SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Tιποτα,αλλα ας μιλησουν οι γνωστες για να σαι πιο σιγουροςΩραιος να σαι καλα μαν
Tιποτα,αλλα ας μιλησουν οι γνωστες για να σαι πιο σιγουροςΩραιος να σαι καλα μαν
ΣαμπρίναΕπίσης, εάν θυμάμαι καλά έχει περάσει και ένα ΑΚΑΠΟΤΟ γυφτάκι που έπαιξε και στο πάλαι ποτέ
Ιάσωνος 10.
...άρχοντα?...αν δεν σου κάνει κόπο...και έχεις τα κονέ...στείλε μου την Νατάσσα...από Κολωνού 30B...(ελάτε και πάνω-πολύ καλό sex)...Τις φέρνουμε και κατ' οίκον να τις πηδήξεις!!!
Μη κουράζεσαι να περπατάς![]()
Ξέρετε αν δουλευει η ΝαταλΒραδινή όχι. απόγευμα ναι. περιγραφή.κοντή, χοντρή κάπου εκατό κιλά.αλλα για σήμερα δεν αξίζει, μην πας....ρε φίλε άντε δες και άμα σου αρέσει περνάς.τοσο δύσκολο είναι? κάνετε κάτι κουλές ερωτήσεις ορισμένες φορές. ζητώ συγγνώμη από τους παλιούς μύστες και αν είναι σπαμ εσείς ξέρετε.Ξέρετε αν δουλευει η Ναταλι Ιασωνος 27Α Βραδινη ? και αν μπορείτε περιγραφή και αν αξίζει για σημερα να την επισκεφτω
Σεπτεμβρίου του 2016 τελευταία φορά που το πέτυχα ανοιχτό σε τσάρκα μου.Πρέπει νάναι περισσότερο από δέκα χρόνια κλειστό.
Εγώ εκεί θυμάμαι μία που έμοιαζε με ελέφαντα.
Efuck και έτσι τύπε , όπως efood ...Τις φέρνουμε και κατ' οίκον να τις πηδήξεις!!!
Μη κουράζεσαι να περπατάς![]()
Με παρεξηγησατε γιατι τοση κακια ;Efuck και έτσι τύπε , όπως efood ...
Ρωτάει όμως και αν αξίζει για σήμερα να περάσει , μπορεί να έχει νεύρα το κορίτσι να έχει στραβωσει με τον γκόμενο να τις έχει έρθει μεγάλος λογαριασμός από τη ΔΕΗ , και να μην κάνει καλό γαμήσι στον Πασάκο μας.
Τέτοια πληροφορία έχεις μηπως ?
Ιουλιανού 71 ήταν η γριά με το κοντό μαλλί που είναι τώρα στο τροφωνίου 13 βράδυ περίπου το 2013 και θυμάμαι μία ελληνίδα 1999,2000 με τριχωτό μουνί που όλο έλεγε πρόσεχε μην μου χαλάσεις το μαλλί. Μερικές φορές που πέρασα από το παρακμιακό της Μεγάλου Αλεξάνδρου που έκλεισε σκεφτόμουν μήπως η Τζένη που δουλεύσει σε αυτό είναι η ίδια.Σεπτεμβρίου του 2016 τελευταία φορά που το πέτυχα ανοιχτό σε τσάρκα μου.
Λες αυτή με τα τατουάζ την Ρωσίδα πεταλούδα?...άρχοντα?...αν δεν σου κάνει κόπο...και έχεις τα κονέ...στείλε μου την Νατάσσα...από Κολωνού 30B...(ελάτε και πάνω-πολύ καλό sex)...
...για μία ωρίτσα πέστης...με ακάποτο κρεμπιέ...ξέρει αυτή...![]()
Μολδαβή τύπε...Λες αυτή με τα τατουάζ την Ρωσίδα πεταλούδα?
Ε έχει σταματήσει χρόνια πριν αυτή εΜολδαβή τύπε...
Καλά, ο ΑΚΑ κρεμπιές με τη συγκεκριμένη είναι όνειρο θερινής ακάποτης νυκτός.![]()
Ναι, ας μείνουμε με τις όμορφες αναμνήσεις...Ε έχει σταματήσει χρόνια πριν αυτή ε
Καυλιταα ουαου! νομίζω είχε αλλιώς το μαλλί τηςΝαι, ας μείνουμε με τις όμορφες αναμνήσεις...
![]()
Blast from the past! Κερασμένη από μένα, μάγκες!![]()
Εύγε συναγωνιστά. Ήταν θέμα χρόνου να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.Αυτή την ώρα στοχευμένα
Διδυμου 27 με Ιβάνα
Παραμένει όπως τη ξέρετε
Άνοιξα τον δύσκολο κ κακοτράχαλο δρόμογια τους υπόλοιπους μύστες
Υ.Γ.1διέκρινα μια τάση να την κρύβουν ή να την εμφανίζουν σε όποιον ξέρουν ως πελάτη της
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!Εύγε συναγωνιστά. Ήταν θέμα χρόνου να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.
Τώρα συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε
Εγω δεν την ηξερα,την ειδα κ μου φανηκε φυσιολογικη,με ενα σαν νυχτικο εμφανιστηκε κ την εκανε,νωρις ηταν βεβαια,ισως ακομα δεν ειχε μαστουρωσειΕύγε συναγωνιστά. Ήταν θέμα χρόνου να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.
Τώρα συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε
Έχω την τιμή να ήμουν ο πρώτος που δοκίμασε.Επίσης, εάν θυμάμαι καλά έχει περάσει και ένα ΑΚΑΠΟΤΟ γυφτάκι που έπαιξε και στο πάλαι ποτέ
Ιάσωνος 10. Οι έχοντες μνήμη ελέφαντα, ας μας φρεσκάρουν τη μνήμη...