καλημέρα ομορφιάΚαλημέρεςΣήμερα μαζί από13:00
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλημέρα ομορφιάΚαλημέρεςΣήμερα μαζί από13:00
ΚαλημέρεςΣήμερα μαζί από13:00
Παρασκευουλα ζάχαρη Παρασκευουλα μέλι,,την καλημέρα μου στην γλυκιά μας την @Amelie ..ΚαλημέρεςΣήμερα μαζί από13:00

...καλησπερα!!!Καλησπερα καλέ μου φίλε @Odin_![]()

Aφου και εδώ κουμπάρος ειμαι αλλά χωρίς προνομια καλέ μου φίλε @Odin_ ...Χα χα χα...καλησπερα!!!
Και ασε τις μαλαγανιες, θα σε δωσω στεγνα στην κουμπαρα σου @Sexyjoanna οτι κανεις παιχνιδι με κουμπαρες αλλωνων![]()

..είναι άτακτος, όπου μυριστεί κουμπαριές(ες),τρέχει...καλησπερα!!!
Και ασε τις μαλαγανιες, θα σε δωσω στεγνα στην κουμπαρα σου @Sexyjoanna οτι κανεις παιχνιδι με κουμπαρες αλλωνων![]()

Αναλαμβάνω κουμπαρια μαζί σού θά είμαι φρόνιμος..είναι άτακτος, όπου μυριστεί κουμπαριές(ες),τρέχει![]()
...εσενα δεν σε θέλω φρόνιμο με τπτ..Αναλαμβάνω κουμπαρια μαζί σού θά είμαι φρόνιμος![]()

..είναι άτακτος, όπου μυριστεί κουμπαριές(ες),τρέχει![]()

Κοριτσάρα μου ομορφη, ευχαριστούμε για την φιλοξενία στο νήμα σουJo μου![]()
![]()
Χρησταρα μου τα χειλη μου βελουδινες τουλίπες φαντάζομαι θα κανουνε τις πιο ωραιες....![]()
Κουκλαρα μου mi casa es su casa!! Κ εγω σε ευχαριστώ που γραφεις κ το ομορφαίνειςΚοριτσάρα μου ομορφη, ευχαριστούμε για την φιλοξενία στο νήμα σου![]()
@Mythical ZoanΧρησταρα μου τα χειλη μου βελουδινες τουλίπες φαντάζομαι θα κανουνε τις πιο ωραιες....![]()

Από την πόρτα σου περνώ και τηγανιζεις ψάρια μου πετάς έναν κεφτέ ωχ το μάτι μουΧρησταρα μου τα χειλη μου βελουδινες τουλίπες φαντάζομαι θα κανουνε τις πιο ωραιες....![]()
Τus labios están lindos y hechiceros como el candor de una rosa.Κουκλαρα μου mi casa es su casa!! Κ εγω σε ευχαριστώ που γραφεις κ το ομορφαίνεις![]()