Νέα

Ραντεβού στη βίλα των ψευδαισθήσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Georgekor84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε πρώτο ραντεβού με άγνωστο/η;

• Ναι, ήρθε άλλος/η

• Ηρθε ο ίδιος/α αλλά πολύ διαφορετικός/η από τις φωτό

• Οχι, ποτέ, θα φρίκαρα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.014
Πόντοι
3.506
Είπε θα μπαρκάρει μπάρμαν σε κρουαζιερόπλοιο Πειραιάς-Μύκονος,
να σου φέρει τον Πέτρο τον πελεκάνο, βγαίνει και σε ξύλινο

4577_2-1300x1300.jpg
Χαχα ναυαρχε τι να τον κάνω τον Πέτρο το πελεκάνο - καραβάκι θέλω - μπορείς να με έχεις για μπαχαλακια αλλά κατά βάθος είμαι σοβαρός

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
24.003
Πόντοι
15.446
Χαχα ναυαρχε τι να τον κάνω τον Πέτρο το πελεκάνο - καραβάκι θέλω - μπορείς να με έχεις για μπαχαλακια αλλά κατά βάθος είμαι σοβαρός
Λάθος εντύπωση, δεν σε έχω καθόλου για μπαχαλάκια, αυτό είναι άλλη ιστορία
άσχετη με την βίλα των παραισθήσεων :dunno:
Αλλά στη Μύκονο η μασκωτ ήταν ο Πέτρος, είχε φωτογραφηθεί και με την Τζάκυ Κέννεντυ
διαβάστε και την ιστορία του νησιού

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.014
Πόντοι
3.506
Λάθος εντύπωση, δεν σε έχω καθόλου για μπαχαλάκια, αυτό είναι άλλη ιστορία
άσχετη με την βίλα των παραισθήσεων :dunno:
Αλλά στη Μύκονο η μασκωτ ήταν ο Πέτρος, είχε φωτογραφηθεί και με την Τζάκυ Κέννεντυ
διαβάστε και την ιστορία του νησιού
Οκ θα διαβάσω - αλλά έχω και μια απορία:think: - γιατί όλοι εσείς οι ναυτικοί είστε τόσο σοβαροί :think:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
24.003
Πόντοι
15.446
Οκ θα διαβάσω - αλλά έχω και μια απορία:think: - γιατί όλοι εσείς οι ναυτικοί είστε τόσο σοβαροί :think:
Δεν έχεις ακούσει που λένε πυρ, γυνή και θάλασσα,
πρέπει να είσαι σοβαρός για να τα αντιμετωπίσεις :woldman:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.839
Πόντοι
3.846
Θυμίζει τη φάρσα που λέγεται ότι έκανα στο Σωκράτη κάποιοι φίλοι του, αναγκάζοντάς τον να φτάσει στο συμπέρασμα "Λυχνίας σβησθείσας, πάσα γυνή ομοία"

Παίκτη αν είχες χιούμορ, θα είχες γράψει το "φίλο" να απαντά - όχι απόψε, έχω πονοκέφαλο

Το ανησυχητικό παικτρόνια είναι ότι αυτά δε συμβαίνουν μόνο σε ιστορίες αλλά και στα dating apps. μου έχει τύχει στο tinder (φωτογραφία όταν ήταν 17, 40 κιλά πάνω όταν την είδα στα 38 της). Για αυτό και πιο σοβαρές εφαρμογές όταν κάνεις λογαριασμό σε βάζουν να κάνεις επιβεβαίωση με φωτογραφία και να έχεις φωτογραφίες που φαίνεται πρόσωπο από κοντά.

OP
OP
G

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.060
Πόντοι
86
Θυμίζει τη φάρσα που λέγεται ότι έκανα στο Σωκράτη κάποιοι φίλοι του, αναγκάζοντάς τον να φτάσει στο συμπέρασμα "Λυχνίας σβησθείσας, πάσα γυνή ομοία"

Παίκτη αν είχες χιούμορ, θα είχες γράψει το "φίλο" να απαντά - όχι απόψε, έχω πονοκέφαλο

Το ανησυχητικό παικτρόνια είναι ότι αυτά δε συμβαίνουν μόνο σε ιστορίες αλλά και στα dating apps. μου έχει τύχει στο tinder (φωτογραφία όταν ήταν 17, 40 κιλά πάνω όταν την είδα στα 38 της). Για αυτό και πιο σοβαρές εφαρμογές όταν κάνεις λογαριασμό σε βάζουν να κάνεις επιβεβαίωση με φωτογραφία και να έχεις φωτογραφίες που φαίνεται πρόσωπο από κοντά.
Μα από dating app ήταν η "γνωριμία" αυτή.
Γενικά από τις εφαρμογές, θεωρώ ότι χρειάζεται μία βιντεοκλήση πριν το ραντεβού :-P

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.014
Πόντοι
3.506

Αγαπητέ nubik την φάρσα την έκαναν με το Διογένη τον κυνικό καί την εταίρα λαιδα - ο Σωκράτης ήταν το πιο πνευματικό ον που περπάτησε στο πλανήτη αλλά και μεγάλη αλεπού- δεν νομίζω να έπεφτε σε τέτοια λούμπα - το λέει και το όνομα του άλλωστε - Σω- κρατης ( αυτός που κρατάει τα έσω του)

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
199
Πόντοι
1
1ον γιατι δεν πρότεινε να πάρει και τις 2; ή να το έθετε σαν προυπόθεση για να ενδωσει στην 50αρα; 50αρα πίπα, 30 μουνί.
Θα το έθεται με το καταλληλο τρόπο: κοριτσάρες, μου φέραται στο μυαλό μια φαντασίωση, εσυ (50ρα) την πιπα και εσύ (30ρα) το νιμου......
2ον δεν πίνουμε ποτέ ότι μας προσφέρει μια άγνωστη, πόσο μαλλον όταν έχουμε υποψιαστεί το κάτι δεν πάει καλά

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
24.003
Πόντοι
15.446
1ον γιατι δεν πρότεινε να πάρει και τις 2; ή να το έθετε σαν προυπόθεση για να ενδωσει στην 50αρα; 50αρα πίπα, 30 μουνί.
Θα το έθεται με το καταλληλο τρόπο: κοριτσάρες, μου φέραται στο μυαλό μια φαντασίωση, εσυ (50ρα) την πιπα και εσύ (30ρα) το νιμου......
2ον δεν πίνουμε ποτέ ότι μας προσφέρει μια άγνωστη, πόσο μαλλον όταν έχουμε υποψιαστεί το κάτι δεν πάει καλά
Πολύ σωστή η 2η παρατήρηση, δεν ξέρεις που πας σε μια βίλα των ψευδαισθήσεων.
Μπορεί μπλέξεις άσχημα και αντί να γαμήσεις να σε γράψει ο τύπος Rtsth
στο νήμα με τα ειδεχθή :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom