Νέα

Ελληνικές παραγωγές πορνό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
4568060h.jpg

4579751h.jpg

Μάγκες μου και εγώ όταν την είχα δει πρώτη φορά μου είχε κάνει πολύ εντύπωση ! Είχα κάνει συνδρομή στο sugar μόνο για πάρτη της τότε . Έκανε δύο ταινίες και μετά εξαφανίστηκε! Κρίμα γιατί είχε αρκετό ταλέντο και μέλλον , αν ακούνε εκεί στο sugar babes πρέπει να ξαναγυρίσουν μαζί της ταινίες κρίμα που σταμάτησε τόσο νωρίς το κορίτσι !

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.162
Πόντοι
19.250
2 χρονια εδω μεσα...8 μηνυματα ...στα 5 ζητας βιντεο και μλκιες...δεν εχεις προσφερει τιποτα...μα τιποτα....ΔΩΣΕ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟ...ζητιανε κηφηνα....που το εκτιμας ....
Ο τύπος με τις 0 κριτικές κράζει τον τύπο με τα 5 μυνηματα.
Ρεεεεε που πάμε ρε….

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.944
Πόντοι
2.256
Ο τύπος με τις 0 κριτικές κράζει τον τύπο με τα 5 μυνηματα.
Ρεεεεε που πάμε ρε….
Τόσο πολύ σε ετσουξε τις προάλλες η κριτική μου στο σχόλιο σου που με κυνηγάς και σε άλλα νήματα ;....ελα να περάσει το επόμενο παρατράγουδο....

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.162
Πόντοι
19.250
Τόσο πολύ σε ετσουξε τις προάλλες η κριτική μου στο σχόλιο σου που με κυνηγάς και σε άλλα νήματα ;....ελα να περάσει το επόμενο παρατράγουδο....
Θα με έτσουζε , μόνον αν δεν κατάφερνε να τον αυτοσκοπό του .
Άλλος τσουχτηκε ….
Δεν υπήρχε περίπτωση να ενοχληθώ , ειδικά όπως εξελίχθηκαν η όλη φάση .
Αλλά μου κάνει εντύπωση ποσό μαλακας είσαι , γενικά !
Ρε Καραμήτρο , πραγματικά ρωτάει ο άλλος μήπως μπορούμε να τον βοηθήσουμε , και εσυ αμέσως να πεις την παπαρια σου , και να μειώσεις τον άλλον ;

Επειδή είναι lurker ?

Και όχι μόνον εκεί , αλλά γενικά έχεις μια άσχημη συμπεριφορά μέσα εδώ ;

Τι νομίζεις ότι το μπου είναι για κακομαθημένα παιδάκια σαν και εσένα , που νομίζουν ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω τους ;

Πως είναι δυνατόν να εισια τόσο πολύ Μέσα στην μιζέρια και την τοξικότητα ;
Τόση πόλη φάπα τρως σπίτι σου ρε μαν που βγάζεις βιτριόλι παντού και σε όλους ;
Η έχεις τόση έλλειψη νοημοσύνης που δεν μπορείς να έχεις το ανάλογο σεβασμό στα μελοι της κοινότητας ;

Σε παρακαλώ κοίταξε το , εισια πολύ νέος , και δεν έχει χώρο το φόρουμ του μπου για τόσο πολύ τοξικότητα ναι αρνητισμό ….
Καλημέρα !

Τελευταία τροποποίηση:

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
62
Like
18.504
Πόντοι
13.636
Ο καλύτερος πορνοσταρ ήταν ο Στάθης των αρβυλα, τα κατάφερε κ μπήκε φυλακή

Tzonis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
6
Like
556
Πόντοι
300
Εχο την εντυπωση οτι στο σιρινα ο γιατρος και ι μιλφ διερμινεας παιζει ι πολινα απο καλυμνου48Α αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας δοσει τα φωτα του

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
IMG_1256.jpeg

Ότι καλύτερο σε γυναίκα ελληνίδα πορνοστάρ . Ήρθε έβγαλε δύο ταινίες και πραγματικά το είχε στο αίμα της . Κρίμα που έχει χαθεί αυτή η ψυχή ξέρει κανείς ; Μιλάω για την κατια φυσικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom