Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Sorana = έπιπλο
Βέβαια ήταν και η Pink δίπλα οπότε και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα....
Ρε φιδι, εχω κανει ποτε λαθος? Και επιτηδες περιμενα να βαλω την κριτικη οταν θα ξαναρχοταν για να μην την πατησει και αλλος.
και εγώ. πολυ καλό. μου εφτιαξε τη μέρα πρωι πρωίΈγραψε ο varnalis με την κριτική του για τη Nika![]()
![]()
Υποκλίνομαι στον ποιητή![]()
μαλλον η δικια σου ειναι πιο κοντα στα πραγματα.Ρε μήπως έχω γίνει δύστροπος εγώ τελευταία? Τόση διαφορά από τον ποιητή για την Nika?
Εγω Doc τα ιδια με εσενα θα ελεγα !!!Ρε μήπως έχω γίνει δύστροπος εγώ τελευταία? Τόση διαφορά από τον ποιητή για την Nika?
Ρε μήπως έχω γίνει δύστροπος εγώ τελευταία? Τόση διαφορά από τον ποιητή για την Nika?
Ναι πραγματικά είναι όμορφη και συμφωνώ ότι το σέρβις διαφέρει μια μονάδα πάνω μια κάτω ανάλογα με τον πελάτη και την χημεία.
Αυτό με την πόρτα είναι το χειρότερο από όλα...Μου είχε τύχει μια φορά παλαιότερα σε ένα άλλο παλιοξενοδοχείο που χρησιμοποιούσε το ladies.
Σ'αυτό της Nika μου είχε τύχει να περιμένω call-girl και να φάει πόρτα. Μάλιστα μου τηλεφώνησαν από το lobby ότι απαγορεύονται οι εκδιδόμενες να ανεβαίνουν στα δωμάτια. Μετά το σχετικό βρίσιμο, κι ότι έχω πληρώσει 2κλινο και μπορώ να πάρω σαν συνοδό μου όποια γουστάρω,την άφησαν αλλά έγινα ρεζίλι...
Ένεκα αυτής της παλιάς εμπειρίας, προχθές μπήκα με ρυθμό σπίντι γκονζάλεζ και ούτε καν τους κοίταξα...'Ομως είναι ένα θέμα.

Ναι πραγματικά είναι όμορφη και συμφωνώ ότι το σέρβις διαφέρει μια μονάδα πάνω μια κάτω ανάλογα με τον πελάτη και την χημεία.
Αυτό με την πόρτα είναι το χειρότερο από όλα...Μου είχε τύχει μια φορά παλαιότερα σε ένα άλλο παλιοξενοδοχείο που χρησιμοποιούσε το ladies.
Σ'αυτό της Nika μου είχε τύχει να περιμένω call-girl και να φάει πόρτα. Μάλιστα μου τηλεφώνησαν από το lobby ότι απαγορεύονται οι εκδιδόμενες να ανεβαίνουν στα δωμάτια. Μετά το σχετικό βρίσιμο, κι ότι έχω πληρώσει 2κλινο και μπορώ να πάρω σαν συνοδό μου όποια γουστάρω,την άφησαν αλλά έγινα ρεζίλι...
Ένεκα αυτής της παλιάς εμπειρίας, προχθές μπήκα με ρυθμό σπίντι γκονζάλεζ και ούτε καν τους κοίταξα...'Ομως είναι ένα θέμα.
Η Dominika ξαναγύρισε στο aaa europemodels με το όνομα Dominika ξανά.
300 ευρώ η ταρίφα της, όπου ελπίζω και νομίζω ότι συμπεριλαμβάνονται όλα - και κωλαράκι.

.