Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
248
Πόντοι
21
Τι κωλάρα είναι αυτή που ανέβασε το Body Free. Έχει πάει κανείς πρόσφατα;

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.084
Πόντοι
1.056
Τι κωλάρα είναι αυτή που ανέβασε το Body Free. Έχει πάει κανείς πρόσφατα;
Ρε αχυτε...καθόλου κωλαρα....άμα κατεβάσει το πόδι από το κρεβάτι....Πλάτη-Κωλος-Μπουτια θα είναι μονοκόμματο....

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
248
Πόντοι
21

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
298
Πόντοι
21
Το μουνάκι αυτό το γνωρίζω τύπε αλλά έτσι όπως το περιέγραψε ο συνάδελφος νόμισα ότι έκοψε το μαλλί.

Εσύ γιατί λες 70-80 έχει και πρόγραμμα με 80 στο elegance ; Γιατί εκεί η πίπα πάει 70.

Η ξυνή γιατί λες να την έδωσε ;
Η Φενια ειναι η καλυτερη επιλογη του ιδρυματοs ισωs αυτο ισχυει εν τελη .......Αρχη και τελοs ομωs σε σχεση με οτι επικρατει στην πολη με 70 ευρο δεν υπαρχει κατι καλυτερο που καταλυγει απο μασαζ σε φραπε με κερασακι στην τουρτα μια ωραιοτατη πιπα .Αν εισαι εμφανισημοs kαι εχειs kαλο social με την κοπελα και την γνωρισειs καλυτερα θα ειναι επιλογη μονοδρομοs Και αν υπαρξει χυμεια μεταξυ σαs με 80-100ευρο κανει πολυ καλυτερο προγραμμα (οχι ομωs σε ολoys)

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.736
Πόντοι
1.056
Η Φενια ειναι η καλυτερη επιλογη του ιδρυματοs ισωs αυτο ισχυει και ολη την πολη .......Αρχη και τελοs σε σχεση με οτι επικρατει στην πολη με 70 ευρο δεν υπαρχει κατι καλυτερο που καταλυγει απο μασαζ σε φραπε με κερασακι στην τουρτα μια ωραιοτατη πιπα .Αν εισαι εμφανισημοs kαι εχειs kαλο social με την κοπελα και την γνωρισειs καλυτερα θα ειναι επιλογη μονοδρομοs Και αν υπαρξει χυμεια μεταξυ σαs με 80 ευρο κανει πολυ καλυτερο προγραμμα (οχι ομωs σε ολoys)
Εγώ ξέρω για μεγαλύτερα τιμήματα το 80 δεν έχει αναφερθεί ούτε από άλλους συναδέλφους.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
298
Πόντοι
21

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.620
Πόντοι
201

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποιο κατάστημα έχει chubby κοπέλες ή και ποιες είναι ονομαστικά στην πόλη στα διάφορα καταστήματα? Είδα πχ το στορυ από το bodyfree με μια με ροζ κολάν αλλά μου βγαζει ότι είναι τσιγγάνα και δεν τρελαίνομαι. Αν έχετε στο μυαλό σας κάποιες πείτε μου !

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.495
Πόντοι
3.786
Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποιο κατάστημα έχει chubby κοπέλες ή και ποιες είναι ονομαστικά στην πόλη στα διάφορα καταστήματα? Είδα πχ το στορυ από το bodyfree με μια με ροζ κολάν αλλά μου βγαζει ότι είναι τσιγγάνα και δεν τρελαίνομαι. Αν έχετε στο μυαλό σας κάποιες πείτε μου !
Πάνε στο Elegance για την Ελίνα.Chubby με πολύ όμορφο πρόσωπο.Μέχρι πρότινος δούλευε Τετάρτη και Σάββατο 16:00-20:30.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.Επίσης η Ηλιάνα στο Harmony Spa έχει πιασίματα,παρότι πιο αδύνατη από την Ελίνα.Οι άλλες στο ίδιο κατάστημα,το Harmony,είναι κατηγορίας πάνω από chubby

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.864
Πόντοι
3.556
Πάνε στο Elegance για την Ελίνα.Chubby με πολύ όμορφο πρόσωπο.Μέχρι πρότινος δούλευε Τετάρτη και Σάββατο 16:00-20:30.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.Επίσης η Ηλιάνα στο Harmony Spa έχει πιασίματα,παρότι πιο αδύνατη από την Ελίνα.Οι άλλες στο ίδιο κατάστημα είναι κατηγορίας πάνω από chubby
Ας ότι θυμάμαι κάποιοι είπαν κ στην Εβίτα έχει μία μικρή χοντρούλα αν δε κάνω λάθος

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.495
Πόντοι
3.786
Ας ότι θυμάμαι κάποιοι είπαν κ στην Εβίτα έχει μία μικρή χοντρούλα αν δε κάνω λάθος
Ίσως.Εγώ θυμάμαι τελευταία όμως να έχει περιγραφεί μια μικρή χοντρούλα στο Dames.Ίσως όμως ο φίλος να ψάχνει μερικά κιλά πιο κάτω.Βέβαια είναι και υποκειμενικό.Κάποιος πιο αυστηρός μπορεί να χαρακτηρίσει την Ελίνα χοντρούλα.Είναι όμως στην κατηγορία chubby.Χοντρούλα είναι η Λούνα στο Harmony π.χ.

Τελευταία τροποποίηση:

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.148
Πόντοι
216

Dirt3

Μέλος
Εγγρ.