Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
327
Πόντοι
20
Ναι ψαξε να δεις κ αν δε βρεις πες μου να ψαξω κι εγω γτ παει καιρος που χα δει φωτογραφιες,αλλιως να ρωτησουμε τα παιδια.Για να αναφερει ο φιλος μας πιο πανω τη συγκεκριμενη που λες κ εσυ οτι ειναι καλη μαλλον ειναι αυτη που αξιζει περισσοτερο απο εμφανιση,ελπιζω κ απο υπηρεσιες
Δεν είδα φωτογραφίες και δεν θα ξαναπεράσω από το σημείο. Όχι σήμερα τουλάχιστον

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δεν είδα φωτογραφίες και δεν θα ξαναπεράσω από το σημείο. Όχι σήμερα τουλάχιστον
Ενταξει,λογικα ειναι αυτες που λεγανε,δεν ειναι παρα πολυς ο καιρος,σημαντικη η ενημερωση σου γιατι ειναι ενα κομματι που αρκετοι δεν εχουμε επαφη κ δε περναμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Επιστροφή από Τρίγωνο. Οι συνηθισμένοι Τράβελοι, η Σάντυ στη θέση της, ο Σαμουέλα και τα λοιπά κορίτσια στον Ορφέα. Ευτυχώς βρήκα την Ντόρα και με εξυπηρέτησε, πάντα η τύχη με βοηθάει. Πάμε γι άλλα

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
448
Πόντοι
21
Βρε βρε,πανω που λεμε μηπως αλλαξαν τη ζωη τους δυστυχως επιστρεφουν ακομη κ αν την ειχαν αλλαξει.Οποτε επιβεβαιωθηκε οτι δε προκειται για τη Χριστινα που γινε ντορος,βλεπω απογευμα+βραδυ μια "Μαρια" Αλβανιδα λεει,παρομοια αν οχι ιδια τιμη.Μελαχρινη ειναι?Βαζει κολλαν κ σορτσακι που φαινεται κωλος
Μελαχρινή, όχι σορτς.
Μπαζο πλέον, προχωραμε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μελαχρινή, όχι σορτς.
Μπαζο πλέον, προχωραμε
Bαζει κ σορτς τζιν,ναι προχωραμε,αλλωστε δε τελειωνουν,θα ρχονται παλιες-καινουριες αργα η γρηγορα οπως τωρα,η τιμη ειναι το προβλημα για μενα προσωπικα,ναι χαιρομαι με καινουριες αλλα ξενερωνω κατευθειαν βλεπωντας Εθνικοτητες που παραπεμπουν σε τιμες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Συναγωνιστές, έχει κάποιος το τηλ της Ζαιρας; να μου το στείλει pm; insta (moupourouuu...) δεν έχει απαντηση.Κατεβαίνω Ορφέα αλλά δεν την έχω πετύχει εδώ και πολύ καιρό. Βρήκα ένα πολύ όμορφο & γλυκό κοντοπουτανο πιμπελο αλλά μου τα επρηξε στο "τελείωσες;". Την πάτησα και μου πήρε και 30ρι.Φόλα ολικής. Βανέσα μου ενεφερε.
Τη Ζαιρα στο Insta θα συννενοηθεις,εχει διαφορα προφιλ,στειλε σε ολα και υπομονη.Αν τη δεις απο κοντα ζητα της τηλ.Ειχε και το αλλαξε,δε κινειται μεσω τηλ κ τοσο πολυ.Επιλεκτικη.Απλα πρεπει να κατσεις να περιμενεις μην βγει ξαφνικα η παει καπου.Βανεσσα βουλγαρα νεαρη σωστα?Με ωραιο σωμα και ωραιο κωλο?Και ωραιο βλεμμα με χαμογελο?Φολολιστα κ ηθελα να ναι στο rotation,κριμα ρε γαμωτο.Ολο κ μικροτερο Rotation.Για μενα μετα απο τοσο καιρο αξιζουν μονο οι Ζαιρα-Αννα-Βερα-Μιλκα-Ντορινα-Μαρια Ιλιον-Μαριαλεννα-Βασια-Δωρα-Δημητρα-Ειρηνη-Σαντρα-Τζινα με guest Κασσανδρα κ λιστα αναμονης τις Στελλα Lito-Αλμπενα-Μελεκ.Αυτες που αξιζουν τις βαζω με σειρα καταταξης γτ αν βαλω ανα κατηγορια πχ συμπεριφορα διαθεση αποδοση κτλ αλλαζει η καταταξη,τις εβαλα ως overall καταταξη.Αν βγαιναν μαζεμενες δε θα ξαναρχοντουσαν ξενοφερτες,θα τις κερδιζαν απ τα αποδυτηρια,αυτες να τις ειχα καπως τυπου μπουρδελο-στουντιο-γραφειο θα κανα χρυσες δουλειες,για ολα τα γουστα,η καθεμια με τα χαρακτηριστικα της,το κοινο κακο τους:δεν ειναι "φιλες",θα μπορουσαν να "γινουν".Υπαρχουν κι αλλες που ναι καλες αλλα εξαφανιζονται ρε γμτ!Παντως με Βανεσσα μου λυσες χερια να μην ασχοληθω!

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Γενικα βλεπω οτι οσες εχουν Ελληνες στανταρ,δε πολυπιατσαρουν η δε πιατσαρουν.Οσες δεν εχουν πιατσαρουν ειτε Ελληνιδες ειτε ξενοφερτες.Επισης οσες νταραβεριζονται με Ελληνες δε πανε με πακιδες,οι αλλες πανε με ξενοφερτους.Φυσικα καποιες πανε με ολους πχ Κασσανδρα η καποια που δεν ετυχε να τη δειτε αν κ παιζει να το κανουν παλι επιλεκτικως για να τα λεμε κι ολα.Το ιδιο κ εμεις,οταν βρισκουμε Ελληνιδα οι αλλες προσπερνουνται

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ανανεωση φολολιστας σε Ελιζαμπεθ-Βαγια-Μαρια βουλγαρομιλφ-Ελλη-Μικη-Σαντυ-Λελα-Βανεσσα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Οποιος δει τη Φιλιππινα ας ρωτησει να μαθει

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
551
Πόντοι
301
υπαρχει τιποτα προς κινα η κοντα...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
υπαρχει τιποτα προς κινα η κοντα...
Κινεζες υπαρχουν,εχει μεγαλυτερες στον Ορφεα πιο διπλα στα μαγαζια ενα κλικ πριν τη Μαρνης και εχει μια νεοτερη στο Easy,παντα αυτες βλεπω επι τοσο καιρο.Στη προηγουμενη ομως ειδα μια Φιλιππινεζα η Ταιλανδεζα στο πορτοκαλι-ξενοδοχειο μπροστα.Εχει χαρακτηριστικα Φιλλιπινας η Ταιλανδης.Φατσα μεγαλης,σωμα μικρης,πηγε LIberty,νεοεμφανιζομενη.Σε μπουρδελο μπορεις να βρεις τα χαρακτηριστικα ακομα κ αν δεν ειναι γεννημα θρεμα πχ Μαργαριτα στο πορνομολ στο 1 η Εμμυ Φ66δ

Freelife

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
7
Πόντοι
0
Επιστροφή από τρίγωνο με στοχευμένη καταδρομική για το καινούργιο σχιστοματικο. Μεταξύ 6 με 7 που έμεινα δεν εμφανίστηκε. Πάω στο ραντεβού που έχω στην περιοχή και θα επανελθω

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
21
Like
824
Πόντοι
1.011
της ειχα στειλει αυτης στο ινστα και μου λεει 150 για 1 ωρα και 120 για 30 λεπτα. Μαλακιες..
Τη Ζαιρα στο Insta θα συννενοηθεις,εχει διαφορα προφιλ,στειλε σε ολα και υπομονη.Αν τη δεις απο κοντα ζητα της τηλ.Ειχε και το αλλαξε,δε κινειται μεσω τηλ κ τοσο πολυ.Επιλεκτικη.Απλα πρεπει να κατσεις να περιμενεις μην βγει ξαφνικα η παει καπου.Βανεσσα βουλγαρα νεαρη σωστα?Με ωραιο σωμα και ωραιο κωλο?Και ωραιο βλεμμα με χαμογελο?Φολολιστα κ ηθελα να ναι στο rotation,κριμα ρε γαμωτο.Ολο κ μικροτερο Rotation.Για μενα μετα απο τοσο καιρο αξιζουν μονο οι Ζαιρα-Αννα-Βερα-Μιλκα-Ντορινα-Μαρια Ιλιον-Μαριαλεννα-Βασια-Δωρα-Δημητρα-Ειρηνη-Σαντρα-Τζινα με guest Κασσανδρα κ λιστα αναμονης τις Στελλα Lito-Αλμπενα-Μελεκ.Αυτες που αξιζουν τις βαζω με σειρα καταταξης γτ αν βαλω ανα κατηγορια πχ συμπεριφορα διαθεση αποδοση κτλ αλλαζει η καταταξη,τις εβαλα ως overall καταταξη.Αν βγαιναν μαζεμενες δε θα ξαναρχοντουσαν ξενοφερτες,θα τις κερδιζαν απ τα αποδυτηρια,αυτες να τις ειχα καπως τυπου μπουρδελο-στουντιο-γραφειο θα κανα χρυσες δουλειες,για ολα τα γουστα,η καθεμια με τα χαρακτηριστικα της,το κοινο κακο τους:δεν ειναι "φιλες",θα μπορουσαν να "γινουν".Υπαρχουν κι αλλες που ναι καλες αλλα εξαφανιζονται ρε γμτ!Παντως με Βανεσσα μου λυσες χερια να μην ασχοληθω!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Επιστροφή από τρίγωνο με στοχευμένη καταδρομική για το καινούργιο σχιστοματικο. Μεταξύ 6 με 7 που έμεινα δεν εμφανίστηκε. Πάω στο ραντεβού που έχω στην περιοχή και θα επανελθω
τελικα?πηγα μετα τις 11,γυρισα πριν λιγη ωρα,δε τη βρηκα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.829
Πόντοι
746
Ρε μάγκες κάτι πήρε το μάτι μου ότι πιατσαρει η Ζαιρα (Μουπουρου) κάτω στο τρίγωνο; Την έχουμε δει πρόσφατα; Αν ναι πόσα ζητάει;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
της ειχα στειλει αυτης στο ινστα και μου λεει 150 για 1 ωρα και 120 για 30 λεπτα. Μαλακιες..
Τι να σου πω,μουνι της ειναι,οσα θελει λεει,δεν εχω εικονα,εχω μεινει στα 120 αλλα για 1 ωρα,εξ ανεκαθεν η κανονικη της χρεωση ειναι 150

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.829
Πόντοι
746
Τι να σου πω,μουνι της ειναι,οσα θελει λεει,δεν εχω εικονα,εχω μεινει στα 120 αλλα για 1 ωρα,εξ ανεκαθεν η κανονικη της χρεωση ειναι 150
Πιατσαρει καιρό; Αξίζει μέσα ξέρουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom