Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 7.084
- Πόντοι
- 1.056
ποια αλλα μαγαζια;Στο golden τι φάση; Η Ναταλία είναι καλή όπως την θυμόμαστε από αλλά μαγαζιά;
ποια αλλα μαγαζια;Στο golden τι φάση; Η Ναταλία είναι καλή όπως την θυμόμαστε από αλλά μαγαζιά;
Μαριάννα, Ανριστρές και άλλαΠοια μαγαζιά;
Ρε αχυτε...καθόλου κωλαρα....άμα κατεβάσει το πόδι από το κρεβάτι....Πλάτη-Κωλος-Μπουτια θα είναι μονοκόμματο....Τι κωλάρα είναι αυτή που ανέβασε το Body Free. Έχει πάει κανείς πρόσφατα;
![]()
Spa Body Free | Thessaloníki
Spa Body Free, Thessaloniki. Gefällt 1.496 Mal · 124 Personen sprechen darüber. Beauty, Kosmetik und Körperpflegewww.facebook.com
Απάντα μια φορά σωστά χωρίς ειρωνείες και βρισιές, γίνεται;Ρε αχυτε...καθόλου κωλαρα....άμα κατεβάσει το πόδι από το κρεβάτι....Πλάτη-Κωλος-Μπουτια θα είναι μονοκόμματο....
θιχτηκες αννουλα μου;Απάντα μια φορά σωστά χωρίς ειρωνείες και βρισιές, γίνεται;
Η Φενια ειναι η καλυτερη επιλογη του ιδρυματοs ισωs αυτο ισχυει εν τελη .......Αρχη και τελοs ομωs σε σχεση με οτι επικρατει στην πολη με 70 ευρο δεν υπαρχει κατι καλυτερο που καταλυγει απο μασαζ σε φραπε με κερασακι στην τουρτα μια ωραιοτατη πιπα .Αν εισαι εμφανισημοs kαι εχειs kαλο social με την κοπελα και την γνωρισειs καλυτερα θα ειναι επιλογη μονοδρομοs Και αν υπαρξει χυμεια μεταξυ σαs με 80-100ευρο κανει πολυ καλυτερο προγραμμα (οχι ομωs σε ολoys)Το μουνάκι αυτό το γνωρίζω τύπε αλλά έτσι όπως το περιέγραψε ο συνάδελφος νόμισα ότι έκοψε το μαλλί.
Εσύ γιατί λες 70-80 έχει και πρόγραμμα με 80 στο elegance ; Γιατί εκεί η πίπα πάει 70.
Η ξυνή γιατί λες να την έδωσε ;
Εγώ ξέρω για μεγαλύτερα τιμήματα το 80 δεν έχει αναφερθεί ούτε από άλλους συναδέλφους.Η Φενια ειναι η καλυτερη επιλογη του ιδρυματοs ισωs αυτο ισχυει και ολη την πολη .......Αρχη και τελοs σε σχεση με οτι επικρατει στην πολη με 70 ευρο δεν υπαρχει κατι καλυτερο που καταλυγει απο μασαζ σε φραπε με κερασακι στην τουρτα μια ωραιοτατη πιπα .Αν εισαι εμφανισημοs kαι εχειs kαλο social με την κοπελα και την γνωρισειs καλυτερα θα ειναι επιλογη μονοδρομοs Και αν υπαρξει χυμεια μεταξυ σαs με 80 ευρο κανει πολυ καλυτερο προγραμμα (οχι ομωs σε ολoys)
και απο βανα περασε οταν ηταν πιπινακι
Εγω σου λεω τι ισχυει σε μενα .....Εγώ ξέρω για μεγαλύτερα τιμήματα το 80 δεν έχει αναφερθεί ούτε από άλλους συναδέλφους.
Τα παντα παιζουν..και διπλο με τη σεριφισα αν φυσας το χρημα.Εγώ ξέρω για μεγαλύτερα τιμήματα το 80 δεν έχει αναφερθεί ούτε από άλλους συναδέλφους.
Και πως το κλείνω με την σερίφισα αν έχω το χρήμα;Τα παντα παιζουν..και διπλο με τη σεριφισα αν φυσας το χρημα.
Πάνε στο Elegance για την Ελίνα.Chubby με πολύ όμορφο πρόσωπο.Μέχρι πρότινος δούλευε Τετάρτη και Σάββατο 16:00-20:30.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.Επίσης η Ηλιάνα στο Harmony Spa έχει πιασίματα,παρότι πιο αδύνατη από την Ελίνα.Οι άλλες στο ίδιο κατάστημα,το Harmony,είναι κατηγορίας πάνω από chubbyΚαλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποιο κατάστημα έχει chubby κοπέλες ή και ποιες είναι ονομαστικά στην πόλη στα διάφορα καταστήματα? Είδα πχ το στορυ από το bodyfree με μια με ροζ κολάν αλλά μου βγαζει ότι είναι τσιγγάνα και δεν τρελαίνομαι. Αν έχετε στο μυαλό σας κάποιες πείτε μου !
Ας ότι θυμάμαι κάποιοι είπαν κ στην Εβίτα έχει μία μικρή χοντρούλα αν δε κάνω λάθοςΠάνε στο Elegance για την Ελίνα.Chubby με πολύ όμορφο πρόσωπο.Μέχρι πρότινος δούλευε Τετάρτη και Σάββατο 16:00-20:30.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.Επίσης η Ηλιάνα στο Harmony Spa έχει πιασίματα,παρότι πιο αδύνατη από την Ελίνα.Οι άλλες στο ίδιο κατάστημα είναι κατηγορίας πάνω από chubby
Ίσως.Εγώ θυμάμαι τελευταία όμως να έχει περιγραφεί μια μικρή χοντρούλα στο Dames.Ίσως όμως ο φίλος να ψάχνει μερικά κιλά πιο κάτω.Βέβαια είναι και υποκειμενικό.Κάποιος πιο αυστηρός μπορεί να χαρακτηρίσει την Ελίνα χοντρούλα.Είναι όμως στην κατηγορία chubby.Χοντρούλα είναι η Λούνα στο Harmony π.χ.Ας ότι θυμάμαι κάποιοι είπαν κ στην Εβίτα έχει μία μικρή χοντρούλα αν δε κάνω λάθος
Mπά.Αξίζουν τα μαζατζιδικα στη πόλη;
Τη μπερδεύεις με τη Χρύσα.Μαριάννα, Ανριστρές και άλλα
Εγινε Σευχαριστω!Στο Ζέσι Σπα είχε παιχτεί παλιότερα.Κάνε μια ερώτηση εκεί για τρίο:
![]()
2 ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξανθό και μελαχρινό για όλα τα γουστα, Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες και κάνουμε κάθε φαντασίωση σου πραγματικότητα...Παρτουζα με την φίλη μου, μασάζ με τις βυζαρες μας και σεξ σκέτη καυλα κάλεσε μας ή στείλε viber 6946290525kanesex.com
ΚώσταςΗ Φενια στην Μαριαννα με τι ονομα ηταν;