πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.690
- Πόντοι
- 16.131
piase mia amstel παγωμενηΚαλησπέρα μιλφ
Δίνεις κώλο ?![]()
piase mia amstel παγωμενηΚαλησπέρα μιλφ
Δίνεις κώλο ?![]()
Εσύ δεν είσαι Θεσσαλονίκη; Εδώ είναι το νήμα για Αθήνα .κρατιέμαι για μιλφ. ??
Η ΝΑΙΟΜΙ Ελενίτσα και τα σπάει από εμφάνιση και συμπεριφορά,είναι αστέρι σου λεωΞέρει κανείς αν υπάρχουν εσκορτ για έξοδο τύπου ποτό club? Αυτή την περίοδο με ενδιαφέρει αυτό.
meγαλωνει την γκαμα πελατολογιουΕσύ δεν είσαι Θεσσαλονίκη; Εδώ είναι το νήμα για Αθήνα .
Όταν θα προσγειωθεί στην γη, τότε θα ασχοληθούμε!
Μάλλον θα τα δίνει αυτή
στο ινστα πάντως δεν φαίνεται μπάζο θα ελεγα δυνατό μουνιΚοντό μπαζολακι ειναι, λίγο ρομά, στο ύψος υπερβάλει
Με 200 γαμας πολύ πιο σοβαρό μουνί αλλά τώρα ο καθενας ότι γούσταρει….
Πιο αναλυτικά μπορείς να την χαζέψεις εδώ:
Login • Instagram
Δοκίμασες?Εγώ λέω να δοκιμάσω την τύχη μου εδώ, δεν ξέρω εάν κάποιος έχει δοκιμάσει
Επειδή κάποιοι την ξέρουμε από τότε που πήγαινε λύκειο....Ένα μπάζο πολυτελείας είναι....από κοντά δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο....και οι τιμές της είναι αδικαιολόγητα υψηλές ....στο ινστα πάντως δεν φαίνεται μπάζο θα ελεγα δυνατό μουνι
καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτη η παπαρια οπου η καθε πικραμενη αγαμητη την ειδε ξαφνικα οτι μπορει να βαλει τα 20χρονα να βαρανε προσοη μπροστα στα καλλη την εμπειρια η οτι αλλα φανταζεται οτι εχει....προσωπικα προτιμω να με κοροιδευει ενα 2χρονο παρα μια ηντα φευγα.....τυπισες σαν κι αυτην με αναγκασαν να σταματησω να ψαχνω τα ελευθερας βοσκης και να επιστρεψω στα γραφεια.....πες κυρα μου οτι εισαι ηντα φευγα και οτι την τελευταια φορα που πηγες γυμναστηριο ηταν οταν εκανες λαθος τον οροφο αλλα ......θα στον ρουφηξω διχως αυριο,θα καταπιεις μεχρι και τη τελευταια σταγονα,κι ολα οσα νομιζεις οτι δεν κανουν τα 20χρονα που περιφρονεις.....γιατι μολις σου πουνε ανοιξε λιγο κωλοτρυπιδα κι αρχιζεις τα οχι και μη και ποναει το 20χρονο το εχει ηδη καβαλησει κι οντως ζοριζεται.....οχι σαν και σενα που στο κωλοδαχτυλο δεν χανεις μονο το δαχτυλιδι αλλα και το ρολοι των καταδυσεων .....No mercy ...όνομα και πράγμα....
ε οχι και 200.....Επειδή κάποιοι την ξέρουμε από τότε που πήγαινε λύκειο....Ένα μπάζο πολυτελείας είναι....από κοντά δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο....και οι τιμές της είναι αδικαιολόγητα υψηλές ....
καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτη η παπαρια οπου η καθε πικραμενη αγαμητη την ειδε ξαφνικα οτι μπορει να βαλει τα 20χρονα να βαρανε προσοη μπροστα στα καλλη την εμπειρια η οτι αλλα φανταζεται οτι εχει....προσωπικα προτιμω να με κοροιδευει ενα 2χρονο παρα μια ηντα φευγα.....τυπισες σαν κι αυτην με αναγκασαν να σταματησω να ψαχνω τα ελευθερας βοσκης και να επιστρεψω στα γραφεια.....πες κυρα μου οτι εισαι ηντα φευγα και οτι την τελευταια φορα που πηγες γυμναστηριο ηταν οταν εκανες λαθος τον οροφο αλλα ......θα στον ρουφηξω διχως αυριο,θα καταπιεις μεχρι και τη τελευταια σταγονα,κι ολα οσα νομιζεις οτι δεν κανουν τα 20χρονα που περιφρονεις.....γιατι μολις σου πουνε ανοιξε λιγο κωλοτρυπιδα κι αρχιζεις τα οχι και μη και ποναει το 20χρονο το εχει ηδη καβαλησει κι οντως ζοριζεται.....οχι σαν και σενα που στο κωλοδαχτυλο δεν χανεις μονο το δαχτυλιδι αλλα και το ρολοι των καταδυσεων .....
τοτε ηταν 21 ?????αυτην την πηδουσαμε με 120 ευρω την ωρα συν 30 για κωλαρακι το 2010-2012 (την ειχα συναντησει 3 φορες). Πιο παλια ονομαζοταν FRances Dolores.
Μενίδι το μωρό ε??Επειδή κάποιοι την ξέρουμε από τότε που πήγαινε λύκειο....Ένα μπάζο πολυτελείας είναι....από κοντά δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο....και οι τιμές της είναι αδικαιολόγητα υψηλές ....
Περί ορέξεως….στο ινστα πάντως δεν φαίνεται μπάζο θα ελεγα δυνατό μουνι
σιγά μυστή μου.σου πιάσαμε χώρο
....δν μπορει ρε πστ μου να εισαι τοσο
Και νημα εχεις, και το εχεις βρει ηδη αλλα εσυ εξακολουθεις να σπαμαρεις το νημα εδω της Αθηνας!!!
s![]()
Ρε τύπε γιατί τόσο hate και τόση αγένεια?μαζευτειτε κοριτσια.......μιλφ γκιλφ κουγκαρ και λοιπες....μολις βγει τ ο WD40 τρεχετε να κρυφτειτε.......γινατε ολες σεξ μασιν.....στην ηλικια σας θα επρεπε να ευχαριστειτε το Θεο που βρεθηκε καποιος να σας τον δειξει....θα επρεπε να κερνατε και κανενα παστιτσιο....οχι να περιμενετε να πληρωθειτε κιολας...
Ασφαλώς γνωρίζουμε....