Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Visitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
546
Πόντοι
301
Επίσκεψη στο nuruvip. Χώρος καθαρός. Ήθελα ραντεβού με Sarah αλλά είχε ρεπό, μου πρωτάθηκε η Μαρία καινούργια κοπέλα απ' ότι μου είπαν και έκλεισα ραντεβού. Η Μαρία λοιπόν είναι μια κοπέλα με ωραίο σώμα μοντελέ και μικρό στήθος. Μέτριο προς κοντό ύψος, ευδιάθετη και ομιλιτική. Καλό μασάζ κυρίως χαλαρωτικό με μικροδιαστήματα έντασης σε μέση και πόδια. Φραπεδιά άκρως αισθησιακή με περιποίση και των μπαλακίων.
Δεν ρωτήθηκε για extra αλλά θα ερωτηθεί σε επόμενη συνάντηση και θα υπάρξει ενημέρωση.

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
693
Πόντοι
81
Επίσκεψη στο nuru vip Πανόρμου πριν μερικές εβδομάδες. Με Emmy. Πρόσχαρη κοπέλα από Καραϊβική όπως έχει ειπωθεί προηγουμένως. Στήθος ότι πρέπει για nuru. Αφήνει ελέυθερα πιασίματα και δάχτυλα αλλά όχι για κάτι εντονο. Βγάζει κάβλα και αισθησιαμό από μόνη της. Τέλος φραπέ με καλαμάκι. Είπε θα μείνει μέχρι το τέλος του '25 στην Ελλάδα. Επόμενη δοκιμή με Sarah σύντομα.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.646
Πόντοι
7.795
Επίσκεψη στο nuruvip. Χώρος καθαρός. Ήθελα ραντεβού με Sarah αλλά είχε ρεπό, μου πρωτάθηκε η Μαρία καινούργια κοπέλα απ' ότι μου είπαν και έκλεισα ραντεβού. Η Μαρία λοιπόν είναι μια κοπέλα με ωραίο σώμα μοντελέ και μικρό στήθος. Μέτριο προς κοντό ύψος, ευδιάθετη και ομιλιτική. Καλό μασάζ κυρίως χαλαρωτικό με μικροδιαστήματα έντασης σε μέση και πόδια. Φραπεδιά άκρως αισθησιακή με περιποίση και των μπαλακίων.
Δεν ρωτήθηκε για extra αλλά θα ερωτηθεί σε επόμενη συνάντηση και θα υπάρξει ενημέρωση.

Όντως Μαρία πολύ ωραία παρουσία, έπεσα πάνω της κατά την είσοδο στο ελαιοτριβείο.
Να πω κι εγώ άλλη μία γνώμη επειδή βλέπω ότι όλοι κυνηγάνε μία δύο κορασίδες.. όσοι κυκλοφορούμε στα λαδάδικα από υπηρεσίες δόξα το Θεό τα έχουμε ζήσει όλα. Στο νουραδικο εγώ γουστάρω ωραία γκομενάκια και αισθησιασμό..
Έμμυ για παράδειγμα τα πάντα όλα, οκ για μια φορά, αλλά δεν μου κάνει κλικ. Βικτώρια, Μπιάνκα και γιατί όχι Μαρία απ' ότι είπε ο συναγωνιστής πιο κοντά σε αυτό που θέλω
Όσο για τους "παλιούς" φέρτε τίποτα καινούργιο γιατί βλέπω πτώση..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει δοκιμάσει κανείς το τζακούζι; Επίσης, πρέπει αναγκαστικά να πάει πακέτο με το nuru;

Σωστή η δεύτερη απορία σου. Θα ερωτηθεί όταν ξαναπάω..

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
765
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας, εγώ κάνει μια φορά Nuru. Αλλά τώρα θέλω να ξανακάνω. Μου έκανε κλικ το nuruvip. Και κάποιες συγκεκριμένες κοπέλες. Ποια κοπέλα προσφερθεί καλές υπηρεσίες και καλαμάκι;

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
762
Πόντοι
81
Παίδες καλησπέρα! Στον νουρου βιπ πάμε μόνο με ραντεβού ή σκάμε και έτσι και όποια είναι ελεύθερη;

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
110
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα! Στον νουρου βιπ πάμε μόνο με ραντεβού ή σκάμε και έτσι και όποια είναι ελεύθερη;
Κανονικα με ραντεβου. τι να σου πω δεν εσκασα ποτε ετσι στο ασχετο!
Εχουν Whatsapp , που ειναι το προβλημα να ρωτησεις εστω και απο κατω, !

