Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω για την Χριστίνα στο 14 στον όροφο. Θα μπορούσε να μου την περιγράψει κάποιος;
Έχω διαβάσει ότι είναι γύρω στα 65 κοντή. Πως είναι τα μαλλιά της; (χρώμα/μάκρος). Έχει όμορφο πρόσωπο; Εννοείται αυτό είναι υποκειμενικό και ακόμα περισσότερο λόγω της ηλικίας οπότε δεν περιμένω να μου πείτε αν συγκρίνεται με μία 25αρα. Παρόλα αυτά πιστεύω μπορεί να υπάρξει αντικειμενικότητα και μπορείτε να το σκεφτείτε και να απαντήσετε σαν να την φαντάζεστε νέα. Δηλαδή νέα θα ήταν όμορφη; Επίσης πως είναι από κιλά(λεπτή/έξτρα κιλά/πολλά κιλά) και τέλος πως είναι το δέρμα της;
H Χριστίνα είναι κοντή, γύρω στο 1.60, με μεγάλο στήθος που λόγω ηλικίας έχει πάρει την κατιούσα. Κρατιέται καλά, ακόμα και σε σχέση με νεότερες (Σοφακι, Βανέσα, Ελένη κλπ)
Νέα θα πρέπει να τραβούσε βλέμματα, γιατί είναι αεράτη. Έχει καστανά μαλλιά, σχετικά μακρυά, αλλά τα πιάνει κότσο στο δωμάτιο. Έχει φυσιολογική χαλάρωση και μερικά κιλά στην κοιλιά. Όχι χλαπάτσα, αλλά έχει κατιτίς. Δέρμα καλό δεδομένων των συνθηκών και της ηλικίας