Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 556K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Visitas

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
18
Πόντοι
0
Τι ναι ρε μάστορα θα μας τρελάνεις ;;;
Από την Αλβανία είναι η κοπέλα άλλα ζει από μικρή στην Κρήτη .
Μιλαει καλά ελληνικα αλλα με προφορά
Οκ φίλος, εγώ μια χαρά άκουσα τα ελληνικά της και υπέθεσα ότι είναι ελληνίδα. Δεν την ρώτησα καταγωγή.
Άμα έκανα λάθος συγχωρέστε με.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.810
Πόντοι
5.595
Πήγα και εγώ στην Σάρα vip και ένα έχω να πω : Δεν εχω πετύχει τόσο καυλομένη τυπισσα σε μάσαζ ποτέ ! Να χαϊδεύεται με το gel και να κοιτιεται στον καθρέφτη συνέχεια και να πιάνει και να κοιτάει το καυλί μου σαν ξερολούκουμο.

-Ηλικία γύρω στα 25
-Nuru 7/10
-Βυζι 2,5αρι 9/10
-Κωλος δυνατός 9/10
-Φάτσα συμπαθητική όχι κάτι το ιδιαίτερο 7/10
-Διάθεση - επικοινωνία σούπερ 10/10

Πολύ δυνατή ήταν μαζί σου, εγώ την πέτυχα λίγο πιο κουρασμένη.. στα 45 λεπτά περίπου με ρώτησε αν άντεχα και δεύτερη.. είπαμε δεν είμαστε και πιτσιρίκια :woldman:

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Πολύ δυνατή ήταν μαζί σου, εγώ την πέτυχα λίγο πιο κουρασμένη.. στα 45 λεπτά περίπου με ρώτησε αν άντεχα και δεύτερη.. είπαμε δεν είμαστε και πιτσιρίκια :woldman:
Όντως Θα έκανε δεύτερο σερί φραπέ χωρίς χρέωση;

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
499
Πόντοι
21
Είναι η φιλοσοφία του μαγαζιού όλα τα κορίτσια να κάνουνε Νούρο με Στρινγκ ή κάποια κορίτσια κάνουν και γυμνά και αναλόγως το κάθε κορίτσι;;

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.810
Πόντοι
5.595

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
874
Πόντοι
81
Με εκπλήσεις.. μόνο μία φορά με Βερόνικα μου έτυχε στο συγκεκριμένο.... :think:
Οχι και με Ελενη και με Βερονικα και με Άννα (την παλιά) και με Ευα προ Χριστού και με την αλλη με τις Βυζαρες και με τη μαυρουλα την παλια... Νομιζω μονο με Μαρια δεν πηρα 2ο... Απο τις υπολοιπες που ειναι τωρα στο ροστερ δεν εχω δοκιμασει

• Like
Αντιδράσεις: acab3

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
72
Πόντοι
0
Και εγώ με Βερόνικα μόνο.. Και μάλιστα μου έκανε και εντύπωση που μου το πρότεινε και μόνη της (τελείωσα στο 5λεπτο). Οι άλλες 2,3 που επισκέφτηκα με ξεπεταξαν.Πηρα δουλειά και για το σπίτι

Vente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
8
Like
301
Πόντοι
280
Καλημέρα, έχει κανεις κάνει συνέδρια για την Maria (καινούργια) από το vip nuru. Τουλάχιστον εγω δεν την έχω ξαναδεί. Έχουμε πληροφορίες?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.357
Πόντοι
746
Καλημέρα, έχει κανεις κάνει συνέδρια για την Maria (καινούργια) από το vip nuru. Τουλάχιστον εγω δεν την έχω ξαναδεί. Έχουμε πληροφορίες?
Παίζουν φωτό κάπου;

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.182
Πόντοι
1.796
Μεταγραφή από Μιχαλακοπούλου αν δεν κάνω λάθος τύπε

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
80
Πόντοι
0
Δες την προηγουμενη σελιδα πληροφοριες απο

Visitas

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.810
Πόντοι
5.595
Μεταγραφή από Μιχαλακοπούλου αν δεν κάνω λάθος τύπε
Μέγιστε Λάκη, εννοείς την γνωστή Μαρία. Γιατί εγώ νομίζω άλλη είδα. Βέβαια σώμα είδα βασικά, φάτσα δεν εστίασα κιόλας.. μπορεί να έκανα και λάθος

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.182
Πόντοι
1.796
Μέγιστε Λάκη, εννοείς την γνωστή Μαρία. Γιατί εγώ νομίζω άλλη είδα. Βέβαια σώμα είδα βασικά, φάτσα δεν εστίασα κιόλας.. μπορεί να έκανα και λάθος
Είμαι αρκετά σίγουρος πως είναι αυτή..
Έχει πολύ καλό σώμα κι έχει κάνει κάποια δουλειά στο πρόσωπό της.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.810
Πόντοι
5.595
Είμαι αρκετά σίγουρος πως είναι αυτή..
Έχει πολύ καλό σώμα κι έχει κάνει κάποια δουλειά στο πρόσωπό της.

Ok, είμαι περίεργος να δω πως θα ανταγωνιστεί σε υπηρεσίες τις άλλες κοπέλες.. ήταν πολύ μαζεμένη τελευταία στη Μιχαλακοπούλου...

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
82
Πόντοι
0
Ok, είμαι περίεργος να δω πως θα ανταγωνιστεί σε υπηρεσίες τις άλλες κοπέλες.. ήταν πολύ μαζεμένη τελευταία στη Μιχαλακοπούλου...
Φίλε μου, νουρου πας να κάνεις.. ερωτισμός χρειάζεται και καλό νουρου.. Εάν θέλεις και άλλες υπηρεσίες,πας στα γνωστά μασατζιδικα.Αποψη μου.Μην παρεξηγηθω.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.276
Πόντοι
456
Πάντως έχει βγεί από το σάιτ της Μιχαλακοπούλου ,είδα σε αυτόκαι μιά καινούργια την Μυρτώ ,έχουμε κάποια πληροφορία ίσως;

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
72
Πόντοι
1
Στη μιχαλακοπουλου ποια κανει ισως το καλυτερο nuru? Απο προσωπικες εμπειριες

Blackmumbra

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι λάτρεις του Nourou έχω κάνει μόνο στο jadore massage! Γαματη εμεπειρια καλαμάκι μου έκανε η τυπισα όλα καλά. Αλλα υπάρχει κάνα κι άλλο σάιτ; Να δοκιμάσουμε κια αλλού;

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.810
Πόντοι
5.595
Φίλε μου, νουρου πας να κάνεις.. ερωτισμός χρειάζεται και καλό νουρου.. Εάν θέλεις και άλλες υπηρεσίες,πας στα γνωστά μασατζιδικα.Αποψη μου.Μην παρεξηγηθω.

Το ίδιο είπα κι εγώ στη προηγούμενη σελίδα. Απλά μερικές φορές είναι λίγο νευρική η συγκεκριμένη και δεν αφήνει ούτε να την αγγίξεις.
Νουρού όμως ξέρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom