Όχι αν είναι σωστός δεν υπάρχει λόγος
Μόνο αν έχει κάνει κάτι ή αν προσπαθεί να κάνει κάτι
Τους αξίζει
Όπως κ σε εμάς αν δεν είμαστε σωστές απέναντι σας θα μας σχολιάσετε θα μας ανεβάσετε κλπ
Fair enough
Εδώ πέρα, αυτοί που διαβάζουν .... είναι 99.999% άνδρες.
Οι κοπέλες , που βαριά να είστε καμιά 50ρια .... μπορείτε να κάνετε μία ομάδα στο viber ή άλλο app
και να στέλνετε ενημερώσεις εκεί .
Για μένα ανέβασμα στοιχείων εδώ, ίσον διαγραφή για πάντα από υποψήφια επιλογή. Αδιάφορος ο λόγος.
Οι κοπέλες , που βαριά να είστε καμιά 50ρια .... μπορείτε να κάνετε μία ομάδα στο viber ή άλλο app
Για μένα ανέβασμα στοιχείων εδώ, ίσον διαγραφή για πάντα από υποψήφια επιλογή. Αδιάφορος ο λόγος.
Εγώ δεν θα ήθελα να ανταλλάξω τηλ με καμία κοπέλα του χώρου για δικούς μου λόγους
Ανεβάζω στο νήμα μου κ οποία το δει
Θα έπρεπε καλύτερα να ανοίξουμε νήμα για δαυτους αλλά εγώ δεν ξέρω να το κάνω
Οκ δεκτό κ εγώ διαγραφή όσους τους τσούζει
Ας είναι σωστοί να μην ανεβάζουμε τηλέφωνα
Οχι εχω κάνει ραντεβού ακομα κ με περιοδο καποιοι δεν εχουν θεμα οταν η κοπέλας ειναι στις τελευταίες μερες
Αλλα προφανως κ απ την αρχη βρωμαγε με το που με ρώτησε για το πεος του
Εψαχνε προφανως για καυλαντα κ γι αυτο κ ζήταγε φωτογραφίες στο τελος και καλα του φανηκα ψευτικη
Δεν ειχα κ εγω τι να κανω κ ασχολήθηκα αλλα νευριασα γιατι ηταν τελειως παπατζας πιο παπτζας απ αυτον δεν μου εχει ξανατύχει
Τον εβρισα κ ηρεμισα
Απλα εμενα κατι μου λεει ο αριθμός του κ εχω κολλησει με αυτοο
Ισως επειδή είσαι μικρή ακόμα (ηλικιακά) και ταράζεις την ηρεμία σου,όμως θεωρώ πως όταν είσαι κ εσύ ξεκάθαρη, δλδ ζητάει ακα;Τέλος η όποια επικοινωνία...ίσως συμπαντικά αρχίζεις να έλκεις το ανάλογο κοινό...ενώ τώρα ναι μεν δεν θα το έκανα αλλά ήθελα να πάω να δω και τα μούτρα του...τελικά κατάφερες να χαλαστείς (κάτι που ήταν απ την πρώτη στιγμή βέβαιο πως θα σε ξενέρωνε)
Τόνισα εξαρχής ότι καμία διάθεση δεν έχω να υπερασπιστώ κανέναν μαλάκα και ούτε του αξίζει .
Κοπρίτης του κερατά, κανένα ελαφρυντικό.
Από την άλλη όμως θέλω κάποιοι κανόνες, όπως το ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
να τηρούνται ευλαβικά , χωρίς εξαιρέσεις.
Για κάτι τέτοιους μαλάκες .... πολλές , όχι και τόσο υποδειγματικές επαγγελματίες .... σε μηνύματα ή τηλέφωνο
δεν θέλουν να πουν παραπάνω από 5 λέξεις. Επειδή τις πρήζουν ΗΛΙΘΙΟΙ που δεν θα ψωνίσουν .
Και απαντάνε όμως σαν παλιά διαδήμιση κινητής ... που έκοβε λέξεις σκεπτόμενος τι θα πει ο άλλος για να χρεωθεί λίγα δευτερόλεπτα ... και είπε τελικά ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ .
Τόνισα εξαρχής ότι καμία διάθεση δεν έχω να υπερασπιστώ κανέναν μαλάκα και ούτε του αξίζει .
Κοπρίτης του κερατά, κανένα ελαφρυντικό.
Από την άλλη όμως θέλω κάποιοι κανόνες, όπως το ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
να τηρούνται ευλαβικά , χωρίς εξαιρέσεις.
Για κάτι τέτοιους μαλάκες .... πολλές , όχι και τόσο υποδειγματικές επαγγελματίες .... σε μηνύματα ή τηλέφωνο
δεν θέλουν να πουν παραπάνω από 5 λέξεις. Επειδή τις πρήζουν ΗΛΙΘΙΟΙ που δεν θα ψωνίσουν .
Και απαντάνε όμως σαν παλιά διαδήμιση κινητής ... που έκοβε λέξεις σκεπτόμενος τι θα πει ο άλλος για να χρεωθεί λίγα δευτερόλεπτα ... και είπε τελικά ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε αυτή τη μαλακία δεν περιμένεις απάντηση προφανώς.
Ήταν η ώρα σου να γράψεις μια μαλακία και την έγραψες.
Άμα είναι να δίνει τα μισά λεφτά σε σεκιουριτά καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται δουλειά έτσι; Φαντάσου να είσαι οικοδόμος ( όχι του ΚΚΕ) και να πληρώνεις από τον μισθό σου τα οικοδομικά υλικά που αγοράζει ο εργολάβος.
@JuicyKlei0 Οταν το μυαλο αρχιζει και αναρωτιεται τοτε το κοβεις και εχεις την ηρεμια σου, μην ασχολεισαι με μαλακες.. Οχι τπτ αλλο αλλα δεν αποδιδεις καλα στις υπηρεσιες σου και αυτο επηρεαζει και εμας..
Και ποτε συναντήσεις οταν εισαι κοντα σε περιοδο γιατι αυξανονται οι πιθανοτητες μολυνσεων!
@JuicyKlei0 Οταν το μυαλο αρχιζει και αναρωτιεται τοτε το κοβεις και εχεις την ηρεμια σου, μην ασχολεισαι με μαλακες.. Οχι τπτ αλλο αλλα δεν αποδιδεις καλα στις υπηρεσιες σου και αυτο επηρεαζει και εμας..
Και ποτε συναντήσεις οταν εισαι κοντα σε περιοδο γιατι αυξανονται οι πιθανοτητες μολυνσεων!
Ισως επειδή είσαι μικρή ακόμα (ηλικιακά) και ταράζεις την ηρεμία σου,όμως θεωρώ πως όταν είσαι κ εσύ ξεκάθαρη, δλδ ζητάει ακα;Τέλος η όποια επικοινωνία...ίσως συμπαντικά αρχίζεις να έλκεις το ανάλογο κοινό...ενώ τώρα ναι μεν δεν θα το έκανα αλλά ήθελα να πάω να δω και τα μούτρα του...τελικά κατάφερες να χαλαστείς (κάτι που ήταν απ την πρώτη στιγμή βέβαιο πως θα σε ξενέρωνε)
Δεν είχα τι να κάνω απλά ήθελα να δω ως που θα φτάσει η μαλάκια του
Αυτός καυλαντα ήθελε εξαρχής
Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι επέμενε να πάω Πρίαμο ενώ είμαι σίγουρη δεν είχε πάει καν
Μόνο κ μόνο για να μου τη σπάσει
Γι αυτό κ εγώ το ανέφερα εδώ γιατί θα το κάνει κ σε άλλες κοπέλες αυτό συγκεκριμένα
Και άλλοι μου έχουν τάξει τον ουράνο με τ άστρα για ακαπωτο αλλά όταν είπα όχι ήταν όχι το σεβάστηκαν άλλοι συνέχισαν τη καυλαντα αλλά δεν επέμεναν να πάω στη συνάντηση απλά κορόιδευαν δεν θα κάτσω να το ανεβάσω αυτό
Αυτοσ όμως αν εγώ ήμουν ηλίθια κ πήγαινα χωρίς να μου έχει στείλει δωμάτιο ποιοσ ξέρει μπορεί να περιμένε έξω απ' το ξενοδοχείο με σκοπό να κάνει κάτι κακό για αυτό τον ανέβασα
Ο σωστός πελάτης περνει δωμάτιο στελνει αριθμό δωματίου κ πηγαίνω
Με αυτόν κάτι δεν πήγαινε καλά
Οχι εχω κάνει ραντεβού ακομα κ με περιοδο καποιοι δεν εχουν θεμα οταν η κοπέλας ειναι στις τελευταίες μερες
Αλλα προφανως κ απ την αρχη βρωμαγε με το που με ρώτησε για το πεος του
Εψαχνε προφανως για καυλαντα κ γι αυτο κ ζήταγε φωτογραφίες στο τελος και καλα του φανηκα ψευτικη
Δεν ειχα κ εγω τι να κανω κ ασχολήθηκα αλλα νευριασα γιατι ηταν τελειως παπατζας πιο παπτζας απ αυτον δεν μου εχει ξανατύχει
Τον εβρισα κ ηρεμισα
Απλα εμενα κατι μου λεει ο αριθμός του κ εχω κολλησει με αυτοο