Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Η πιτσιρικα ηταν ομοεθνεις?Δεν εχω δει μικρη απ αυτες.Παιδια θυμαμαι ενας που χε γραψει πριν πολυ-πολυ καιρο,αν διαβαζει η αν καποιοι ξερουν
Δε ξέρω δεν είχα ποτε νταλαβέρι με τέτοιες αλλά θα ήθελα να σουβλίσω καμία αλλά όπως είπα είναι οι ενδοιασμοί τύπου εάν θα αξίζει θα γαμιουνται η θα κάθονται σα τσουβάλια κ σημαντικότερο εάν θα μυρίζουν σε σημείο να ξεράσεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δε ξέρω δεν είχα ποτε νταλαβέρι με τέτοιες αλλά θα ήθελα να σουβλίσω καμία αλλά όπως είπα είναι οι ενδοιασμοί τύπου εάν θα αξίζει θα γαμιουνται η θα κάθονται σα τσουβάλια κ σημαντικότερο εάν θα μυρίζουν σε σημείο να ξεράσεις
+1

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
1 εμφανιστηκε Ιρανη κ αυτη εξαφανισμενη,κ τη βρηκα ο χαζος κ δε πηρα

Mysthrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Δοκιμάστηκε η Κινέζα που αναφέρεται εσχάτως απέναντι απο το Easy. Συνοπτικά πρόκειται πέρι ξεπέτας, καμία σχέση με τις ομοεθνείς της αν και σαφώς πιο εμφανίσιμη. Τσακωμένη με το νερό , βιαστική και άτεχνη. Ποτέ ξανά.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.851
Πόντοι
216
Δυο Χριστινες απο τις 3 που υπαρχουν ειναι αρκετα κοντες.Η γνωστη του Liberty ειναι προς κοντη κ εχει ερθει μια καινουρια Χριστινα εκ Βουλγαριας η οποια ειναι πολυ κοντη,στον ορφεα για 20 νομιζω και μιλφιζει,χαμογελαει θα τη καταλαβεις.Μετα εχω δει κατι κοντες απο μπαγκλαντεσιανες και μου φαινεται κινεζες κοντες.Η Χριστινα η πολυ κοντη δε μιλαει πολλα Ελληνικα αλλα ξερει τα βασικα που χρειαζεται να σου πει,να το θυμασαι σαν σημαδι γτ εγω τη τρολαρα δηλαδη ηξερε τα λεφτα να τα πει κ οχι τα αλλα που ρωτησα,ηξερε οτι εχει αναγκη να ξερει,απο αυτο θα τη καταλαβεις εκτος αν εμαθε περισσοτερα τοσο καιρο,απο υψος ειναι σιγουρα οτι θελεις κ η μονη μου φαινεται σε αυτα τα υψη
Μπορεί κάποιος να μας δώσει τα φώτα του με τις Κινέζες; Δεν έχω δει ποτέ. Σε ποιο ακριβώς σημείο είναι; Ώρες;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μπορεί κάποιος να μας δώσει τα φώτα του με τις Κινέζες; Δεν έχω δει ποτέ. Σε ποιο ακριβώς σημείο είναι; Ώρες;
Ειναι σε δυο σημεια.Πρωτο μετα τον Ορφεα ενα κλικ πριν τη Μαρνης,δηλαδη περνας Ορφεα (τον εχεις δεξια σου) και εκει κατευθειαν εχεις Κινεζες αριστερα σου συνηθως μπροστα απο μαγαζια.Δευτερο στο Easy ενα κλικ διπλα ως το φαναρι στη Σατωβριανδου.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
753
Πόντοι
6.135
Πρόσφατα κατέβηκα προς Ορφέα μεσημέρι.
Δύο κοπέλες παρέα: Η μία κοντή λεπτή μελαχρινή με όμορφο σώμα και πρόσωπο η άλλη πιο ψηλή και αλλήθωρη αλλά με σχετικά καλό σώμα.
Και οι δύο Βουλγάρες μάλλον, κάνανε απλό πρόγραμμα για 30+5. Δοκίμασα και τις δύο και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.

