Νέα

POLL Νέα ταυτότητα - θα την πάρουμε ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 823
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουρια ή Παλια ?

• Θα παρω την καινουρια

Ψήφοι: 246 68,3%
  • Θα κρατησω το μπλε κωλοχαρτο

Ψήφοι: 114 31,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    360

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.088
Πόντοι
7.046
Κάτι σαν το μπεκρή-pass του Κυρανάκη?
Ο Έλληνας πρέπει να φορολογηθεί ΑΓΡΙΩΣ. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο, γιατί του ΑΞΙΖΕΙ με αυτούς που ψηφίζει και επειδή ΑΠΕΧΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ να μας σκίσουν τον κώλο με μπουρί.

Για PASS, θα μας μοιράζουν ένα σακί ρύζι / μήνα και μερικά τσουβάλια ξύλα για να μένουμε ζωντανοί και να τους ξανα ψηφίζουμε.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Ο Έλληνας πρέπει να φορολογηθεί ΑΓΡΙΩΣ. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο, γιατί του ΑΞΙΖΕΙ με αυτούς που ψηφίζει και επειδή ΑΠΕΧΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ να μας σκίσουν τον κώλο με μπουρί.

Για PASS, θα μας μοιράζουν ένα σακί ρύζι / μήνα και μερικά τσουβάλια ξύλα για να μένουμε ζωντανοί και να τους ξανα ψηφίζουμε.
Τραγικό,αλλά με την εικόνα και το μυαλό του μέσου Νεοέλληνα δεν απέχει πολύ.

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Mεχρι ποτε ειναι η προθεσμια;
Θα βγαλω καποια στιγμη γιατι λογικα θα την χρειαζομαι παντου.. το θεμα ειναι οτι βαριεμαι να παω τωρα.
Μέχρι τον Αύγουστο του 26 είναι νομίζω..

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Ουτε εγω το καταλαβαίνω γιατι πρέπει να εχω αλλον εναν αριθμό ιδικά απο την στιγμη που δεν καταργούνται όλοι οι αλλοι.
Ισως εχουν σκοπό στον μελλον να τους καταργήσουν σταδιακά και ισως να θέλουν κάποιον χρόνο για αυτο... Θα δούμε τι θα γινει.
Ο προσωπικός αριθμός θα αντικαταστήσει όλους τους υπόλοιπους και είναι απαραίτητος για την ενοποίηση των μητρώων.

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Ετσι λένε.Είναι όμως έτσι?
Τι να σου πω φίλε μου, έτσι λένε και προσωπικά μου φαίνεται λογικό να ισχύει. Ούτως ή άλλως ξέρουν τα πάντα για εμάς, ποιός άλλος λόγος να υπάρχει για να μπουν σε αυτή τη διαδικασία;
Νομίζω πάντως ότι πολλά πράγματα στις σχέσεις κράτους - πολίτη, εξαρτώνται πια και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Τι να σου πω φίλε μου, έτσι λένε και προσωπικά μου φαίνεται λογικό να ισχύει. Ούτως ή άλλως ξέρουν τα πάντα για εμάς, ποιός άλλος λόγος να υπάρχει για να μπουν σε αυτή τη διαδικασία;
Νομίζω πάντως πολλά πράγματα στις σχέσεις κράτους - πολίτη, εξαρτώνται πια και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Ισχύει.Πάντως θέλει και ψάξιμο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.694
Πόντοι
2.636
Έχω έναν ψεκασμένο στη δουλειά που λέει για σατανάδες και τσιπάκια κ λέει ότι δεν θα βγάλει νέα ταυτότητα. Μιλάμε το τι μπούρδες λέει κατά καιρούς δε λέγεται.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Έχω έναν ψεκασμένο στη δουλειά που λέει για σατανάδες και τσιπάκια κ λέει ότι δεν θα βγάλει νέα ταυτότητα. Μιλάμε το τι μπούρδες λέει κατά καιρούς δε λέγεται.
Μη του πας κόντρα.Θα κάνει ευχέλαιο και εξορκισμό στη δουλειά.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.161
Πόντοι
7.745
Το τσιπάκι της ταυτότητας τους πείραξε, ενώ την ίδια στιγμή πολλές εφαρμογές στο smartphone που είναι προέκταση του χεριού μας έχουν δικαιώματα σε απίστευτα προσωπικά δεδομένα, χώρια που δείχνει με ακρίβεια μέτρου την τοποθεσία μας.Δυστυχώς οι Έλληνες (όσο και να μην το παραδεχόμαστε), δεν έχουμε και το μεγαλύτερο iq στον κόσμο.
η διαφορα ειναι οτι το smartphone το εχει οποιος θελει, δεν ειναι υποχρεωτικο, εδω θα σε υποχρεωσουν οπως με τα εμβολια με τις παρενεργειες :priest:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
η διαφορα ειναι οτι το smartphone το εχει οποιος θελει, δεν ειναι υποχρεωτικο, εδω θα σε υποχρεωσουν οπως με τα εμβολια με τις παρενεργειες :priest:
H υποχρεωτικότητα χωρίς επαρκείς εξηγήσεις σε όλα με το έτσι θέλω είναι πάντα ύποπτη.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Mε τις προηγούμενες ταυτότητες που άλλαξαν ώδινεν όρος και έτεκεν μυν.
Φασαρία για το τίποτα.
Οσοι φώναζαν με το Μακαριστό Χριστόδουλο μην τις πάρουμε τις πήραν πρώτοι για να παν εξωτερικό.
Εγώ που δεν πήρα μέρος σε αυτά και δεν φώναζα έχω ακόμη την παλιά.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.973
Πόντοι
6.056

Σιγουρα θα ψηφίζει και Βελόπουλο :grin:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Οχι και ότι οι άλλοι του Βελόπουλου πάνε πίσω.
Αλλά τέτοια δε λένε.
Τα χώνουν στην υποχρεωτικότητα και σε τέτοια θέματα.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.944
Πόντοι
216
Επειδής και μόνο γίνεται από την κυβέρνηση του Κυριάκου, δεν πιστεύω πράμα..
Με την παλιά, που έχω φωτογραφία με το flaying, όταν έδινα εξετάσεις για το δίπλωμα στο παπί..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.896
Πόντοι
266

------
Πρεπει να εισαι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ,
για να μην καταλαβαινεις, οτι αυτο δεν ειναι ταυτοτητα, μεσο ταυτοποιησης δηλαδη,
αλλα Καρτα Δικαιωματων!
Συνταγματικα κατοχυρωμενα δικαιωματα, τα βαζεις πλεον στη ρουλετα,
απλα με ενα κουμπι απο αυτους,
αν θα εχεις προσβαση ή οχι.
Ειναι ζητημα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Αντισταθειτε στον ψηφιακο ολοκληρωτισμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom