Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.693
Πόντοι
746

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
81
Μια ερώτηση μια μαυρομαλλα που κάθεται απέναντι από την αλβανιδα..Την έχω δει μαζί με την ψιλή ξανθιά που είναι έγκυος το ρόλο βαράει αυτή καλή είναι;;

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.676
Πόντοι
1.056
Μια ερώτηση μια μαυρομαλλα που κάθεται απέναντι από την αλβανιδα..Την έχω δει μαζί με την ψιλή ξανθιά που είναι έγκυος το ρόλο βαράει αυτή καλή είναι;;
Μαυρομαλλα; δωσε περιγραφη

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
81
Μετρίου αναστήματος βυζάρες μαύρα μαλλιά και γενικώς τούμπανο..Με την ψιλή ξανθιά που είναι έγκυος την πέτυχα πόσες φορές..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.183
Πόντοι
3.556
Μετρίου αναστήματος βυζάρες μαύρα μαλλιά και γενικώς τούμπανο..Με την ψιλή ξανθιά που είναι έγκυος την πέτυχα πόσες φορές..
Εγραψα χθες περίπου 30 με βυζί 5+ με πιασίματακια δούλευε στο fever πολλά χρόνια

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.348
Πόντοι
201
Έχω καιρό να πετύχω τη Σβετα στη πιατσα ,σταμάτησε ? Την πήρε κάποιος τώρα τελευταία? Δίνει το κωλαρακι της ? Την είχα πάρει πριν χρόνια μια φορά και τότε δεν την πήρα από τον κωλο ,θα ήθελα πολυ να την πάρω και από τον κωλο έχει φοβερή κωλαρα.Τον τρώει αδιαμαρτυρητα απο πίσω ή κλέβει ,οποιος ξέρει και θελει ας ενημερώσει, ευχαριστώ πολύ.
Φίλε, η Σβέτα έχει εξαφανιστεί, έχω την εντύπωση εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Κρίμα, κατά τη γνώμη μου ήταν το καλύτερο τεμάχιο της πιάτσας. Τον κώλο τον έδινε αβέρτα και δεν έκλεβε καθόλου. Γαμούσες λίγο μουνί, μετά σφυροκοπούσες κώλο και μετά έβγαζες την καπότα και την έχυνες από μακριά στα μούτρα. Ξέρω ότι κάποιοι διαφωνούν αλλά για μένα η Σβέτα ήταν θηρίο.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.658
Πόντοι
3.566
Φίλε, η Σβέτα έχει εξαφανιστεί, έχω την εντύπωση εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Κρίμα, κατά τη γνώμη μου ήταν το καλύτερο τεμάχιο της πιάτσας. Τον κώλο τον έδινε αβέρτα και δεν έκλεβε καθόλου. Γαμούσες λίγο μουνί, μετά σφυροκοπούσες κώλο και μετά έβγαζες την καπότα και την έχυνες από μακριά στα μούτρα. Ξέρω ότι κάποιοι διαφωνούν αλλά για μένα η Σβέτα ήταν θηρίο.
Θα συμφωνησω μακραν απο τις καλυτερες που βγηκαν στην πιατσα

Leon_mounofagos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Ποια είναι η ερώτηση;
Βαλεντίνα ξέρω, την έχω πάρει μερικές φορες για πίπα. Στις αρχές ήταν πολύ όμορφη, έκτοτε κάθε φορά είναι πιο κοντά στο τέλος της. Κρίμα.
Ψάχνω να βρω κριτικές γιατί η μια έκανε καλή πίπα και άντεχε και σφυροκόπημα αλλά μετα που ήθελα να την ξανά πάρω εξαφανίστηκε και δεν την ξανά πέτυχα

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
446

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.492
Πόντοι
1.056
Λοιπόν θα γράψω για Παρασκευή βράδυ γύρω στις 9.30 με 11.
Αγ Παρασκευής 2 κοπέλες το πολυ 25 χρόνων και οι 2. Μια χοντρή με ξανθο μακρι μαλλί και μαύρο καπέλο. Με κολαν σορτσάκι ροζ και ένα λεπτό καυλάκι με διχτυωτό μαύρο ολόσωμο με την στριγκαρα και την κωλαρα να φαίνεται. 30 η μία 40 παρρουζα. Αργότερα πρέπει να εμφανίστηκε και η Έλενα συμπεθέρα μαζί τους. Αν δείτε ένα hyundai coupe μπλε με ασημί λωρίδες αυτές είναι. Καβαντζα έχουν την κστηφωρα εκεί στο γωνιακό κτήριο Αγ Παρασκευής με μοναστηριου στο φανάρι.
Με το Γερμανό-βουλγαρακι μια 'λατινα' βουλγαρα με μαύρο σπαστό μαλλί και ωραιο κορμι. 30 ευρω.
Στους καθρέφτες μια παλιά της πιάτσας. Κοντη με βυζαρες και κανονικό σώμκαι καλό κωλαρακι. 30 ευρω.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
446
Λοιπόν θα γράψω για Παρασκευή βράδυ γύρω στις 9.30 με 11.
Αγ Παρασκευής 2 κοπέλες το πολυ 25 χρόνων και οι 2. Μια χοντρή με ξανθο μακρι μαλλί και μαύρο καπέλο. Με κολαν σορτσάκι ροζ και ένα λεπτό καυλάκι με διχτυωτό μαύρο ολόσωμο με την στριγκαρα και την κωλαρα να φαίνεται. 30 η μία 40 παρρουζα. Αργότερα πρέπει να εμφανίστηκε και η Έλενα συμπεθέρα μαζί τους. Αν δείτε ένα hyundai coupe μπλε με ασημί λωρίδες αυτές είναι. Καβαντζα έχουν την κστηφωρα εκεί στο γωνιακό κτήριο Αγ Παρασκευής με μοναστηριου στο φανάρι.
Με το Γερμανό-βουλγαρακι μια 'λατινα' βουλγαρα με μαύρο σπαστό μαλλί και ωραιο κορμι. 30 ευρω.
Στους καθρέφτες μια παλιά της πιάτσας. Κοντη με βυζαρες και κανονικό σώμκαι καλό κωλαρακι. 30 ευρω.
Ρε φιλε εμενα οι ιδιες 20€ μου ειπανε...και μου εκανε εντυπωση που ηταν σε εκεινο το μερος..μολις επιασε η βροχη ανεβηκαν μοναστηριου δεν ειδα να τις ψωνιζουν γενικα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
31.925
Πόντοι
36.938

Stories

Νέο!