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
762
Πόντοι
81
Το πρόβλημα δεν είναι πουθενά φίλε μου! Απλά εγώ αποφεύγω να εμφανίζω το τηλέφωνο μου σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτά τα θέματα για ευνόητους λόγους

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
110
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, εγώ κάνει μια φορά Nuru. Αλλά τώρα θέλω να ξανακάνω. Μου έκανε κλικ το nuruvip. Και κάποιες συγκεκριμένες κοπέλες. Ποια κοπέλα προσφερθεί καλές υπηρεσίες και καλαμάκι;
Καποιος βαριεται να διαβασει τα προηγουμενα posts!

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
762
Πόντοι
81
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου να γράψεις!

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
13
Like
945
Πόντοι
371
Πήγα και εγώ στην Σάρα vip και ένα έχω να πω : Δεν εχω πετύχει τόσο καυλομένη τυπισσα σε μάσαζ ποτέ ! Να χαϊδεύεται με το gel και να κοιτιεται στον καθρέφτη συνέχεια και να πιάνει και να κοιτάει το καυλί μου σαν ξερολούκουμο.

-Ηλικία γύρω στα 25
-Nuru 7/10
-Βυζι 2,5αρι 9/10
-Κωλος δυνατός 9/10
-Φάτσα συμπαθητική όχι κάτι το ιδιαίτερο 7/10
-Διάθεση - επικοινωνία σούπερ 10/10

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Πήγα και εγώ στην Σάρα vip και ένα έχω να πω : Δεν εχω πετύχει τόσο καυλομένη τυπισσα σε μάσαζ ποτέ ! Να χαϊδεύεται με το gel και να κοιτιεται στον καθρέφτη συνέχεια και να πιάνει και να κοιτάει το καυλί μου σαν ξερολούκουμο.

-Ηλικία γύρω στα 25
-Nuru 7/10
-Βυζι 2,5αρι 9/10
-Κωλος δυνατός 9/10
Κόστος ; Πόση ώρα; Μόνο φραπέ ή και καλαμάκι! Γυμνή τελείως; Ευχαριστούμε!

ugureanu

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
43
Like
2.734
Πόντοι
2.591

Ελληνίδα;

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
13
Like
945
Πόντοι
371

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
13
Like
945
Πόντοι
371

Visitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
546
Πόντοι
301
Τι ναι ρε μάστορα θα μας τρελάνεις ;;;
Από την Αλβανία είναι η κοπέλα άλλα ζει από μικρή στην Κρήτη .
Μιλαει καλά ελληνικα αλλα με προφορά
Οκ φίλος, εγώ μια χαρά άκουσα τα ελληνικά της και υπέθεσα ότι είναι ελληνίδα. Δεν την ρώτησα καταγωγή.
Άμα έκανα λάθος συγχωρέστε με.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.646
Πόντοι
7.795

-Ηλικία γύρω στα 25
-Nuru 7/10
-Βυζι 2,5αρι 9/10
-Κωλος δυνατός 9/10

Πολύ δυνατή ήταν μαζί σου, εγώ την πέτυχα λίγο πιο κουρασμένη.. στα 45 λεπτά περίπου με ρώτησε αν άντεχα και δεύτερη.. είπαμε δεν είμαστε και πιτσιρίκια :woldman:

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
48
Πόντοι
0
Πολύ δυνατή ήταν μαζί σου, εγώ την πέτυχα λίγο πιο κουρασμένη.. στα 45 λεπτά περίπου με ρώτησε αν άντεχα και δεύτερη.. είπαμε δεν είμαστε και πιτσιρίκια :woldman:
Όντως Θα έκανε δεύτερο σερί φραπέ χωρίς χρέωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom