Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 174 άτομα (26 μέλη και 148 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.138
Πόντοι
3.246

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.469
Πόντοι
5.436

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.391
Πόντοι
4.460
Πολυ ηρεμη κινηση στα τσαρδια του ερωτα σημερα πρωινη βαρδια.Ηθελα νεανικο μουνακι σημερα και κατευθυνθηκα στο Φωκαιας 19.Αννουλα μονη της με φουλ δωματια και δυο συανγωνιστες στο σαλονι.Ακουγοταν απο το δωματιο να βογγαει καθως την πιστονιαζανε.Κατερινουλα εξακολουθει να ειναι απουσα.Ευχομαι να γυρισει.
Ειρηνοσπιτο Αλκαμενους 113 με Ειρηνη και Μελισα και καθολου κινηση.Σουλατσαριζε και η σκιννυ μπιτς Μαριαννα με πυζαμα σαν να ειχε ξυπνησει προ ολιγου αλλα τα κοριτσια παρουσιαστηκαν μονα τους.Η Μελισα 2η φορα που τη βλεπω μου φανηκε πιο συμπαθεις.Η Ειρηνη εγινε κορμαρα καθως την ειδα εμφανως αδυνατισμενη.Ετιμηθηκε βεβαια χωρις αντιρησσεις και μα μου αν και πιστευω οτι ηθελε να με κανει πασα στη Μελισα.Εξακολουθει και ειναι πολυ ωραιο μουνετο.Γουργουριζει σαν γατακι στα χαδια,ψιλοδεχεται γλειφομουνι και ειναι αρκετα καυλιαρα και δοτικη οταν αφεθει.Βυζακι εξαιρετικο και στησιμο στα 4 οπου τον τρωει σχεδον αδιαμαρτυρητα αλλα σημερα εβαλε ενα χερακι σαν να με εσπρωχνε λιγακι ωστε να μην πατωνω τελειως.Ωραιο μουνακι με σφιχτη αισθηση.Γλωσσοφιλα που ειχαν παιχτει την περασμενη φορα,σημερα ητανε πεταχτα στα χειλη.
Ο οικος πεντακαθαρος αλλα μαλλον κανουν οικονομια στα ρευματα τα κοριτσια γιατι αιρ κοντισιον ουτε για δειγμα και ηταν αρκετα ζεστα.Αυτα τα ολιγα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Πιθανή υγειονομική βόμβα, δε μπορώ να αναγνωρίσω με απόλυτη σιγουριά..
Ναόμι Φιλιππίδου 11Α
Μπορεί κανείς να μπει να τη δει στα 4 και να μας πει;;; :helpplea:

Πάντα είχε ένα σαν εξόγκωμα ανάμεσα στις δύο τρύπες της, αλλά σήμερα είδα κάτι πραγματάκια, και ανησυχώ!!!
Επίσης μπορεί κανείς να παραθέσει ή να δώσει πληροφορίες;; (σε άλλο κατάλληλο νήμα)
Συγγνώμη για το σπαμ!

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Πιθανή υγειονομική βόμβα, δε μπορώ να αναγνωρίσω με απόλυτη σιγουριά..
Ναόμι Φιλιππίδου 11Α
Μπορεί κανείς να μπει να τη δει στα 4 και να μας πει;;; :helpplea:

Πάντα είχε ένα σαν εξόγκωμα ανάμεσα στις δύο τρύπες της, αλλά σήμερα είδα κάτι πραγματάκια, και ανησυχώ!!!
Επίσης μπορεί κανείς να παραθέσει ή να δώσει πληροφορίες;; (σε άλλο κατάλληλο νήμα)
Συγγνώμη για το σπαμ!
Έλα ρε και με τρόμαξες...
Τίποτα δεν είναι.
Βέβαια θα πάω να δω και με τον ειδικό φακό που έχω φέρει από Αμερική, αλλά μην φοβάσαι.
Φάντα πριν και μετά την πράξη και είσαι κομπλέ!!!
:happy:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Έλα ρε και με τρόμαξες...
Τίποτα δεν είναι.
Βέβαια θα πάω να δω και με τον ειδικό φακό που έχω φέρει από Αμερική, αλλά μην φοβάσαι.
Φάντα πριν και μετά την πράξη και είσαι κομπλέ!!!
Θα πας όντως; Μπορείς και ξέρεις απ' αυτά να τσεκάρεις; Ή τρολάρεις; :sad2: Τίποτα κονδυλώματα φοβάμαι και υποθέτω!

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.469
Πόντοι
5.436
Θα πας όντως; Μπορείς και ξέρεις απ' αυτά να τσεκάρεις; Ή τρολάρεις; :sad2: Τίποτα κονδυλώματα φοβάμαι και υποθέτω!
1746811376406.jpeg
1746811398464.jpeg

αλίευσα κάτι φωτογραφίες από το ιντερνέ, μοιάζει με κάτι από αυτά; Από κοντά ευτυχώς δεν έχω δει ποτέ.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
1746811376406.jpeg
1746811398464.jpeg

αλίευσα κάτι φωτογραφίες από το ιντερνέ, μοιάζει με κάτι από αυτά; Από κοντά ευτυχώς δεν έχω δει ποτέ.
Όχι! Κάτι σαν αρκετά μικρές κρεατοελιές ας πούμε.. 2-3 χιλιοστά το πολύ, 3-4 μαζεμένα.. Στο χρώμα του δέρματός της πάνω κάτω (δηλαδή όχι προς λευκό ούτε προς σκούρο ή μαύρο

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.329
Πόντοι
3.246
Εγώ που την πήρα πριν καμιά ώρα από την καύλα δεν είδα τίποτα, τωρα ή μεγάλωσε το πουλάκι μου ή εσφιξε το μουνί της ή απλά ήμουν 1ος στην βάρδια.

Επίσης , να το ξαναπώ για όποιον έχει αυταπάτες , με την συχνότητα που πάμε εμείς στα κορίτσια δεν γλιτώνεις κάποιο είδος hpv ... εκτός αν γαμας με σαλιάρα τυλιγμένη στην πούτσα σου ή στολή κατάδυσης.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.322
Πόντοι
35.948
Τώρα στη 2η βάρδια :uzi::uzi:

Φυλής 56 Μερλίνα κ Άντρεα οι γνωστές λατίνες. Ελεύθερη φλογέρα ανακοινώθηκε

Αουρόσπιτο Φ54 ανοιχτό

Φυλής 66α Γκαμπριέλα κ Καμίλα φακλάνες λατίνες. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Φυλής 61 Άννα το λατινάκι με απλό. Τσατσός ο Συριζαίος πολυλογάς από Κολωνού 27 όροφος

Φυλής 71 όροφος Σανέλ ξανθιά κατσαρομάλλα λατίνα, με πιασίματα κ Βικτώρια κοντή με πιασίματα. Απλό κι οι δυο

Φυλής 71 ισόγειο Κατερίνα η φόλα Ρουμάνα Μεταξουργιώτισα. Σοφία κ Πάολα, όμορφα κοντοπούτανα λατινάκια. Με υπεραπλό όλες:jerking: Άμα πω κακιά κουβέντα με τα υπεραπλά, θα φταίω εγώ μετά...

Φωκαίας 13 ισόγειο Κατερίνα το ξανθό λατινάκι με ελεύθερη φλογέρα.

Φωκαίας 13 υπόγα ανοιχτό φως, αλλά κλειστά

Φωκαίας 27 σκαλάκια Ελένη μελαχρινή, εντελώς ατσούμπαλη μιλφ, με προγούλι πετεινού:tooth:Ελεύθερη φλογέρα. Πρέπει να έχει ξαναδουλέψει προ δεκαετίας, αλλά μου διαφεύγει ο οίκος...

Φωκαίας 27 όροφος Τάλια ψιλή σκούρα λατίνα. Ομορφούλα, με υπεραπλό πρόγραμμα :jerking:

Πορνοαναμνήσεις...

Φυλής 40 καλτ σπιτάκι, με εμπλουτισμένα προγράμματα
IMG_20250509_203045.jpg

Φυλής 52 υπόγειο. Το οίκημα είναι του παλιού πολιτικού Αλέξανδρου Σβώλου. Κάποτε λειτούργησε και το ισόγειο σαν οίκος, τώρα το δουλεύουν αντιεξουσιαστές της τσιχλόφουσκας...
IMG_20250509_203322.jpg

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.308
Πόντοι
32.758
Fola alert
Αφού έφαγα μισή φόλα για νσ μην υπερβάλω από την Αλεξάνδρα στο Ιάσονος 46, τουλάχιστον όμως την γάμησα πήγα στο Κολωνού 30Β στον όροφο "Ελάτε και πάνω πολύ καλό σεξ.
Εδώ έφαγα τριπλή φόλα από την Αρινα η οποια πρέπει να είναι τρελή. Στα 3 λεπτά σηκώθηκα να φωνάξω την τσατσά ότι είναι τρελή κσι αυτή βρήκε την ευκαιρία ντύθηκε κσι έφυγε φωνάζοντας. Βριστήκαμε και δεν με άφηνε να φύγω από το δωμάτιο. Έκλεινα την πόρτα για να ντυθώ και αυτή την άνοιγε κσι έβριζε.. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Λεπτομέρειες αύριο στην κριτική γιατί τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.329
Πόντοι
3.246
Εγώ να συμπληρώσω,
Διδυμου 27 κλειστό, όλα κλειστά εκτός του 18 βασικά.

Μ.Α. 22 Λαρίσα γιοκ, η άκυρη Μαρία;;

Ι27 Ναταλία απουσιάζει ακόμα, στην θέση της το ξανθοβαμμενο goblin.

Ι37 πέτυχα την Βανέσα να μπαίνει με πολιτικά και 5 πάκια να τρέχουν από πίσω, δεν της εκανα την χάρη να με απολαυσει, δεν παν να πολεμήσουν τους Ινδούς λέω γω.

Εκανα στροφή για Κολωνού, εροτικ πριζον όπου η Ντάρια είχε όρεξη και με αντάμειψε για τα καλά 9/10 για το 10€ ήταν σήμερα το κορίτσι.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.344
Πόντοι
481
Fola alert
Αφού έφαγα μισή φόλα για νσ μην υπερβάλω από την Αλεξάνδρα στο Ιάσονος 46, τουλάχιστον όμως την γάμησα πήγα στο Κολωνού 30Β στον όροφο "Ελάτε και πάνω πολύ καλό σεξ.
Εδώ έφαγα τριπλή φόλα από την Αρινα η οποια πρέπει να είναι τρελή. Στα 3 λεπτά σηκώθηκα να φωνάξω την τσατσά ότι είναι τρελή κσι αυτή βρήκε την ευκαιρία ντύθηκε κσι έφυγε φωνάζοντας. Βριστήκαμε και δεν με άφηνε να φύγω από το δωμάτιο. Έκλεινα την πόρτα για να ντυθώ και αυτή την άνοιγε κσι έβριζε.. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Πολλές έχουν ξεφύγει τώρα τελευταία.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Fola alert
Κάτι τέτοιες καλτίλες μου είχαν λείψει.. :2funny:
Αναμένουμε την κριτική!

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.114
Πόντοι
200
Όχι! Κάτι σαν αρκετά μικρές κρεατοελιές ας πούμε.. 2-3 χιλιοστά το πολύ, 3-4 μαζεμένα.. Στο χρώμα του δέρματός της πάνω κάτω (δηλαδή όχι προς λευκό ούτε προς σκούρο ή μαύρο
3-4 "κρεατοελιές" πιθανότατα είναι κονδυλώματα (και ναι βγαίνουν και στο χρώμα του δέρματος)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.322
Πόντοι
35.948
Συνέχεια τσάρκας:ak::ak:

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Αναστασία μελαχρινή σοβιετική, στρομπουλή. Απλό πρόγραμμα :2funny::2funny:

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω η τρελή τσατσά σαν Βούδας. Άντε γεια...

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Ειρήνη χοντρή σοβιετική ξανθιά. Ελεύθερη φλογέρα. Ελένη, πρώτη της μέρα. Μελαχρινή σοβιετική προμίλφ, έντονο βάψιμο κ μαλλιά πιασμένα πάνω, με ανοιχτή τούφα:bigdick: Τατουάζ φιόγκοι πίσω στα πόδια κ ένα άλλο γλώσσα πιο πάνω στο δεξί πόδι. Ελεύθερη φλογέρα σε καθαρά κατάρτια.

Εδώ έγινε η κατάθεση :zfuck::zfuck:
Στην αρχή ήταν αφιερωμένος σφιγμένη, αλλά ανοίχτηκε κ παίχτηκε μια ωραία κατάθεση...

Συνέχεια στη κριτική...

Ρομαντική φωτογραφία από το δωμάτιο...
IMG_20250509_214108.jpg

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Τίνα με τα κοντά μαύρα μαλλιά κ τα τατουάζ στα πόδια. Δεν είπε πρόγραμμα...

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386
Απογευματινη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 19:30

Στο Ιασωνος 30 οροφος κλασσικα η Ζωιτσα η οποια εχει παρει τουλαχιστον 4-5 κιλα

Στο διπλανο Ιασωνος 30 υπογειο κλασσικα η σουπερ φολαρα Ελληνιδα η Αννα η οποια πλεον κανει ελευθερο στοματικο κατα δηλωση της....εγω δεν ρισκαρα....

Στο Περδικας 3 στο δεξι μια μουρλη στρουμπουλη Κολομβιανη η Λιντα με την οποια τσακωθηκαμε πριν καλα καλα βγαλω τα ρουχα μου και την εδιωξα αμεσα...ευτυχως η τσατσα μου εδωσε πισω το δεκαρικο

Το οποίο δεκαρικο μετα το εδωσα στο ΜΑ 21 ισογειο στην Λατινα απο Βενεζουελα την Βανα (ανεβαινει κριτικη), τσατσα ηταν η πολυ καλη και αξιαγαμητη γκιλφ η Δαναη...επειδη υπαρχουν αρκετοι που γουσταρουν να γαμανε τσατσαδες, η Δαναη ειναι η ιδανικη περιπτωση....καθε βραδυ (εκτος Δευτερας) μολις τελειωσει απο υπηρεσία στο ΜΑ 21 Ισογειο (κατα τις 23:30-23:45), μετα ανηφοριζει για το Ιασωνος 20α ισογειο οπου εκει προσφερει το ωριμο καλοδιατηρημενο κορμι της....

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.109
Πόντοι
1.056

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.322
Πόντοι
35.948
Κ σημερα στο 2ο την 2η βαρδια δεν ειχαν a/c:uglystupid::uglystupid::uglystupid:
Κωλογαμιδια

:tickedoff::tickedoff::tickedoff:
Κι εμένα το ίδιο μου συνέβη στη Μαραθώνος, δεν άνοιξαν A/C:headbang:
Άνοιξα λοιπόν διάπλατα το παράθυρο και έδωσα δουλειά:bigdick:στους γείτονες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom