Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Κολοκυνθούς 38Καμια προταση για Μεταξι σημερα !?
Τα καλύτερα μωρά της πιάτσας...
Κολοκυνθούς 38Καμια προταση για Μεταξι σημερα !?
Λεωνιδου 28 ισογειο απο 18:00 μεχρι 00:00 η Νταρντανα Νεσση απο Γκάμπια (και ας την παρουσιαζουν σαν Κουβανη)Παιδιά που βρίσκω μαύρη Αφρικανή;
Που τον στελνεις το ανθρωπακο....χαχαχαΚολοκυνθούς 38
Τα καλύτερα μωρά της πιάτσας...
Στα καλύτεραΠου τον στελνεις το ανθρωπακο....χαχαχα

Την έχω δει την ρουμπι σε άλλο άμα σε ενδιαφέρει να σου πωΜόνο τη Τζούλια θυμάμαι και νομίζω είναι από Κολομβία. Πρέπει να είναι μέρες που έχω να τη δω στα σόσιαλ. Η Ρούμπι με μπλόκαρε στο Whatsapp αλλά δε ξέρει ότι την έχω και στο telegram
φιλλιπίδου 11 κάτω , φυλής 65 και φυλής 66Δ ίσως πετύχειςσε μπουρδελο δεν παίζουν? μόνο δρόμο δλδ?
Πες το εδώ να το μάθουμε. Γιατί όχι.Την έχω δει την ρουμπι σε άλλο άμα σε ενδιαφέρει να σου πω

Που γκραστρωθηκε μεσα στο σπιτι συνεχειαΑπό την χθεσινή βόλτα...
Φωκαίας 27 όροφος.
Παρουσιάστηκε και Τρίτη Λατίνα.
Άρα Τρείς στο σύνολο της βάρδιας.
Ταλία, Νόβα (με δυάρι και όχι τριάρι βυζί που είχα γράψει) και η καινούργια κοπέλα Τζέσικα μέτρια παρουσία με σιλικόνη τριάρι μελαχρινή. (σίγουρα την έχω ξαναδεί)
Πρόγραμμα δεν άκουσα γιατί λίγο πριν είχα ρίξει σε κορασίδα την "Φάντα για να με θυμάται πάντα "!!!
Live update Πριν λίγο...
8/5/2025
Φωκαίας 27 όροφος.
Δουλεύει μόνο η Ταλία σε απλό πρόγραμμα.
Η τσα2 Λίλη εδώ, χαρίζει τα γατάκια που γέννησε η Βερόνικα.
Όσοι φιλόζωοι προσέλθετε!!!
![]()
Η κωφάλαλη Φωτεινή είχε όξινο pH στα μουνόζουμα της. Επίσης όταν έχυνε στο γλυφομούνι, έβγαζε κάτι δυνατές κραυγές, που νόμιζα οτι θα την έκανα να μιλήσει. Οντως πολύ καλός άνθρωπος.Με την κωφάλαλη Φωτεινή που έκανε διαστημικά τσιμπούκια και γουσταρε τρελά το γλυφομούνι !
Η πίπα της σε τελείωνε σε 40" - 60" maximum !
Μέτριας εμφάνισης αλλά master στο κρεβάτι ! Την είχα πετύχει στην ευρύτερη περιοχή μετά που είχε σταματήσει . Απλα είχαμε ανταλλάξει βλέμματα .
Καλός άνθρωπος
Oreos 24 εσύ ¿¿¿Καλησπέρα. Ξέρει κανείς που έχουν πάει οι 3 μικρές βενεζουελες από Φιλιππίδου 11Α?
Παιδιά που βρίσκω μαύρη Αφρικανή;
Αυτη η Μελανι μηπως δούλευε Ιάσονος 39 υπόγειο με την τρελη την τσατσά την χοντρή που εχει τα μαλλιά κατσαρα την ψάχνω καιρό αυτην αλλλα λείπειΣυνέχεια Live
Marathonos St.
Μαραθώνος 59 Αριστερά.
Μαρτίνα Λατίνα. Σε απλό πρόγραμμα και 69.
Πολύ καυλιάρα γκόμενα, αν και μέτρια. Με σιδεράκια στα δόντια...
Μαραθώνος 59 κέντρο, κάτω υπόγειο.
Μέλανι Λατίνα σε απλό πρόγραμμα και 69 και αυτή.
Μαραθώνος 59 κέντρο, Σκαλάκια επάνω.
Μαριάννα ή Μαρίνα Ρωσσόφωνη σε απλό πρόγραμμα και 69.
Ξανθιά ράστα ωραίο κορμί.
(αν θυμάμαι καλά την έχω πάρει Διδύμου 22)
Μαραθώνος 59 δεξιά, δεν μπήκα.
Χτύπησε τηλέφωνο....
Την έχω δει την ρουμπι σε άλλο άμα σε ενδιαφέρει να σου πωΜόνο τη Τζούλια θυμάμαι και νομίζω είναι από Κολομβία. Πρέπει να είναι μέρες που έχω να τη δω στα σόσιαλ. Η Ρούμπι με μπλόκαρε στο Whatsapp αλλά δε ξέρει ότι την έχω και στο telegram
Φυλής απόγευμα σε ένα με κόκκινη πόρτα.. δεν θυμάμαι νούμερο! Είναι η ίδια πάντως 100%Πες το εδώ να το μάθουμε. Γιατί όχι.
Πάντως μια άλλη Ρούμπι εκεί γύρω είπανε δεν είναι η ίδια
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Για να δούμεΛογικά την άλλη εβδομάδα θα είναι στο πόστο της !!!
Οι κοπέλες του Φ66α είναι λατίνες.απλά αν δεν κάνω λάθος η κοπέλα του Φ66 είναι λατίνα, όχι αφρικανή, αν έχει κάποια σημασία αυτό.