ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.537
- Πόντοι
- 481
Mονο μια???Φωτό της ΜΟΥΝΑΣ Λίζας έχουμε?
Mονο μια???Φωτό της ΜΟΥΝΑΣ Λίζας έχουμε?
Φωτό της ΜΟΥΝΑΣ Λίζας έχουμε?
Δέν κάνουν τέτοια λάθη τέτοια μα τέτοια ευκαιρία να την χάσεις!Άλλη μία επιτυχημένη συνεδρία τελείωσε πριν λίγο με το Κατερινάκι. Αφού η κοπέλα έκανε το μπάνιο της και αποχώρησε για λίγο, πέρασα εγώ στο μπάνιο για τα καθιερωμένα. Και ενώ βρισκόμουν στο μπάνιο ξαφνικά γυρίζω και βλέπω την Ρούλα, την Λίζα και την Μαρίνα, συνοδευόμενες από την Κατερίνα, οι οποίες ήρθαν για μία "εθιμοτυπική" επίσκεψη. Τους εξήγησα ότι το timing ήταν λάθος και ότι αυτό έπρεπε να γίνει πριν. Δεν πειράζει όμως, κάποια άλλη φορά. Χαχα
Είπαμε, ήρθαν κατόπιν εορτής. Αλλιώς ήξερα τι να κάνω. ΧαχαΔέν κάνουν τέτοια λάθη τέτοια μα τέτοια ευκαιρία να την χάσεις!
Multi Massage DIAMOND i Agapi ta dhini Ola ke to kolotis tis full !!!![]()
![]()
Η Αγαπη είναι και στις 2ζουμερά κορίτσια και τα δυο
Ευχαριστούμε Μάνο και θα τα λάβουμε σοβαρά υποψιν απο σένα πάντα !Καλημέρα σε όλη την παρέα! Όταν δεν με βλέπετε μέσα είναι γιατί με έχουν πηδήξει στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα. Πάντα όμως θα μπω να γράψω αναδρομικά.
Επίσκεψη την Τρίτη στο στέκι και έλειπαν Αλίνα και Λίζα. Με ρωτάει η Άννα και όπως το συνηθίζω τώρα τελευταία, την αφήνω να διαλέξει εκείνη. Της λεω λοιπόν πως θέλω ένα διπλό με οποίες κοπέλες είναι ελεύθερες γιατί η αλήθεια είναι πως γινόταν το αδιαχώρητο. Αφού περίμενα με συναγωνιστή, 5 λεπτά στις καρέκλες της σκάλας!
Κάνω μπανάκι και ξαπλώνω και μου στέλνει Μαρίνα με Ειρήνη!!!
Λέω στα κορίτσια μισό λεπτό και τυλίγοντας πετσέτα φωνάζω την Άννα. "Βρε Αννουλα μου έχω κόλλημα! Η μικρή έχει την ίδια ηλικία με την κόρη μου"!
Η Άννα μου απαντάει: " Δεν είναι όμως κόρη σου! Και θέλω να την δοκιμάσεις για να μου πεις την γνώμη σου"!
ΟΚ λεω και ξαναξαπλώνω.
Στο μασάζ η Μαρίνα έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και το αξιοσημείωτο είναι πως ένιωθα σαν σε καθρεπτη. Δηλαδή ότι κινήσεις έκανε η Μαρίνα, τις ίδιες ακριβώς έκανε από την Άλλη πλευρά και η Ειρήνη. Κοίτα να δεις σκέφτηκα. Εδώ έχουμε κανονική εκπαίδευση! Και εκπαιδεύτρια η Μαρίνα που πριν από λίγο καιρό ήταν μαζεμένη και ντροπαλή.
Όταν άρχισε το δεύτερο μέρος άρχισε η Μαρίνα το ελεύθερο στοματικό ενώ η Ειρήνη με χάιδευε. Της λεω κάποια στιγμή να με γλύψει κι αυτή και ζητάει προφυλακτικό απ την Μαρίνα. Η Μαρίνα την προέτρεψε να κάνει ελεύθερο γιατί είμαι παλιός πελάτης, με ξέρει και πως είμαι καθαρός και υγιής. Έτσι η Ειρήνη προχώρησε σε ένα αρκετά ερεθιστικό γλύψιμο που με ξάφνιασε. Αντιλήφθηκα πως το μικρό είναι αρκετά φοβισμένο και πως λειτουργεί αρκετά καλά όταν βρίσκεται μαζί με άλλη κοπέλα η οποία γνωρίζει τον πελάτη. Στην συνέχεια επέλεξα να κάνω sex μόνο με την Μαρίνα η οποία πήρε θέση με το γνωστό στήσιμο που κολάζει και Άγιο! "Βλέπε να μαθαίνεις"! λεω στην Ειρήνη η οποία μου έκανε ναζιάρικα παράπονα πως ήθελε να της τον βάλω κι αυτινής. "Την άλλη φορά" της απάντησα.
Παρ όλα αυτά, δεν έκατσε ήσυχη και με έγλυφε και με χάιδευε καθ όλη την διάρκεια που εγώ "εσκιζα" το Μαρινάκι!
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως είναι ένα άπειρο κορίτσι το οποίο είναι άξιο προσοχής για πολλούς λόγους. Είναι φιλότιμη και το παλεύει, έχει κορμί φρέσκο και ζουμερό με καμπύλες και υπέροχη κωλαρα!
Έχει αρκετά tattoo τα οποία σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.
Γενικά μου έβγαλε έναν ερωτισμό και μια όρεξη μαζί με μια απειρία, παρά τους ηθικούς μου φραγμούς, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.
Η προσωπική μου γνώμη και το τονίζω αυτό, η προσωπική μου γνώμη είναι πως αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία γιατί κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να σταθεί ισάξια με τα βαριά ονόματα του μαγαζιού.
Είδωμεν
Τι να κάνουμε βρε Μάνο.Ευχαριστούμε Μάνο και θα τα λάβουμε σοβαρά υποψιν απο σένα πάντα !
Χαχα
Όσιον αφορά τον κόσμο ,ευτυχώς πάω πάντα πρωινά που είναι κάπως καλύτερα..
Όσον αφορά τη Μαρίνα τα έχω πει και εγώ και θα την πάρω αρκετές φορές..
Όσον αφορά την Ειρήνη ,θα περίμενα αρκετά...θα δοκιμαστεί και απο άλλους..τα τατου με χαλάνε λίγο και ας έχω 2 και ας έχει η γυναίκα μου 7 με το 1 να καλύπτει όλη την πλάτη της..χαχαχα
Αν στρώσει εδώ είμαστε ..και πάντα η γνώμη σας μετρά!!
Αφού αντέχεις και κάνεις και μασάζ μαζί τους .....Καλημέρα σε όλη την παρέα! Όταν δεν με βλέπετε μέσα είναι γιατί με έχουν πηδήξει στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα. Πάντα όμως θα μπω να γράψω αναδρομικά.
Επίσκεψη την Τρίτη στο στέκι και έλειπαν Αλίνα και Λίζα. Με ρωτάει η Άννα και όπως το συνηθίζω τώρα τελευταία, την αφήνω να διαλέξει εκείνη. Της λεω λοιπόν πως θέλω ένα διπλό με οποίες κοπέλες είναι ελεύθερες γιατί η αλήθεια είναι πως γινόταν το αδιαχώρητο. Αφού περίμενα με συναγωνιστή, 5 λεπτά στις καρέκλες της σκάλας!
Κάνω μπανάκι και ξαπλώνω και μου στέλνει Μαρίνα με Ειρήνη!!!
Λέω στα κορίτσια μισό λεπτό και τυλίγοντας πετσέτα φωνάζω την Άννα. "Βρε Αννουλα μου έχω κόλλημα! Η μικρή έχει την ίδια ηλικία με την κόρη μου"!
Η Άννα μου απαντάει: " Δεν είναι όμως κόρη σου! Και θέλω να την δοκιμάσεις για να μου πεις την γνώμη σου"!
ΟΚ λεω και ξαναξαπλώνω.
