Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.980
Χαίρομαι πολύ..!!Τωρα με αυτή τη φωτο, σίγουρα θα το έχουμε!!!
Χαίρομαι πολύ..!!Τωρα με αυτή τη φωτο, σίγουρα θα το έχουμε!!!
Καλημέρα στ αγόρια μου..σήμερα θα κάνω λίγα ραντεβού, και μετά 2 Μαΐου ξανά διαθέσιμη
![]()
...τον έχετε δει "ζωντανά"αρα ως γνώστης του καλού κωλου,καταλάβατε ότι είναι ατίθασος ,δεν μπορώ να τον μαζέψωΤελικά αυτό με τον κώλο, παίζει να το κάνεις επίτηδες![]()
...τον έχετε δει "ζωντανά"αρα ως γνώστης του καλού κωλου,καταλάβατε ότι είναι ατίθασος ,δεν μπορώ να τον μαζέψω
Τα φιλια μου![]()
Νέα Μάσκα Προσωπου. Κάθετε πανω σου και γίνετε βελουδο.. Χωρίς συντηρητικά. ❤❤❤Να έχετε ένα όμορφο & καυλιαρικο βράδυ..
![]()
Να έχετε ένα όμορφο & καυλιαρικο βράδυ..
Θα το έχουμε, να είσαι σίγουρη!!!Να έχετε ένα όμορφο & καυλιαρικο βράδυ..
![]()
Καλο βράδυ γλυκό μου αγοριΘα το έχουμε, να είσαι σίγουρη!!!
Καλό βράδυ όμορφη και γλυκιά μας Jo!!!
Μαγευτικά ανοίγματαΝα έχετε ένα όμορφο & καυλιαρικο βράδυ..
![]()
Ο Θεός είχε κέφια τη μέρα που έφτιαξε αυτή τη γυναικάραΝα έχετε ένα όμορφο & καυλιαρικο βράδυ..
![]()
Γλυκέ μου δεν μ αρέσει η λέξη κριτική,ειδικά γι ανθρώπους..πραγματικά μου θυμίζει efood η φαση ..!Μπραβο τυχεροι Αθηναιοι θα το ξαναπω. Αλι απο μας στην επαρχια. Αν ερθω Αθηνα τον επομενο μηνα θα δοκιμασω την τυχη μου με ενα τηλ στη Τζο. Ψαχνω να βρω αρνητικη κριτικη και δεν υπαρχει. Πραγματικα πολυ δυσκολο αυτο.
Αχ εσύ αδυναμία μου..!Ο Θεός είχε κέφια τη μέρα που έφτιαξε αυτή τη γυναικάρα
Καλό σαββατοκύριακο ματάκια μου,αμοιβαία όλα!!Την πιο γλυκιά μου καλημέρα στη γυναίκα που ειναι μέσα στη καρδιά μου..Καλό Σαββατοκυριακο να έχουμε κουμπαρουλα μου..![]()
ΣΟΚΤι όμορφη παρέα έχουμε εδώ καλε,πραγματικα σας απολαμβάνω!!
Κουκλάκια μου,διαθέσιμη ξανά από Τρίτη, σας φιλώ γλυκα & πονηρά..
![]()
Αγαπημένη μου Joanna συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι η λέξη "κριτική" δεν είναι σωστή, αλλά δυστυχώς έτσι έχει επικρατήσει εδώ μέσα να περιγράφονται οι εμπειρίες μας. Όσο για την λέξη ¨πελάτες", θα ήθελα να πω, πως από την πρόσφατη εμπειρία που είχα μαζί σου, διαπίστωσα πως, πιο πολύ μας βλέπεις σαν εραστές, παρά σαν πελάτες.Γλυκέ μου δεν μ αρέσει η λέξη κριτική,ειδικά γι ανθρώπους..πραγματικά μου θυμίζει efood η φαση ..!
Εμπειρίες γράφουν τ αγόρια
,κι αυτό από μόνο του είναι τόσο καυλωτικο..σαν μια μικρή τσόντα κάθε φορά!
Η αλήθεια είναι ότι έχω ευχαριστημένους πελάτες γιατί είμαι ξεκάθαρη εδώ μέσα, δλδ το πως/ποια είμαι , και ότι υπάρχει σαν υπηρεσία μου, την τηρώ στο ακέραιο ,συν ότι απαιτώ & προσφέρω άψογη υγιεινή!
Από σας το μόνο που ζητώ καλή διάθεση και καυλες!
Αν τα διαθέτεις, θα χαρώ να σε δω και σενα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ω ναι..είστε τ αγορια μου,οι λατρεμένοι εραστές μου ..!!Αγαπημένη μου Joanna συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι η λέξη "κριτική" δεν είναι σωστή, αλλά δυστυχώς έτσι έχει επικρατήσει εδώ μέσα να περιγράφονται οι εμπειρίες μας. Όσο για την λέξη ¨πελάτες", θα ήθελα να πω, πως από την πρόσφατη εμπειρία που είχα μαζί σου, διαπίστωσα πως, πιο πολύ μας βλέπεις σαν εραστές, παρά σαν πελάτες.
Σε φιλώ και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας, που ελπίζω να είναι σύντομα.