Η πρώτη και πιο όμορφη, η Γκαμπριέλα, αποδείχτηκε και κλέφτρα και βρωμιάρα - ο συνδυασμός που σκοτώνει δηλαδή.
Φτάνει να σας πω ότι μου έκανε ολόκληρη φασαρία επειδή ήθελα να... πλύνω τα χέρια μου πριν ξεκινήσουμε!
Επέμενε να την γαμήσω πρώτα και να πλυθώ μετά αν ήθελα!
Όσο για το γαμήσι καλύτερα να τον έπαιζα!

Η δεύτερη η Κατερίνα, ήταν πιο λογική αλλά συνολικά απλά λιγότερο κακή από την άλλη.
Για να τον βάλω όλον μου τα έπρηξε και προς το τέλος με έσπρωχνε να βγω!
Χάλια και οι δύο για κλωτσιές!

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.273
Πόντοι
456
Ποιο ειναι το μπος χοτελ?Αν λες Ορφεα ηταν ο Σαμουελα η καποια καινουρια
Το Μπος Μπουτίκ Χοτέλ είναι ένα τετράστερο ξενοδοχείο* στην οδό Χαλκοκονδύλη 33 απέναντι από το "γνωστό" γωνιακό "Καφέ Πορτοκάλι"

*Γύρω στα εκατό πενήντα ευρώ η ημέρα με πρωϊνό.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Δύο κοπέλες παρέα: Η μία κοντή λεπτή μελαχρινή με όμορφο σώμα και πρόσωπο η άλλη πιο ψηλή και αλλήθωρη αλλά με σχετικά καλό σώμα.
Και οι δύο Βουλγάρες μάλλον, κάνανε απλό πρόγραμμα για 30+5. Δοκίμασα και τις δύο και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.

Η πρώτη και πιο όμορφη, η Γκαμπριέλα, αποδείχτηκε και κλέφτρα και βρωμιάρα - ο συνδυασμός που σκοτώνει δηλαδή.
Φτάνει να σας πω ότι μου έκανε ολόκληρη φασαρία επειδή ήθελα να... πλύνω τα χέρια μου πριν ξεκινήσουμε!

Η δεύτερη η Κατερίνα, ήταν πιο λογική αλλά συνολικά απλά λιγότερο κακή από την άλλη.
Πότε δεν κατάλαβα γιατί να πάει κάποιος σε πιάτσα και να δώσει σε Βουλγάρα 30€ αφού ξέρουμε ότι σε τεράστιο βαθμό είναι για σουτια

Ethnikofron

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στην ομάδα! Καινούργιος και διάβασα αρκετές δημοσιεύσεις. Δεν έχω παει ποτέ στις πιάτσες και θα ήθελα μια γνώμη από πού να ξεκινήσω 1. Να περάσω καλά 2. Πιο "safe" για αρχάριους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Το Μπος Μπουτίκ Χοτέλ είναι ένα τετράστερο ξενοδοχείο* στην οδό Χαλκοκονδύλη 33 απέναντι από το "γνωστό" γωνιακό "Καφέ Πορτοκάλι"

*Γύρω στα εκατό πενήντα ευρώ η ημέρα με πρωϊνό.
Α καταλαβα,ε τοτε σιγουρα ειδε τον Σαμουελα.Απεναντι προς Ορφεα οχι προς Liberty για να κατατοπιζομαστε διοτι ο πιο πανω φιλος εννοουσε τη γωνια Καματερου-Χαλκοκονδυλη τωρα που χω τα στοιχεια