Στο μασάζ η Μαρίνα έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και το αξιοσημείωτο είναι πως ένιωθα σαν σε καθρεπτη. Δηλαδή ότι κινήσεις έκανε η Μαρίνα, τις ίδιες ακριβώς έκανε από την Άλλη πλευρά και η Ειρήνη. Κοίτα να δεις σκέφτηκα. Εδώ έχουμε κανονική εκπαίδευση! Και εκπαιδεύτρια η Μαρίνα που πριν από λίγο καιρό ήταν μαζεμένη και ντροπαλή.
Όταν άρχισε το δεύτερο μέρος άρχισε η Μαρίνα το ελεύθερο στοματικό ενώ η Ειρήνη με χάιδευε. Της λεω κάποια στιγμή να με γλύψει κι αυτή και ζητάει προφυλακτικό απ την Μαρίνα. Η Μαρίνα την προέτρεψε να κάνει ελεύθερο γιατί είμαι παλιός πελάτης, με ξέρει και πως είμαι καθαρός και υγιής. Έτσι η Ειρήνη προχώρησε σε ένα αρκετά ερεθιστικό γλύψιμο που με ξάφνιασε. Αντιλήφθηκα πως το μικρό είναι αρκετά φοβισμένο και πως λειτουργεί αρκετά καλά όταν βρίσκεται μαζί με άλλη κοπέλα η οποία γνωρίζει τον πελάτη. Στην συνέχεια επέλεξα να κάνω sex μόνο με την Μαρίνα η οποία πήρε θέση με το γνωστό στήσιμο που κολάζει και Άγιο! "Βλέπε να μαθαίνεις"! λεω στην Ειρήνη η οποία μου έκανε ναζιάρικα παράπονα πως ήθελε να της τον βάλω κι αυτινής. "Την άλλη φορά" της απάντησα.
Παρ όλα αυτά, δεν έκατσε ήσυχη και με έγλυφε και με χάιδευε καθ όλη την διάρκεια που εγώ "εσκιζα" το Μαρινάκι!
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως είναι ένα άπειρο κορίτσι το οποίο είναι άξιο προσοχής για πολλούς λόγους. Είναι φιλότιμη και το παλεύει, έχει κορμί φρέσκο και ζουμερό με καμπύλες και υπέροχη κωλαρα!
Έχει αρκετά tattoo τα οποία σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.
Γενικά μου έβγαλε έναν ερωτισμό και μια όρεξη μαζί με μια απειρία, παρά τους ηθικούς μου φραγμούς, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.
Η προσωπική μου γνώμη και το τονίζω αυτό, η προσωπική μου γνώμη είναι πως αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία γιατί κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να σταθεί ισάξια με τα βαριά ονόματα του μαγαζιού.
Είδωμεν
Ακριβώς !!Τι να κάνουμε βρε Μάνο.
Ακόμα και οι καλύτεροι χειρουργοι, παγκοσμίως, χρειάστηκε κάποια στιγμή στα νιάτα τους, να κάνουν την πρακτική τους.
Το θέμα είναι ποιος έχει την διάθεση και το χρήμα για να κάνει την δοκιμή.
Πάντως το ότι το μικρό προσέχει την υγεία του και κάνει και το στοματικό με προφύλαξη, δεν το θεωρώ απαραίτητα αρνητικό.
Μην κοιτάς που εμείς το παίζουμε "καμικαζι" με την πολυτέλεια που μας δίνει η ασφάλεια των κοριτσιών της Άννας.
Γιατί όπως λένε και στο χωριό μου, η στάμνα χίλιες φορές θα πάει στην βρύση αλλά μια φορά θα σπάσει!
Το παλεύω!!!Αφού αντέχεις και κάνεις και μασάζ μαζί τους .....
Άμα την δεις πιστευω πως θα σου αρέσει επειδή ξέρω τα γούστα σου.Ακριβώς !!
Επίσης εμένα αν μου κάνει κλικ κάτι θα το δοκιμάσω μακάρι να έχει 5000 κριτικές...
Με αυτά που βλέπω απο εδώ η Ειρήνη ΔΕΝ μου κάνει κλικ και δεν με λες και δύσκολο πελάτη...το ότι είναι 20 δεν μου λέει κάτι.
Βέβαια όταν τη δω θα σου πω !!!