Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.138
- Πόντοι
- 3.246
καλά ρε φίλε δεν είμαι αγκαλιάο συνάδελφος πιο πάνω έγραψε ότι είναι από Τζαμάικα, Καραϊβική.
με το διαβατήριό της… μην την πάρεις τότε
καλά ρε φίλε δεν είμαι αγκαλιάο συνάδελφος πιο πάνω έγραψε ότι είναι από Τζαμάικα, Καραϊβική.
ε μα δεν το έγραψα για να σε προσβάλω, hold your horses να 'ούμ'καλά ρε φίλε δεν είμαι αγκαλιά
με το διαβατήριό της… μην την πάρεις τότε
Τις εχω δοκιμασει και τις δυο.. Η Αλινα αξιζει 100%....τωρα η Βαλερια δεν ειχα μεινει και πολυ ευχαριστημενος αλλα δεν φολιαστηκα κιολας.....Αλινα κ Βαλέρια αξίζουν;
Έλα ρε και με τρόμαξες...Πιθανή υγειονομική βόμβα, δε μπορώ να αναγνωρίσω με απόλυτη σιγουριά..
Ναόμι Φιλιππίδου 11Α
Μπορεί κανείς να μπει να τη δει στα 4 και να μας πει;;;
Πάντα είχε ένα σαν εξόγκωμα ανάμεσα στις δύο τρύπες της, αλλά σήμερα είδα κάτι πραγματάκια, και ανησυχώ!!!
Επίσης μπορεί κανείς να παραθέσει ή να δώσει πληροφορίες;; (σε άλλο κατάλληλο νήμα)
Συγγνώμη για το σπαμ!
Θα πας όντως; Μπορείς και ξέρεις απ' αυτά να τσεκάρεις; Ή τρολάρεις;Έλα ρε και με τρόμαξες...
Τίποτα δεν είναι.
Βέβαια θα πάω να δω και με τον ειδικό φακό που έχω φέρει από Αμερική, αλλά μην φοβάσαι.
Φάντα πριν και μετά την πράξη και είσαι κομπλέ!!!
Θα πας όντως; Μπορείς και ξέρεις απ' αυτά να τσεκάρεις; Ή τρολάρεις;Τίποτα κονδυλώματα φοβάμαι και υποθέτω!
Όχι! Κάτι σαν αρκετά μικρές κρεατοελιές ας πούμε.. 2-3 χιλιοστά το πολύ, 3-4 μαζεμένα.. Στο χρώμα του δέρματός της πάνω κάτω (δηλαδή όχι προς λευκό ούτε προς σκούρο ή μαύρο![]()
![]()
αλίευσα κάτι φωτογραφίες από το ιντερνέ, μοιάζει με κάτι από αυτά; Από κοντά ευτυχώς δεν έχω δει ποτέ.
Εγώ που την πήρα πριν καμιά ώρα από την καύλα δεν είδα τίποτα, τωρα ή μεγάλωσε το πουλάκι μου ή εσφιξε το μουνί της ή απλά ήμουν 1ος στην βάρδια.Θα πας όντως; Μπορείς και ξέρεις απ' αυτά να τσεκάρεις; Ή τρολάρεις;Τίποτα κονδυλώματα φοβάμαι και υποθέτω!
Πολλές έχουν ξεφύγει τώρα τελευταία.Fola alert
Αφού έφαγα μισή φόλα για νσ μην υπερβάλω από την Αλεξάνδρα στο Ιάσονος 46, τουλάχιστον όμως την γάμησα πήγα στο Κολωνού 30Β στον όροφο "Ελάτε και πάνω πολύ καλό σεξ.
Εδώ έφαγα τριπλή φόλα από την Αρινα η οποια πρέπει να είναι τρελή. Στα 3 λεπτά σηκώθηκα να φωνάξω την τσατσά ότι είναι τρελή κσι αυτή βρήκε την ευκαιρία ντύθηκε κσι έφυγε φωνάζοντας. Βριστήκαμε και δεν με άφηνε να φύγω από το δωμάτιο. Έκλεινα την πόρτα για να ντυθώ και αυτή την άνοιγε κσι έβριζε.. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Λεπτομέρειες αύριο στην κριτική γιατί τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω.
Κάτι τέτοιες καλτίλες μου είχαν λείψει..Fola alert
Αφού έφαγα μισή φόλα για νσ μην υπερβάλω από την Αλεξάνδρα στο Ιάσονος 46, τουλάχιστον όμως την γάμησα πήγα στο Κολωνού 30Β στον όροφο "Ελάτε και πάνω πολύ καλό σεξ.
Εδώ έφαγα τριπλή φόλα από την Αρινα η οποια πρέπει να είναι τρελή. Στα 3 λεπτά σηκώθηκα να φωνάξω την τσατσά ότι είναι τρελή κσι αυτή βρήκε την ευκαιρία ντύθηκε κσι έφυγε φωνάζοντας. Βριστήκαμε και δεν με άφηνε να φύγω από το δωμάτιο. Έκλεινα την πόρτα για να ντυθώ και αυτή την άνοιγε κσι έβριζε.. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Λεπτομέρειες αύριο στην κριτική γιατί τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω.
3-4 "κρεατοελιές" πιθανότατα είναι κονδυλώματα (και ναι βγαίνουν και στο χρώμα του δέρματος)Όχι! Κάτι σαν αρκετά μικρές κρεατοελιές ας πούμε.. 2-3 χιλιοστά το πολύ, 3-4 μαζεμένα.. Στο χρώμα του δέρματός της πάνω κάτω (δηλαδή όχι προς λευκό ούτε προς σκούρο ή μαύρο
Κι εμένα το ίδιο μου συνέβη στη Μαραθώνος, δεν άνοιξαν A/CΚ σημερα στο 2ο την 2η βαρδια δεν ειχαν a/c
Κωλογαμιδια
![]()