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Πότε δεν κατάλαβα γιατί να πάει κάποιος σε πιάτσα και να δώσει σε Βουλγάρα 30€ αφού ξέρουμε ότι σε τεράστιο βαθμό είναι για σουτια
Γτ ελπιζει οπως ολοι αλλα αυτες δεν υποφερονται κατα 8-9/10.Μονο 3 αξιζαν κ αυτες οι 2 ειναι απουσες,τωρα να δοκιμαζω επαναληπτικα για να δω αν αλλαζει δε με παιρνει οικονομικα ουτε ηθικα.Ειδικα οταν εχω επιλογη γτ να δινω κ να ξαναδινω.Μονο Μιλκα-Βερα κ ισως Αλμπενα-Μελεκ,ολες οι αλλες δοκιμη-επαναληψη με λεφτα στην ακρη σε περιπτωση φολων,οσο πολλαπλασιαζονται τοσο τις "φοβαμαι".Αν και τη ξαφνικη Τζιοτζετα η Τζεορτζινα θα την επαιρνα ως πυροτεχνημα!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

Σε ευχαριστω για το σωσιμο γτ κανεις δεν επαιρνε η δεν εγραψε τις κατα τα αλλα Κολομβιανες.Αλλα κ οι Λατινες φολιαζουν.Τες πα ισως οι Βουλγαρομιξεις ειναι το προβλημα γτ σχεδον ολες δειχνουν Βουλγαρομιξη.Τελικα τπτ τυχαιο,φτανουν σε πιατσα γτ δε μπορουν αλλου κ οσες μπορουν ειναι πιατσα γτ δε μπορουν πιο πανω για τους χ ψ λογους

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
472
Πόντοι
301
Η πιτσιρικα ηταν ομοεθνεις?Δεν εχω δει μικρη απ αυτες.Παιδια θυμαμαι ενας που χε γραψει πριν πολυ-πολυ καιρο,αν διαβαζει η αν καποιοι ξερουν
Εγω ειχα γράψει,, δεν έρχομαι συχνά Αθήνα, είχα περάσει ένα πρωί κατά τις 11 όταν ήμουν Αθήνα αλλά δεν βρήκα καμία από αυτές, οπότε πήγα για μασάζ γιατί ήθελα να γυρίσω πίσω (λόγω δουλειάς έρχομαι αυθημερόν Αθήνα πολλές φορές), όταν ξανάρθω και δω κάποια από αυτές τις Ινδές,, Μπαγκλαντές κλπ με τις στολές τους θα πάω έτσι για την ιστορία, οπότε θα ενημερώσω,

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Εγω ειχα γράψει,, δεν έρχομαι συχνά Αθήνα, είχα περάσει ένα πρωί κατά τις 11 όταν ήμουν Αθήνα αλλά δεν βρήκα καμία από αυτές, οπότε πήγα για μασάζ γιατί ήθελα να γυρίσω πίσω (λόγω δουλειάς έρχομαι αυθημερόν Αθήνα πολλές φορές), όταν ξανάρθω και δω κάποια από αυτές τις Ινδές,, Μπαγκλαντές κλπ με τις στολές τους θα πάω έτσι για την ιστορία, οπότε θα ενημερώσω,
Ενταξει!Κρατα εξτρα λεφτα σε περιπτωση που ξενερωσεις να ρεφαρεις!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Λες να ναι τόσο χάλια;; αυτές τη ώρες βγαίνουν;;
Δε ξερω,δε δοκιμασα.Ολη μερα υποθετω Εγω παντα τις βλεπω στη βαρδια μου,δηλαδη απογευμα-απογευμα προς βραδυ-βραδυ νωρις-βραδυ

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Σήμερα 2-3 πλατεία Λαυρίου δεν είχε ούτε μια. Χαλκοκονδύλη απέναντι από τα γκρανι είχε μια μαύρη με μαντίλα και υπέροχη κολάρα αλλά συνενόηση μηδέν... Στο Λιτό μόνο μια ξανθιά με καλό σώμα πρόσωπο σπασμένο για 50αρα έμοιαζε ζητούσε 30 αλλά δεν δοκίμασα το ένστικτο έλεγε μακριά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom