Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.468
- Πόντοι
- 1.446
Στο "Βήμα της Κυριακής"Που βρίσκουμε κριτικές για μιχαελα
Στο "Βήμα της Κυριακής"Που βρίσκουμε κριτικές για μιχαελα
Εδώ έχουμε πληροφορίες?ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΧΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ.6950559926 Πήγε κάποιος πρόσφατα τον έχει μεγάλο; Γιατί την βλέπω over 40+ που σημαίνει λίγα πράγματα
Δεν ξέρω αν έχει κριτικές αλλά όλοι έχουν γράψει καλά γι'αυτην, μην το πολυψειρίζεις δεν είναι και του πανακρίβου...Σοβαρά τώρα, υπάρχουν πουθενά κριτικές για την μιχαελα εδώ μεσα
Και εγώ έχω διαβάσει καλά, αλλά παραδόξως δεν βρίσκω κάτι εδωΔεν ξέρω αν έχει κριτικές αλλά όλοι έχουν γράψει καλά γι'αυτην, μην το πολυψειρίζεις δεν είναι και του πανακρίβου...
Να και τα αράβικα στη διαφήμιση...Προφανώς, απευθύνεται και στους "επενδυτές" που είναι ήδη εδώ..."Μερακλού" η τύπισσα...ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΧΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ.6950559926 Πήγε κάποιος πρόσφατα τον έχει μεγάλο; Γιατί την βλέπω over 40+ που σημαίνει λίγα πράγματα
προ καιρου ειχα περασει καλα οκ ατωμο μην κανεις παζαρι ειναι στ 60 στανταρ χαλαρη καβλιαρα ...εχουμε αναφερθει στ ποστ παλιοτερα αν πατησετε τ ονωμα κατυ θα βγαλει απο κ κ περα τ να πω ...εμενα προσωπικα δεν μ τεριαξε αλλιως και καθαρη και καλο παιδι και μπανακι αμα θες ολα τ καλα εχειΣοβαρά τώρα, υπάρχουν πουθενά κριτικές για την μιχαελα εδώ μεσα
Δεν είναι κάπως μεγάλη πια??Μιχαέλα απίστευτη καύλα αξίζει φουλ
Αδερφέ στείλε μου ένα pm να σε ρωτήσω κάτιΝα και τα αράβικα στη διαφήμιση...Προφανώς, απευθύνεται και στους "επενδυτές" που είναι ήδη εδώ..."Μερακλού" η τύπισσα...
βρε τη γειτονισα μ.Ασιας 1, και Ξενιας γωνια εμενα εγω πριν μετακομισω , κοτα εξελιξεις στη περιοχη μουΕδώ έχουμε πληροφορίες?
εδω κατυ βλεπωΜια χαρά ειναι για πρωτάρη, έχω παει αρκετές φορές φορές αν και έχω να παω τωρα αρκετό καιρό.
Για πρωτάρη ειναι ότι πρέπει
h**ps://kanesex. com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/michaela-peristeri_i1446120
Ενώ είχαμε μιλήσει για ελεύθερο στοματικό μου φόρεσε σκούφο δήθεν ότι είχα προσπερματικα υγρά. Είχε και μια μυρωδιά κάπως αυτήΚαλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω για την συγκεκριμένη, εδώ και πολύ καιρό βλέπω πως όποιος έχει ζητήσει πληροφορίες κάποιοι απαντάνε επιφυλακτικά με σπόντες για προσοχή «γυφταριά» «κοκορέτσια» κλπ . Και καλά κάνουν, το θέμα είναι όμως ότι από ότι έψαξα δεν υπάρχει ούτε μία συγκεκριμένη αρνητική εμπειρία που να πει κάποιος ότι του έτυχε κάτι άσχημο, οπότε ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος την έχει πάρει πρόσφατα και πως ήτανε από άποψη εμπειρίας και συμμετοχής. Αν κάποιος έχει να γράψει αρνητική εμπειρία βιωματική καλως, ας μην αναλωθούμε πάλι σε γενικότητες για κοκορέτσια και γυφτάκια
Ευχαριστώ !
![]()
Ναζιάρα καυλομενη τρανς παίζουμε με κάμερα και στο viber και whats up
Καλησπέρα είμαι η εμυ ένα μελαχρινό καυλιαρικο μωρό πάντα καυλωμενη για να ξεσκιζω αγοράκια, ενεργητική, παθητική με πολύ καλά προσόντα 19 σκληρο χοντρό σαν πετρα έλα να σου ικανοποιήσω κάθε φαντασίωση σου σε δικό μου χώρο πάρε με τηλ. 6942833306. Στο ξενοδοχείο είναι στα 200 σε δικό σου χώρο 250kanesex.com
Επειδή ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει το φόρουμ. Πώς μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι για Χαλκίδα?Αδερφέ στείλε μου ένα pm να σε ρωτήσω κάτι
Go for itΚαλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την Celine και αν είναι καλή για πρώτη φορά
![]()
(CELINE) First time in THESSALONIKI - Active and Passive (Expert in Beginners).
'Very Good Lover - Highly Recommended' ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 6946230253 Super Novelty of Scandal arrives in the city for the first time. Shocking brunette with delicious body, exquisite ass with tight hole for your greek cock, in bed I am very morbid and accommodating, i get involved very well in the...kanesex.com
Πολύ θηλυκή. Χαμογελαστή καλός χαρακτήρας. Εργαλείο αρκετά μικρό. Για πρώτη φορά εάν θες να είσαι παθητικός ειναι καλό. Εάν της σηκωθεί βέβαια....Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την Celine και αν είναι καλή για πρώτη φορά
![]()
(CELINE) First time in THESSALONIKI - Active and Passive (Expert in Beginners).
'Very Good Lover - Highly Recommended' ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 6946230253 Super Novelty of Scandal arrives in the city for the first time. Shocking brunette with delicious body, exquisite ass with tight hole for your greek cock, in bed I am very morbid and accommodating, i get involved very well in the...kanesex.com
Νομίζω πρέπει να συμπληρώσεις 5 μηνύματα για να μπορείς να στείλεις και εσύ...Επειδή ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει το φόρουμ. Πώς μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι για Χαλκίδα?