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που εικονίζεται στην αγγελία μεταβολή και δρόμο. Όταν έρχεται στο χώρο σας Μία τέτοια περίπτωση και σας πει στο τέλος δώσε μου 20 € για το ταξί ούτε αυτό δεν θα κάνετε.
Η νέα μόδα είναι σου λέει ο άλλος θα νομίζει ότι ήρθε κάτω από το Σπίτι μου έχει πιο πολλές πιθανότητές να πάρει κάρτα από ότι αν είναι Σπίτι τουΕμένα μου ετυχε παρόμοιο τελευταία. Κλεινουμε ραντεβου μεσω whatsapp (δεν εχει αναφερει τπτ για καρτα). Φτάνω στην οδό που μου είπε στα κάστρα. Στελνω εφτασα. Μου λεει πρωτο ραντεβου πανε στο περιπτερο και παρε μου μια καρτα. Τελικα πήγα για καφε στα καστρα αφου την ξεχεσα.
ΈτσιΗ νέα μόδα είναι σου λέει ο άλλος θα νομίζει ότι ήρθε κάτω από το Σπίτι μου έχει πιο πολλές πιθανότητές να πάρει κάρτα από ότι αν είναι Σπίτι του
Κ συνήθως αυτές τα κάνουν όλα σε καλές τιμές
Μη είστε μαλάκες κ τσιμπάτε το πιο σίγουρο να είναι κάποιος τρόμπας κρυμμένος πίσω από το πληκτρολόγιό κ να βγάζει λεφτά μ αυτό τον τρόπο μόνο στο χέρι τέλος
Στις φωτογραφίες ωραίο κομμάτι φαίνεται αλλά δεν φαίνονται όλες αληθινές εκτός αν έχει χίλια πρόσωπα. Ίσως κάποιος άλλος να έχει δοκιμάσει και να ξέρει περισσότερα.Αυτή φάινεται ιδιαίτερα λαχταριστή αλλά δεν βρήκα κανένα review μόνο αναφορε΄ς... μπας και την έχει δει κανένας?
![]()
Εχει καρτέλα με links φιλε
Δεν έχουν πει και τα καλύτερα λόγια γι αυτήν αν ψάξεις πολλές σελίδες πίσω. Λενε ότι είναι πολύ κοντη κτλ.Αυτή φάινεται ιδιαίτερα λαχταριστή αλλά δεν βρήκα κανένα review μόνο αναφορε΄ς... μπας και την έχει δει κανένας?
![]()
σε ποια αναφέρεσαι;Έχουμε επανεμφάνιση της "μικρής " που είχε τον ντουλαπάκια κρυμμένο στο δωμάτιο....Προσοχή σε όλους
Το "κοντή" για μένα είναι πλεονέκτημα...το σέρβις έχει σημασίαΔεν έχουν πει και τα καλύτερα λόγια γι αυτήν αν ψάξεις πολλές σελίδες πίσω. Λενε ότι είναι πολύ κοντη κτλ.
Θα συμφωνησω, το "κοντη" δεν ειναι κριτικη, είναι χαρακτηριστικό, ειτε θα αρεσει ειτε οχι.Το "κοντή" για μένα είναι πλεονέκτημα...το σέρβις έχει σημασία